Baš jutros čitam ovu polemiku oko ovlašćenja za auto u ovoj temi i razmišljam kako ja nemam ovlašćenje za auto i ne bi bilo loše da ga napravim...
Odem do Zemuna na fakultet, izlazim posle 3h nema auta...

Pitam portira da l' ga nisu odneli, kaže mi on danas su prvi put odneli ispred ulaza kola. Skapiram ja da nema ni jednog auta tek posle njegove rečenice. Zovnem Parking svinje, kažu u transportu je do Starog sajmišta. Skoknem kući po pare, jbg šta se mora nije teško.

Uzmem iz auta saobraćajnu, dajem dokumenta na šalteru brojim pare kad mi zaposleni na blagajni kaže da mu dam ovlašćenje.

Auto se ne vodi na mene, a ovlašćenje je na ime mog oca, koji je baš jutros otišao na službeni put... Posle kuknjave, molbi, zvanja veza i veza konačno sam shvatio da mi auto neće dati dok se ne pojavi ili osoba na koju je prijavljen auto ili osoba na koju glasi ovlašćenje... Tako da sam na teži način naučio da ovlašćenje treba imati, a na žalost auto još ne mogu da prebacim jer ima zabranu prenosa do isteka ove registracije...
Tako da, drago mi je što smo postali ozbiljna država za najgluplje moguće stvari!
Ako neko ima neki predlog koji može da mi pomgne da auto preuzmem ranije, zahvalan unapred.