Ogi napisao:Da li benzin ostecuje lak I farbu na autu, prelio mi je skroz na pumpi sto nije smelo da se desi, nije uopste kliknuo. Pocistio sam koliko sam mogao.
Nema šanse, meni se prolila 20x i benzin i nafta. Kad je korsa preživela, nemoj brineš za tvoju škodu.
Drugaru je danima masna fleka od nafte bila.na mazdi 6. Sve je ok
Da li se nekome cuje KLIK zvuk prilikim otpustanja kvacila ? Miljanu se cuje na Seatu pa kada smo se videli onda sam poceo da obracam paznju i cuje se I kod mene. Ali ne uvek, uglavnom u stani kreni voznji se to cuje. Ili u mestu.
Ogi napisao:Da li se nekome cuje KLIK zvuk prilikim otpustanja kvacila ? Miljanu se cuje na Seatu pa kada smo se videli onda sam poceo da obracam paznju i cuje se I kod mene. Ali ne uvek, uglavnom u stani kreni voznji se to cuje. Ili u mestu.
Koliko se secam cuo se na Ceedu i Aurisu od spolja kada mi je otvoren prozor u situacijama koje opisujes. Sada vozim dizela pa se nista ne cuje od traktorceta
Takodje ima i onaj prekidac da ne mozes da upalis auto ukoliko kvacilo nije pritisnuto.
Ogi napisao:Da li se nekome cuje KLIK zvuk prilikim otpustanja kvacila ? Miljanu se cuje na Seatu pa kada smo se videli onda sam poceo da obracam paznju i cuje se I kod mene. Ali ne uvek, uglavnom u stani kreni voznji se to cuje. Ili u mestu.
Ako je papučica, imaš tastere za oba krajnja položaja. Mora nesto da se čuje.
Pusti ga da crkne ako nešto ne radi. Mora neke zvuke da ispušta auto.
Ovo mi izgleda kao neki deblji, tvrd sundjer, trebalo bi da ubije zvuk, probaj ili kad dodjes u srb.kupis azmafon, pod uslovom da prezivis trandze i kurve na tajlandu
Koliko se secam cuo se na Ceedu i Aurisu od spolja kada mi je otvoren prozor u situacijama koje opisujes. Sada vozim dizela pa se nista ne cuje od traktorceta
Takodje ima i onaj prekidac da ne mozes da upalis auto ukoliko kvacilo nije pritisnuto.
Tipa, krenem prvom, stanem, izbacim, pustim kvacilo I onda KLAK. Ili idem lagano drugom, stanem, izbacim, isto. Bas kroz otvoren prozor.