Domaće auto emisije
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Domaće auto emisije
Pazi, možda je bia i koja godina više od tada, ne mogu tačno da se setim. Ali je i Omega bila zaista kao bombona, zelene metalik boje, super očuvana, BMW-ov turbo-dizel pod haubom, sva u beloj/krem koži, jedan od najudobnijih automobila u kojem sam se do sada vozio. Prodavao je neki plac (zemlju) pa je uzeo odnosno priznao kupcu za 4.500 evra.

Opel
Macht
Endlich
Gute
Autos
Omega je bila kvantni skok nabolje po svemu mada Senator/Komodor je meni ostao kao najudobniji Opel koji sam vozio, doduše vrlo kratko.
Karavan Omege su bile baš tražene kao odlično vozilo za vuču prikolica.
Macht
Endlich
Gute
Autos
Omega je bila kvantni skok nabolje po svemu mada Senator/Komodor je meni ostao kao najudobniji Opel koji sam vozio, doduše vrlo kratko.
Karavan Omege su bile baš tražene kao odlično vozilo za vuču prikolica.
Vozio sam svojevremeno takvu omegu sa 3.0 v6 motorom automatik, mislim da je bila 98. ili 99. godiste model pre restylinga, ozbiiiljna limuzincina u ful paketu, komsija je imao zavalili mu neki crnogorci u nekoj prici zeznuli ga za neku ozbiljnu lovu plus posle nije mogao da je preregistruje sa CG tabla i otisla but zasto nekom za delove a auto bio bombona dok ga on nije upropastio posto je bio taze vozac. Navodno je to bio auto Deje Savicevica kao dobio od sponzora ili kako vec kad je igrao u Milanu i stvarno se po papirima vodila na nekog Dejana Savicevica.
Skoro vidim jednu maslinasto zelenu CH table baba i deda voze, auto salonsko stanje.
Skoro vidim jednu maslinasto zelenu CH table baba i deda voze, auto salonsko stanje.
Verovatno samo zaljubljenik u taj modelSaša napisao: Taj auto je stvarno fantastičan ali moraš zaista biti veliki zaljubljenik u taj model ili kolekcionar sa ozbiljnim parama da bi tako nešto kupio.

Od tih 'novijih' "narodnih" auto možda C6 ima uvertiru da uđe u neki klub automobila koji uzimaju ljubitelji i za kolekciju (ima šanse da postane poželjan oldtajmer)
Domaće auto emisije
Bukvalno stari vw caddy ima kolekcionarsku vrednost, da ne pominjem modele poput golf 2 limited edition preko scirocca, karman gia pa tako dalje. Tako da ne znam u kom to svetu vazi sto si rekao.
Sad imas raznih nivoa kolekcionara, nece onaj koji u kolekciji ima mclaren f1 imati zelju da ima nekog vwa al dobro.
Sad imas raznih nivoa kolekcionara, nece onaj koji u kolekciji ima mclaren f1 imati zelju da ima nekog vwa al dobro.
Zavisi sta se smatra kolekcionarom, to ne mora znaciti samo onaj koji skuplja raritete i skupocene automobile, kolekcionara imas i medju zastavinim automobilima pa tako i svake marke ili odredjenih modela, mozda pre reci ljubitelji ali opet ako taj ljubitelj ima 10 auta moze se reci i da je i kolekcionar jer vec ima kolekciju tako da ima ljudi koji bi takav auto kupili sa svoju kolekciju
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Da vam bude lakse, prodao je auto, kupac iz NSa.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
da nije neko sa foruma 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sve se nadam da ovde nema tolikih ludaka 
TapaT

TapaT
Zna on vrlo dobro šta radi. Ali mi opet zanimljivo da ga je tako brzo prodao. Svaka mu čast!
Moja pretpostavka je da je na dijagnostici izbacio jedno 123 greške,ali taj snimak nećemo videti
Moja pretpostavka je da je na dijagnostici izbacio jedno 123 greške,ali taj snimak nećemo videti

sl je brzo prodao, ovaj je bogami morao da ceka 3 dana. Ako tuarega bude prodavao mislim da ce tek tu da se naceka.
Meni se taj auto oduvek dopadao, iako previše podseća na Passata. Ali opet se pitam ko je toliko "lud" da da 20k eura za takav model u Srbiji.
Možda ga sretnem u NSu pa priupitam
Možda ga sretnem u NSu pa priupitam

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
To je lađa a ne auto. Prvi i jedini put sam se vozio u njemu pre jedno 8-9 (možda i više) godina u Nemačkoj kada je jedna firma sa kojom radimo poslala vozača sa tim autom u Frankfurt na aerodrom po mene da me doveze do njih u Minhen (nisam imao let direktno do Minhena). Ultra udoban (pogotovo sa zadnjeg sedišta) i tih auto. Nažalost ne znam koji je motor imao taj primerak. Da me boli uvo za novac rado bih ga i ja kupio, makar na kratko.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sad nekog Rendza razvaljenog da kupi....

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
zasto bi to radio?