Dobro veče
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Dobro veče
Ovde u PO vec peti put ceo grad ostaje bez struje u proteklih mesec dana, evo sad je opet nestala. Vrhunac svega je sto pre neko vece oko 12 nestala, sticajem okolnosti smo bili kod hitne pomoci, vidimo mrak. Udjemo da vidimo sta se desava, i pazite ovo hitna pomoc NEMA agregat. Bravo, svaka cast za gradsku vlast. Mozda da AV zadje malo u druge delove Srbije i da vidi koliko se raspada sve.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Bg je postao govnjivo mesto, usraše ga ovi napredni
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Al' imate fontane. I rekonstruisu vam Slaviju. I jos BG na vodi.
Di ces vise.

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Zadnje nedelje sam se dva puta vozio pozadi, a dugo se nisam vozio, već sam samo ja vozio, i sada ne mogu da preživim, ubi me klima, i vrtoglavica, mučnina, ne mogu da se stabilizujem...baš me čudi, uvek sam dobro podnosio putovanja. Još neko sličan slučaj, posle dužeg vremena da ga voze, umesto da vozi i da mu je loše?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ja. Ne mogu više pozadi. Odmah mi se manta ko Ceci. Čak sam išao na svakojakve testove zbog toga, ali ništa. I glavudžu sam snimao nekim sondama ludim i ništa. Ništa nisu našli.
Recimo smeta mi i brza vožnja po krivinama dok sam suvozač (pozadi tek!!), a kada ja vozim nikakvih problema nemam.
Recimo smeta mi i brza vožnja po krivinama dok sam suvozač (pozadi tek!!), a kada ja vozim nikakvih problema nemam.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
+1
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
I meni muka, jedan jedini put me neko vozio u mojim kolima i to sam bas hteo nazad da vidim koliko je udobno, em mi bila muka, em mi se vrtelo u glavi, rekoh sad i nikad vise. Valjda ovi koji su navikli da budu vozeni nemaju problem.
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Naravno da mi nije problem ako je dobar auto i vozač. Ako neko krene da glumi rejsera a loš je u tome, onda mi nije svejedno.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
I ja se raspadam kada me neko vozi.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ja obozavam da me neko vozi u mojim kolima pozadi. Napred kad sedim onda samo gledam u rupe i razmisljam o tome kako bih ja to mogao bolje. Pozadi mi je do 00.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Imamo li neku temu tipa "Vozili smo..." gde bi se u kratkim crtama izneo lični utisak o nekom automobilu (bilo da je polovan ili nov), posle kraće vožnje/upotrebe?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ma tu su naši automobili, ovo bi bila jedna zbirna tema gde bi svako mogao napisati utiske (i staviti par slika) o nekom autu koga je kratko vozio, tipa rent-a-car, službeni, pozajmio od drugara... 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Onda je Laki pun para. Poseduje X5M, Maserati, 335d F30, Macan, a ja imam Golf V 500 ks 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''