Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Dobro veče

Post od pedja »

Britancima je Ada totalni hit, mogu da zamislim kakav im je taj Brajton, kao najmanje zlo, kada im je Ada vr' :kezo:
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

ljuba napisao:
H4wkeye napisao:Uzeo sam auto punjac za mobilni i kod drugara u autu radi i puni, a kod mene nece. Pogledam osigurace i vidim pregoreo osigurac za upaljac. Uzmem pa zamenim stavim durgi 15a osigurac na njegovo mesto a ovaj sprzeni stavim na to odakle sam uzeo (migavci) medjutim i dalje nece da radi. :zbunjen: Zna li neko sta tu zeza mozda?

Prosle godine je radio bio kad sam koristio upaljac za navigaciju ali ga nisam od tad koristio.

Inace na semi osiguraca ima dva mesta na kojima pise da je upaljac ali samo to jedno je imalo osigurac (pregoreo). Jel treba oba da imaju ili?
Pa verovatno razlog zašto je pregoreo nije otklonjen. U svakom slučaju neko sa instrumentom bi mogao da ti proveri instalaciju za 2 min..

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
Hvala. Znaci autoelektricar neki?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Pa on sigurno, a i svako sa imalo elektrotehnicarskog znanja i instrumentom od 5 eur-a bi mogao da pokuša da ti pomogne..

Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

pedja napisao:Britancima je Ada totalni hit, mogu da zamislim kakav im je taj Brajton, kao najmanje zlo, kada im je Ada vr' :kezo
Sad se setih serije "Pansion Faličnih" (Fawlty Towers), kad vlasnik pansiona (glumi John Cleese) kaže gostu iz Kalifornije: "Do you have palm trees in California? We have palm trees here on British Riviera." :D
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Boza29 napisao:http://auto.blog.rs/blog/auto/vesti/201 ... o-289-km-h

Steta sto ne navedose koji auto :opustanje:
Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

H4wkeye napisao:
ljuba napisao:
H4wkeye napisao:Uzeo sam auto punjac za mobilni i kod drugara u autu radi i puni, a kod mene nece. Pogledam osigurace i vidim pregoreo osigurac za upaljac. Uzmem pa zamenim stavim durgi 15a osigurac na njegovo mesto a ovaj sprzeni stavim na to odakle sam uzeo (migavci) medjutim i dalje nece da radi. :zbunjen: Zna li neko sta tu zeza mozda?

Prosle godine je radio bio kad sam koristio upaljac za navigaciju ali ga nisam od tad koristio.

Inace na semi osiguraca ima dva mesta na kojima pise da je upaljac ali samo to jedno je imalo osigurac (pregoreo). Jel treba oba da imaju ili?
Pa verovatno razlog zašto je pregoreo nije otklonjen. U svakom slučaju neko sa instrumentom bi mogao da ti proveri instalaciju za 2 min..

Ja sam imao slicnu situaciju sa fm transmiterom. Bila je fora u polarizaciji. Na jednom autu radi, na drugom ne radi, a oba upaljaca ispravna. Trebalo bi zameniti zice, tako su meni rekli. A moze biti i da je samo neiapravan upaljac.
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Geza napisao:
Boza29 napisao:http://auto.blog.rs/blog/auto/vesti/201 ... o-289-km-h

Steta sto ne navedose koji auto :opustanje:
Slika
I njih stisla kriza.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

nidza napisao:Meni žao nešto bilo svih tih ljudi što tamo vise po baltičkim plažama kad sam se bućnuo prvi put, iskreno.
Došlo ti da im baciš po 100 evra, da uplate Pefkohori u septembru pa da se kupaju kao ljudi :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

markoue napisao:
H4wkeye napisao:
ljuba napisao:

Ja sam imao slicnu situaciju sa fm transmiterom. Bila je fora u polarizaciji. Na jednom autu radi, na drugom ne radi, a oba upaljaca ispravna. Trebalo bi zameniti zice, tako su meni rekli. A moze biti i da je samo neiapravan upaljac.
ljuba napisao:Pa on sigurno, a i svako sa imalo elektrotehnicarskog znanja i instrumentom od 5 eur-a bi mogao da pokuša da ti pomogne..

Hvala, konsultovacu se sa nekim elektricarom pa da vidim sta je. :)
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Kakav Baltik, ono na sve liči samo ne na more.

TT
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

grujicd napisao:Kolika li je potrošnja na toj brzini? Ne bi se iznenadio da je preko 50 litara. Čisto kao kuriozitet, pošto je nebitno za lika koji leti skoro 300.
Čitao sam pre izvesnog vremena da cayene turbo pri v-max troši 76 litara na 100km. Ako ima 80 litara rezevoar znači 100 km vožnje pod punim gasom iliti oko 20 minuta :mrgreen:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Hummer 2 zakuca na 99, a kazu da trosi oko 140l pri punom gasu.
Cayennne turbo cisto sumnjam pri punom gasu da je ispod 100l.
Land Cruiser 3.0d je meni pri punom gasu trosio preko 60l.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

U prvoj brzini

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34