Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika
Znači ipak nije ni imao dozvolu...
A moguće da je bio i drogiran, jer 0,85 nije toliko mnogo da bude skroz kontuzovan...
A to da auto vredi 10k...
A moguće da je bio i drogiran, jer 0,85 nije toliko mnogo da bude skroz kontuzovan...
A to da auto vredi 10k...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Adrenalin, stres, vremenska razlika, hladna voda, droga - sve to utice na apsorbciju alkohola. Ni ja ne verujem da je brojao rakije, verovatno je lupio, ali bih se kladio da je u momentu sletanja imao vise od 0.8
Kurcenje.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Mamu i tatu bih mu tukao stanglom
I njega i roditelje i ne samo štanglm.
Meni je sumnivija ta gudra. Nije alkohol mogao tako značajno da opadne u kratkom vremenu, a kapiram da su se saobraćajci jako brzo nacrtali na keju.
Meni je sumnivija ta gudra. Nije alkohol mogao tako značajno da opadne u kratkom vremenu, a kapiram da su se saobraćajci jako brzo nacrtali na keju.
Kažnjeni su svi ovim njegovim postupkom dok su živi.
Tapatalk
Tapatalk
- Grujic
- Moderator
Ako ispadne da je bio pod uticajem, i da je kola sam kupio od svojih para to znači samo jedno.Paja napisao:I njega i roditelje i ne samo štanglm.
Dodatna sumnja je što je jedan pojedinac iz društva bio privođen zbog droge...
Eno u blicu da navodno neki mrki bilmez čuva njegov ulaz i ne da novinarima da pričaju sa roditeljima i komšilukom.
Ma sve je moguće.
Ma sve je moguće.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Jbt kupe kola ( vidi se iz prilozenog, jer se vode na njega ), a on nema jos polozeno...Rakhil napisao:Mamu i tatu bih mu tukao stanglom
Moj brat je napunio 18 godina, moj tata hoce da mu kupi punta, stila da vozi jedno godinu dana da malo nesto nauci...
Posto stalno gleda ovakve primere, on nece punta nego hoce brza i jaca kola, ali tata mu je rekao ako neces godinu dana da vozis punta, stila ili tako neka kola, druga kola od njega neces dobiti....
Poslednja izmena od pavle u 23 Nov 2014, 23:50, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
Možda se sazna a možda i ne... Kako god, alkohol je mogao da opadne ali ne verujem značajno, sumnjam da je duvao, uzeta je krv u urgentom, to se brzo uradi
Dobar rezon.pavle napisao:Moj brat je napunio 18 godina, moj tata hoce da mu kupi punta, stila da vozi jedno godinu dana da malo nesto nauci...
Posto stalno gleda ovakve primere, on nece punta nego hoce brza i jaca kola, ali tata mu je rekao ako neces godinu dana da vozis punta, stila ili tako neka kola, druga kola od mene neces dobiti....
Jest sad cemo blicu na rec da verujemo. Za pocetak nit je centar nit je elitna zgrada.Paja napisao:Eno u blicu da navodno neki mrki bilmez čuva njegov ulaz i ne da novinarima da pričaju sa roditeljima i komšilukom.
Ma sve je moguće.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Isto pocinje prica kao za onoga iz NS sa a8 4.2, pricali da su njegovi roditelji ovo, ono...
A na kraju se ispostavilo da nije bio njegov auto i da su mu roditelji obicni i skromni ljudi...
A na kraju se ispostavilo da nije bio njegov auto i da su mu roditelji obicni i skromni ljudi...
- Grujic
- Moderator
Ovde bas naglasavaju da je auto na njegovo ime...
Iako moram da priznam da mi je cudno da kupi kola a da nije polagao...
Iako moram da priznam da mi je cudno da kupi kola a da nije polagao...
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
ako imas vise informacija slobodno iskucaj, ovakvi postovi nemaju nikakvog smislaftj napisao:Jest sad cemo blicu na rec da verujemo. Za pocetak nit je centar nit je elitna zgrada.Paja napisao:Eno u blicu da navodno neki mrki bilmez čuva njegov ulaz i ne da novinarima da pričaju sa roditeljima i komšilukom.
Ma sve je moguće.