Ovaj sut je na
prvi pogled frljoka kao ona od Divca ispod ruke ... Ako tako igra cesto - super.
29. maja ce biti godinu dana od kad sam zestoko povredio koleno, i godinu dana od kad su mi pogresno dijagnostikovali i lecili povredu. Sad me ceka operacija. Imao sam napade krize, psihicke i fizicke, zbog neigranja basketa i kosarke, bukvalno nisam smeo da odem na teren inace bi ostao tamo dok me na nosilima ne iznesu ... I onda sam se uzdigao iz pepela, u stilu Van Dam Zan Kloda, :smajli koji radi spagu na dve stolice: i polako krenuo sa sutiranjem ... Kad je noga ojacala toliko da nemam strah da se odrazim [iako je sve kao kineski kristal krhko] poceo sam sa malo ozbiljnijim sutevima.
Pored fejd-aveja moj ubedljivo najomiljeniji sut - "iz okreta sa pola terena". . Naravno u igri ga ne primenjujem, osim 1 na 1, i to protiv drugara, da nepoznati protivnik ne pomisli da ga vredjam i sl ...
Do sada mi je rekord 3 od 10 sa pola terena, i 4-5 puta po dve u nizu.
Pakleno tezak sut. Prvo sto treba snage za izbacaj, drugo sto treba jos snage da lopta ide kontrolisano, i na kraju koordinacija da se to uradi iz okreta.
http://www.youtube.com/watch?v=B4ZeDJ6e ... e=youtu.be
I, Texonja, ka' cemo je'an na je'an? Porazeni placa hot dog i coku.
[ovo mozda moze i u deo dijete, vezbanje, sport]