12:25

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Meni juče par sati na Garaži samo, isti problem, ali prošlo je. Sad je sve ok.Saša napisao:Tapatalk mi dupe pomera već danima, svako malo traži da se ulogujem na forume. Nemam registrovan nalog kod njih, ne treba mi, ranije je sve funkcionisalo i bez toga, ulogujem se po instalaciji na forume koje pratim i to radi. Možda mi je jednom u par meseci tražio da se ponovo ulogujem, ili čak i ređe. Sada je to na sat ili manje. A sve je počelo otkako sam promenio telefon i instalirao ga sveže (tapatalk). Dešava li se to još nekom?
TT
+1 za gmaps, koristim godinama i spasao me nebrojeno puta da izbegnem zakrcenja pogotovu na autoputu gde ako udjes da izvines najebaoo si jer nema nazad.igor_harris napisao: Godinama koristim G Maps i mozda je jednom samo napravio gresku odvevsi me na nepostojeci put i to u predgradju Beograda.
Osim toga StreetView mi je nezamenljiv. Takodje postaje sve bogatiji za review-ove restorana, znamenitosti, prodavnica, sto sadrzi ne samo tekst vec i slike. Volim povremeno da kliknem na neki grad ili neko mesto i da pogledam slike, posebno sad kad sam na moru, pogledam da li se isplati da zapucam na neku plazu ili ne.