1000 zašto - 1000 zato!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Dakle: ide se zagrebackim autoputem, i iskljuci se kod Okucana?
Onda preko Bosanske Gradiske, Nove Topole, Klasnice do Banja Luke?
Beograd-Okucani je nesto manje od 300km?
A Okucani-Banja Luka oko 70km?
Onda preko Bosanske Gradiske, Nove Topole, Klasnice do Banja Luke?
Beograd-Okucani je nesto manje od 300km?
A Okucani-Banja Luka oko 70km?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- steva_anya
Uzeo, 2000din.
Zeleni karton vazi do isteka registracije, sto je za Puntodzeta kraj jula, a za Clia april 2013. Uzeo za Clia, da traje duze ...
Mislim da on treba samo za Bosnu i Makedoniju.
Zeleni karton vazi do isteka registracije, sto je za Puntodzeta kraj jula, a za Clia april 2013. Uzeo za Clia, da traje duze ...
Mislim da on treba samo za Bosnu i Makedoniju.
- steva_anya
Ne, Cliom.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da li neko zna kakav je sada princip vadjenja pasosa, da li je i dalje varijanta cekanja brojeva od 4 ujutru ili se nesto promenilo?
Moram da vadim za decu.
Treba mi takodje info za koju svrhu se uverenje o drzavljanstvu za decu moze dobiti besplatno ?
Moram da vadim za decu.
Treba mi takodje info za koju svrhu se uverenje o drzavljanstvu za decu moze dobiti besplatno ?
Kod nas imas da zaokruzis svrhu, a dole sitnim slovima pise koje svrhe se ne placaju 
Tako da ...

Tako da ...

-
- Banned
Da, nasao sam na netu, moram da lazem pa ako prodje - prodje.
Pa uvek prolazi. Kako ce oni da dokazu za cega ti treba. A davati nepotrebno pare ovoj drzavi i te kako nema smisla, radije bih dao te pare kurdima.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Одг: 1000 zašto - 1000 zato!
Rezervises termin za pasos preko neta,ja sam.predao sve 22 juna a sutra mi je pasos gotov.
Ne placa se uverenje o drzavljanstvu valda samo u svrhu upisa u maticnu knjigu.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Ne placa se uverenje o drzavljanstvu valda samo u svrhu upisa u maticnu knjigu.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Poslednja izmena od sasa lbg u 01 Jul 2012, 10:07, izmenjeno 2 puta ukupno.
Zakaži SMS-om u Savskom Vencu, nema gužve nikad.Ogi napisao:Da li neko zna kakav je sada princip vadjenja pasosa, da li je i dalje varijanta cekanja brojeva od 4 ujutru ili se nesto promenilo?
Moram da vadim za decu.
Mislim da se prvo državljanstvo ne plaća, prijava boravka i ostala papirologija kad se rodi beba, upotrebiš ga za majčinski dodatak isto

-
- Banned
Verovatno cu u Savskom Vencu.
Tamo sam i prvi pasos vadio sinu ali je on istekao a sada mi treba i za sina i za cerku.
Tamo sam i prvi pasos vadio sinu ali je on istekao a sada mi treba i za sina i za cerku.
Promenili su opremu za slikanje, pa vam možda i uspeju slike
Mi smo prošle godine morali kod fotografa.

Ogi evo mog iskustva od pre dve nedelje.
Državljanstvo je oko 600 dinara, a ako hoćeš džabe napiši da je za upis u jasle ili dečiji dodatak...paja napisao: Juče iz zezanja pošaljem SMS za zakazivanje predaje dokumenata za pasoš za dete očekujući da ću dobiti termin negde oko 20. avgusta kad ono :trljamoci: danas u 11:00. E sad, ima opcija da se pomeri veme i ja napisah 17:00, a oni meni da li može u 17:10? Kupljeno.
Odemo mi svi čoporativno danas oko 17:00 u Sup Savski Venac sa sve klinkom koja skoro nije bila lošije volje. Ja se već spremio na čekanje, svađanje, psovanje i odlazak kod šefa smene sa prigodnim tekstom i jasnim stavom kome ću sve i šta pisati. Uđemo u šalter salu u kojoj je bilo 6,7 ljudi. Pitam na nekom šalteru gde i kako i kažu mi da je za SMS klijente posebna kancelarija. Ja kucam i za kvaku kad ono zaključano. Počinjem da ključam preventive radi kad eto devojke koja dotrčava, otključava i kaže izvolite :trljamoci: . Ugl ona max ljubazna, zna sa decom, slikala čas posla i još pitala da li smo zadovojni slikom :trljamoci: .
Izašli smo iz zgrade pre 17:10. Ja u potpunom šoku. Došlo mi da joj kupim čokoladu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Одг: 1000 zašto - 1000 zato!
Taman da ostavim link, kad ono ne radi. Valjda što je nedelja, neradni dan!?!sasa lbg napisao:Rezervises termin za pasos preko neta...

Možda prodadi kasnije ili sutra.
Ja sam zakazao preko neta i odlično je jer vidiš sve slobodne termine pa zakažeš onaj koji tebi odgovara, plus sa svojim nalogom možeš uvek da pristupiš i otkažeš skroz ili promeniš termin u slučaju nekih promena.
Ja sam vadio na NBGD i za online prijave je posebna kancelarija, dok svi ostali idu u neku drugu, gde je bila i veća gužva. Mada je sve daleko brže nego ranije, nema više čekanja brojeva i te gluposti, pa čak i da odeš direktno tamo završio bi sve, samo je pitanje da li bi čekao i koliko. Kad imaš zakazan termin možda sačekaš 10-15 minuta, verovatno ni toliko.
EDIT: Replika na Pajin post; Ja sam "mojoj" službenici kupio čokoladu jer sam zaboravio stari pasoš, pa kad sam dolazio ponovo došao sa čokoladom i naravno sve mi je završeno za 3 dana.

Posetite www.garaza.rs !