Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Jasno, verujem da ne mogu bas isto tako da se kapiraju NS fore u BG ili Nishu i obrnuto, svakako da nije isto i ne treba naturati, a na kraju krajeva nece imati ni istu prodju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Au...ja kao Koštunica....Texonja napisao:Martine, druze, ne pratis...presli su na B92
Pretpostavljam da su oni dvojica zato i dobili otkaz. (nasli bolje)

Nisam ih slušao dugo (2-3 nedelje, možda čak od praznika)....ali, smatram da nisu trebali to da rade.

Valjda i DP neće preći na RTS.....
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Martin napisao:Nisam ih slušao dugo (2-3 nedelje, možda čak od praznika)....ali, smatram da nisu trebali to da rade.Možda će imati veći keš i to je to.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
U vezi Daska i Mladje...
Verujem da su na AS-u bili prilicno bedno placeni. Sad cu da nagadjam ali sumnjam da su imali vise od 300 eur na AS-u za taj jutarnji program od 3 sata ujutru. Na B92 verujem da imaju duplo ili troduplo vise. A od necega se mora ziveti... Cak nisu morali ni da se sele, vec je studio u NS.
Lako ce se oni vratiti opet na neki lokalni radio ako bude trebalo.
Inace je Mladja dobar sa ekipom iz Drzavnog Posla i pise poneki scenario, a Dasko je bio urednik CKM-a. Ne znam dal je jos uvek. Takodje ima i bend, Redunion.
http://www.youtube.com/watch?v=C7xqTWa6prA
Verujem da su na AS-u bili prilicno bedno placeni. Sad cu da nagadjam ali sumnjam da su imali vise od 300 eur na AS-u za taj jutarnji program od 3 sata ujutru. Na B92 verujem da imaju duplo ili troduplo vise. A od necega se mora ziveti... Cak nisu morali ni da se sele, vec je studio u NS.
Lako ce se oni vratiti opet na neki lokalni radio ako bude trebalo.
Inace je Mladja dobar sa ekipom iz Drzavnog Posla i pise poneki scenario, a Dasko je bio urednik CKM-a. Ne znam dal je jos uvek. Takodje ima i bend, Redunion.
http://www.youtube.com/watch?v=C7xqTWa6prA
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ja sam pre ili kasnije ocekivao razlaz izmedju DARMARA i B92.
92 ih je samo uzela da privuce publiku. Koncepcijski su bili ko dupe i glava.
Toga se i ovde bojim: sigurno ce izgubiti na originalnosti. Naravno da je lova u pitanju, sto kod ovakvih ljudi ne bi smelo da ima uticaja.
Inace, pre b92, DARMAR su imali nezavisnu produkciju(pre toga su bili na S-u i otisli, takodje zbog mesanja u enisiju), prenosilo ih je najmanje 10 stanica po SRB(a i sire), a mislim da su to naplacivali 18000din mesecno.
Za 10 stanica nije losa lova(moje neko misljenje.)
Mislim da je 600e malo, iskreno.
92 ih je samo uzela da privuce publiku. Koncepcijski su bili ko dupe i glava.
Toga se i ovde bojim: sigurno ce izgubiti na originalnosti. Naravno da je lova u pitanju, sto kod ovakvih ljudi ne bi smelo da ima uticaja.
Inace, pre b92, DARMAR su imali nezavisnu produkciju(pre toga su bili na S-u i otisli, takodje zbog mesanja u enisiju), prenosilo ih je najmanje 10 stanica po SRB(a i sire), a mislim da su to naplacivali 18000din mesecno.
Za 10 stanica nije losa lova(moje neko misljenje.)
Mislim da je 600e malo, iskreno.

