Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Sport

Post od Kuzmanovic »

Da, taj prvi faul je stvarno poskocio pre nego sto je ovaj uklizao. :D Ali sto se penala tice, moje misljenje je da je bio. :nemampojma:

I takodje mi se nije svidelo kod Simeonea onoliko prigovaranje sudiji, kao i onaj ironican aplauz.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Poslednja izmena od Kuzmanovic u 25 Maj 2014, 00:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Kuzmanovicu napusti temu :mrgreen:

Slika
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Jel sam to usao u raspravu sa nekim fanbojem ili ne daj Boze botom? :mrgreen:

Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ma zezam se bre

Slika
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Znam znam, malo sale nije na odmet. :pivo:

Stevo evo ti vest o Simeoneovom incidentu: http://www.mozzartsport.com/vesti/colo- ... ideo/76976

Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Dobro, taj penal je realno glupo sviran bio faul ili ne.
Al isto tako 100% je bio penal posle Ronaldovog slobodnjaka u produzetku i igranja rukom.

Imao sam podeljene emocije za koga da navijam veceras, ipak je Real zasluzeno pobedio. Jeste Atletico uradio fantastican posao ove sezone, svaka im cast ali vecras je Real ipak bio nesto bolji i zasluzeno pobedio. Isto tako mislim da je Real generalno bolja ekipa a poenta i jeste da bolja pobedi iako su cesto slabiji simpaticni ljudima...
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

I ja se pitam sto je mec produzen 5min kad nije bilo povreda, duzih pauza (ili sam ja nesto propustio)... 2/3min plafon za onakvo poluvreme.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

@Laki021
Pa i ne bili bolji kad kostaju 10 puta vise + Atletiku dva ubedljivo najbolja igraca povredjena, a klupa i bez tog peha kratka da ne moze biti kraca.

@Kuzmanovic
Ne znam kako mozes da navijas za te derpere...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

steva_anya napisao:
Posle Ramosove golcine najbolji momenat je slavlje Ronalda kao da je resio mec i imao het trik :kezo:

Najiritantnije stvorenje na ovoj planeti! Covek kome bih lupao samere bez ikakvog razloga i grize savesti. Dobar igrac, ali je devojcica. Stalno se nesto zali, stalno pada prilikom najmanjeg kontakta... Kad napravi onu uplakanu facu... :bokser:

@Milos_kg, bilo je 5 izmena, a to je 2,5 minuta, plus ostala izlezavanja...

Navijao sam za ATM, ali sa onakvom igrom su tesko mogli da pobede. Kada se vec u 75. min. povuces u kazneni i samo ispucavas loptu, treba da bas imas srece i ne primis gol od Reala. Skroz pogresna taktika...

Cime li samo drogiraju igrace Reala kada u produzetku imaju toliko snage da trce, dok se ovi jadnici jedva krecu?
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Taktički, igrački na terenu Atletico je bio bolji 75 minuta, ali su crkli pr i kraju i izgubili koncepciju u odbrani, tu gde su najjači.

Ronaldovo kurčenje na kraju je smehotresno jer ga nigde nije bilo 90 minuta, a to što je uradio (slobodni udarci) je uradio loše. Po ko zna koji put je pokazao da je loš kada su bitne utakmice. Treba svi u Realu da ljube Di Maria u dupe, jedino je on imao ideju i pravio probleme Atleticu. I Ančeloti je odlično pripremio utakmicu.

Sad će da krene klasičan razvoj događaja da im tim "obrste" bogatiji da im ne bude ubuduće konkurencija kao što su radili sa Ajaksom, Portoom, Lionom, Dortumundom...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Delija napisao: @Kuzmanovic
Ne znam kako mozes da navijas za te derpere...
Navijao sam samo u finalu za Real jer ih vise volim od Atletika.

Svi se zalite na Ronaldovo padanje a niko ni da spomene Atletikove igrace koji na svaki faul u milisekundi opkoljavaju sudiju i ke*aju mu sto je sudio faul, znate i sami od koje ekipe su to preuzeli pa da je ne spominjem.

Ronalda i tu i tamo Bejla nije nigde bilo zato sto su ih non stop pokrivali protivnicki igraci pa je igru preuzeo Di Maria, sto je i logicno. Da ih nisu tako pokrivali, rezultat koji je bio posle produzetaka bi bio vec u 90. minutu. I Ronalno bi imao pravo da se kurci cak i da je u finalu ostao na klupi, jer se gleda ceo ucinak kroz ligu sampiona a ne samo jucerasnjih 120 minuta.

Atletiko je svakako imao odlicnu sezonu i svaka im cast na tome, Simeone je odradio odlican posao, ali za trofej Lige Sampiona nije dovoljno imati 11 do 15 igraca.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Standardna neistina da Ronalda nigde nema na bitnim utakmicama. Sinoc mu jeste bila slabija partija ali ko zna koliko je golova da na bitnim utakmicama. Samo u ovoj ligi sampiona, 17 golova na nebitnim utakmicama :)

Nije bila bas neka posebna utakmica, obe ekipe su malo promasile formu sto se videlo zadnjih mesec dana koliko su i jedni i drugi imali kikseva. Bilo bi tragicno da je onaj nesretni gol Atletika resio pitanje pobednika.

Malo su razocarali i igraci Atletika ponasanjem, a Someone izgleda kao sef latino mafije iz filmova, salili smo se sinoc da kad god nesto prica sudiji govori mu koga ce sve da mu pobije :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58