Dobro veče
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobro veče
Britancima je Ada totalni hit, mogu da zamislim kakav im je taj Brajton, kao najmanje zlo, kada im je Ada vr' 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Hvala. Znaci autoelektricar neki?ljuba napisao:Pa verovatno razlog zašto je pregoreo nije otklonjen. U svakom slučaju neko sa instrumentom bi mogao da ti proveri instalaciju za 2 min..H4wkeye napisao:Uzeo sam auto punjac za mobilni i kod drugara u autu radi i puni, a kod mene nece. Pogledam osigurace i vidim pregoreo osigurac za upaljac. Uzmem pa zamenim stavim durgi 15a osigurac na njegovo mesto a ovaj sprzeni stavim na to odakle sam uzeo (migavci) medjutim i dalje nece da radi.Zna li neko sta tu zeza mozda?
Prosle godine je radio bio kad sam koristio upaljac za navigaciju ali ga nisam od tad koristio.
Inace na semi osiguraca ima dva mesta na kojima pise da je upaljac ali samo to jedno je imalo osigurac (pregoreo). Jel treba oba da imaju ili?
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pa on sigurno, a i svako sa imalo elektrotehnicarskog znanja i instrumentom od 5 eur-a bi mogao da pokuša da ti pomogne..
Sad se setih serije "Pansion Faličnih" (Fawlty Towers), kad vlasnik pansiona (glumi John Cleese) kaže gostu iz Kalifornije: "Do you have palm trees in California? We have palm trees here on British Riviera."pedja napisao:Britancima je Ada totalni hit, mogu da zamislim kakav im je taj Brajton, kao najmanje zlo, kada im je Ada vr' :kezo

Ђенерал Јанковић
Boza29 napisao:http://auto.blog.rs/blog/auto/vesti/201 ... o-289-km-h
Steta sto ne navedose koji auto

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja sam imao slicnu situaciju sa fm transmiterom. Bila je fora u polarizaciji. Na jednom autu radi, na drugom ne radi, a oba upaljaca ispravna. Trebalo bi zameniti zice, tako su meni rekli. A moze biti i da je samo neiapravan upaljac.H4wkeye napisao:Hvala. Znaci autoelektricar neki?ljuba napisao:Pa verovatno razlog zašto je pregoreo nije otklonjen. U svakom slučaju neko sa instrumentom bi mogao da ti proveri instalaciju za 2 min..H4wkeye napisao:Uzeo sam auto punjac za mobilni i kod drugara u autu radi i puni, a kod mene nece. Pogledam osigurace i vidim pregoreo osigurac za upaljac. Uzmem pa zamenim stavim durgi 15a osigurac na njegovo mesto a ovaj sprzeni stavim na to odakle sam uzeo (migavci) medjutim i dalje nece da radi.Zna li neko sta tu zeza mozda?
Prosle godine je radio bio kad sam koristio upaljac za navigaciju ali ga nisam od tad koristio.
Inace na semi osiguraca ima dva mesta na kojima pise da je upaljac ali samo to jedno je imalo osigurac (pregoreo). Jel treba oba da imaju ili?
Сад му није ништа...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I njih stisla kriza.Geza napisao:Boza29 napisao:http://auto.blog.rs/blog/auto/vesti/201 ... o-289-km-h
Steta sto ne navedose koji auto
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Došlo ti da im baciš po 100 evra, da uplate Pefkohori u septembru pa da se kupaju kao ljudinidza napisao:Meni žao nešto bilo svih tih ljudi što tamo vise po baltičkim plažama kad sam se bućnuo prvi put, iskreno.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
markoue napisao:Ja sam imao slicnu situaciju sa fm transmiterom. Bila je fora u polarizaciji. Na jednom autu radi, na drugom ne radi, a oba upaljaca ispravna. Trebalo bi zameniti zice, tako su meni rekli. A moze biti i da je samo neiapravan upaljac.H4wkeye napisao:Hvala. Znaci autoelektricar neki?ljuba napisao:Pa verovatno razlog zašto je pregoreo nije otklonjen. U svakom slučaju neko sa instrumentom bi mogao da ti proveri instalaciju za 2 min..H4wkeye napisao:Uzeo sam auto punjac za mobilni i kod drugara u autu radi i puni, a kod mene nece. Pogledam osigurace i vidim pregoreo osigurac za upaljac. Uzmem pa zamenim stavim durgi 15a osigurac na njegovo mesto a ovaj sprzeni stavim na to odakle sam uzeo (migavci) medjutim i dalje nece da radi.Zna li neko sta tu zeza mozda?
Hvala, konsultovacu se sa nekim elektricarom pa da vidim sta je.ljuba napisao:Pa on sigurno, a i svako sa imalo elektrotehnicarskog znanja i instrumentom od 5 eur-a bi mogao da pokuša da ti pomogne..

Čitao sam pre izvesnog vremena da cayene turbo pri v-max troši 76 litara na 100km. Ako ima 80 litara rezevoar znači 100 km vožnje pod punim gasom iliti oko 20 minutagrujicd napisao:Kolika li je potrošnja na toj brzini? Ne bi se iznenadio da je preko 50 litara. Čisto kao kuriozitet, pošto je nebitno za lika koji leti skoro 300.

Hummer 2 zakuca na 99, a kazu da trosi oko 140l pri punom gasu.
Cayennne turbo cisto sumnjam pri punom gasu da je ispod 100l.
Land Cruiser 3.0d je meni pri punom gasu trosio preko 60l.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Cayennne turbo cisto sumnjam pri punom gasu da je ispod 100l.
Land Cruiser 3.0d je meni pri punom gasu trosio preko 60l.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
U prvoj brzini
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Sent from my SM-G920F using Tapatalk