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Ko je vlasnik bedevetdva?
Btw, smrdi da ce vucibatine da se docepaju slobode ili manje kazne. Onaj skot sto je ubio devojku u NS i slicni njemu.
Tata, tetka, strina, advokati.....za 'Kontrast' se sudilo godinu dana pa ajde ispocetka. A tek kad dobijemo sudije koji su zavrsili
segamega fakultete i one 'postovani putnici, u Kragujevcu stajemo pola sata pa ko nije zavrsio pravni fakultet moze to da uradi'.
.
Btw, smrdi da ce vucibatine da se docepaju slobode ili manje kazne. Onaj skot sto je ubio devojku u NS i slicni njemu.
Tata, tetka, strina, advokati.....za 'Kontrast' se sudilo godinu dana pa ajde ispocetka. A tek kad dobijemo sudije koji su zavrsili
segamega fakultete i one 'postovani putnici, u Kragujevcu stajemo pola sata pa ko nije zavrsio pravni fakultet moze to da uradi'.
.
Martin napisao:http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/441403/ ... a-na-Kipru
Čisto da nam patriotski nabije komplekse.
"Prijatelji srpske zvezde kažu da se njena kiparska oaza prostire na 400 kvadratnih metara, kao i da je njena vila na Dedinju daleko raskošnije opremljena. Inače, vilu u letovalištu u Aja Napi Ceca je na kredit kupila 2006."
Ja bih pre rekao da joj je ostao neki kusur od nekih miliona....
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sumnjam da ima sudija koji su završili privatne fakultete, ali biće ih.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
Ja bih se usudio da kazem da ih ima i bez fakulteta, ali to je sasvim druga prica. 
Mislim kad mogu predsednik i jedan od premijera(bivsih) da budu bez odgovarajuce skole....

Mislim kad mogu predsednik i jedan od premijera(bivsih) da budu bez odgovarajuce skole....
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne znam da li se za te pozicije zahteva fakultet.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Sta ja znam i drzavni posao, odnosno velika srbija su bili na b92, pa nisu nesto prosli zapazeno, niti su bili zadovoljni tim brakom, kako oni kazu. Ne ocekujem da ce nesto bolje proci i njih dvojica, mozda gresim, ne znam 

Ako uhvatis partnera u prevari imas pravo da ga koknes.
I ne moras da sebe ubijas, slobodan si

Ne znam tacno u kojoj zemlji, ali je u pitanju srednja ili juzna amerikaRakhil napisao:Zlocin iz strasti je kad uhvatis komsiju na zeni i upucas oboje pa sebe.

Ako uhvatis partnera u prevari imas pravo da ga koknes.
I ne moras da sebe ubijas, slobodan si

Vrlo moguce da si u pravu.nikaragva napisao:Sta ja znam i drzavni posao, odnosno velika srbija su bili na b92, pa nisu nesto prosli zapazeno, niti su bili zadovoljni tim brakom
Evo cak ih i ja manje slusam. Prvo jer su ih stavili od 6 do 9, a ja ustanem u pola 8... Drugo, vise nema lokalnih fazona "gari", "Ruma, bolE me", prica o Limanu, Futogu, Botosu...
Menjaju koncept da bi se dopali slusaocima u Srbiji ispod Dunava, a fakat se ipak velikoj vecini nece dopasti, dok s druge strane samim tim novim konceptom udaljavaju sebe od dosadasnjih slusalaca severno od Dunava.
Evo ja prvi da sam iz Nisa, ne bi mi bili zanimljivi. Isto je i sa Drzavnim Poslom. Lokalne price, lokalni likovi...
Ovo je kao kad bi Balasevic pevao na engleskom i ocekivao prodju recimo u UK. Ne mere!
HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Tragedija. http://www.telegraf.rs/vesti/945939-pro ... om-nisliji
I koji se to izgovor može naći da ovakvi dobiju manju kaznu od maksimalne?
I koji se to izgovor može naći da ovakvi dobiju manju kaznu od maksimalne?
Posetite www.garaza.rs !
Prvi put osudjivani?
Dobar advokat ce uvek naci uvek nesto da se kazna smanji.
Izgleda da polako na scenu stupaju ljudi koji su rodjeni i odrasli posle raspada SFRJ.
Nadam se da gresim, ali ovakvih stvari koliko vidim ima sve vise. Mislim na omladince, ne na odrasle ljude i porodicne svadje oko medje i sl.
Dobar advokat ce uvek naci uvek nesto da se kazna smanji.
Izgleda da polako na scenu stupaju ljudi koji su rodjeni i odrasli posle raspada SFRJ.
Nadam se da gresim, ali ovakvih stvari koliko vidim ima sve vise. Mislim na omladince, ne na odrasle ljude i porodicne svadje oko medje i sl.