Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Alpina D3 tek nema smisla pored M3 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Kako ne kada su na uporednim testovima komentarisali da je bas ozbiljno kvalitetnije sklopljen od M3, daleko udobniji, a da fenomenalno lezi, na stazi mislim da M3 nije mogao nesto znacajno da se odvoji od D3 alpine, a gde je B3 alpina, a moze i da se upari sa 4x4.
Zato što je traktor 
B3 je zanimljiv ali mi Alpina nije ni blizu atraktivna kao M3.

B3 je zanimljiv ali mi Alpina nije ni blizu atraktivna kao M3.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Alpina je onako bašhigh-performance gospodski auto, M3 je više sportski/show-off. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Kad smo ganjali ovaj jedan 328i u firmi neka okvirna potrošnja je bila na 100/120/140 tipa 5/6/7l, što je odličan rezultat, i prilično očekivan jer je na 120 na oko 2k rpm, automatik...
Daleko ste otišli sa tim poređenjima...
Sent from my D5503 using Tapatalk
Daleko ste otišli sa tim poređenjima...
Sent from my D5503 using Tapatalk
Ja sam se i nadao da je oko 7, ali vidiš da su me demantovali snimcima. Videćemo još, ne menjam kola još uvek.
Tapatalk
Tapatalk
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Sasa kako imas iste troskove kao 500Lna metan, kad punto ne trosi ispod 7l plina. U gradu i 8.
Isti covek je dao punto na plin u zameni staro za novo i kupio ovaj 500L, koji mu je drugi 500L. Bas vadi neke uporedne stavke.
Poslato sa Lumia 925
Isti covek je dao punto na plin u zameni staro za novo i kupio ovaj 500L, koji mu je drugi 500L. Bas vadi neke uporedne stavke.
Poslato sa Lumia 925
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pa vrlo jednostavno - zbog (trenutno) vrlo niske cene gasa, odavno nije bio ovakav odnos cena. Evo ti konkretan primer na poslednje potrošenom rezervoaru. Sa 30.8 l gasa prešao sam 438 km, to je okruglo 7 litara potrošnja. Litra gasa je sipana po 58.90 din, dakle 100 km me izašlo 412.3 din x 3 = 1.236 din. A sipao sam tih dana i po 56.90 din (bilo je ponegde i 54.90), tada me tih 300 km koštalo i manje od 1.200 din (1.194 din). Napominjem da je moj režim vožnje otprilike uvek 2/3 otvoreno i ostatak grad. Niska cena gasa, lagan i štedljiv Puntić i eto super rezultata koji se (još jednom napominjem - u mojim uslovima vožnje i po trenutnim cenama gasa) mogu porediti sa težim, većim i jačim 500L sa metanom. 

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ja sam kontao da je gas oko 65dinara. Realno nista sem dizela ne sipam pa me ne zanima. 
Poslato sa Lumia 925

Poslato sa Lumia 925
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
U NS-u je trenutno mahom 60.90, ali vikendom svi skidaju dole za po 2-3-4 dinara, tako da je i dalje vrlo povoljno. 
TT

TT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
To su baš niske cene gasa. Ja i ne jurim gde je najjeftinije, sipam na Europetrolu sa popustom i izađe oko 60 din što mi je dobra cena. Dva dana sam vozio samo na benzin i kad vidim kako brzo pada kazaljka, a znam koliko košta, mnogo sam srećan što imam ugrađen plin. I za 1000 din se navozam, a kad sipam više skoro i da zaboravim kad sam sipao. A vozim svaki dan i to pretežno gradska vožnja, doduše ne ono kreni stani.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
Ma gas je spas, voziš se k'o čovek i ne razmišljaš o potrošnji. Realno, i da ne uštediš ništa bar se navozaš kao čovek za iste pare. 
Inače, ni ja ne jurim nešto posebno niske cene gasa nego jednostavno znam iz iskustva koje su pumpe uvek među najnižim sa cenama pa idem tamo, plus su mi se i zgodno "namestile" tako da je jedna u blizini (Avia) a druga na izlasku iz grada (crveni Petrol) kad idem na selo vikendom, a obe em imaju niske cene, em vikendom skidaju po 3 dinara dole, em imaju odličan gas. Pošto mi tu i tamo gorivo plati i firma ponekad sipam i na NIS-u (koji mi je najbliži), i to je to. Inače, najniži sa cenama u NS-u je kako čujem neki "Petrol" (neki mali privatnik), ali je skroz kod Rodića (meni na drugom kraju grada) i ne pada mi na pamet da zbog još 2 dinara manje idem čak tamo.
Novi Sad u poslednjih nekoliko godina (valjda pored Kragujevca) ima ubedljivo najniže cene TNG-a. Zbog čega - ne znam, ali mi baš prija.
Možda zbog konkurencije? Ja recimo u krugu manjem od 3 km imam čak 8 pumpi pa mogu da biram gde ću sipati (NIS, Avia, Vuković, Mol, Eko, Lukoil, OMV, Daki Petrol).

Inače, ni ja ne jurim nešto posebno niske cene gasa nego jednostavno znam iz iskustva koje su pumpe uvek među najnižim sa cenama pa idem tamo, plus su mi se i zgodno "namestile" tako da je jedna u blizini (Avia) a druga na izlasku iz grada (crveni Petrol) kad idem na selo vikendom, a obe em imaju niske cene, em vikendom skidaju po 3 dinara dole, em imaju odličan gas. Pošto mi tu i tamo gorivo plati i firma ponekad sipam i na NIS-u (koji mi je najbliži), i to je to. Inače, najniži sa cenama u NS-u je kako čujem neki "Petrol" (neki mali privatnik), ali je skroz kod Rodića (meni na drugom kraju grada) i ne pada mi na pamet da zbog još 2 dinara manje idem čak tamo.

Novi Sad u poslednjih nekoliko godina (valjda pored Kragujevca) ima ubedljivo najniže cene TNG-a. Zbog čega - ne znam, ali mi baš prija.

Ziveti u grcu je vrlo stresno. Trosi koliko trosi, razmisljajte gde je lepse da izvedete porodicu i uzivajte.
Vidim, vidim...
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока