Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne? (lična iskustva)
разлика у ценама гума између Хр и Сло.
евро је 7,3 куне па видите
http://netmobil.net.hr/vijesti/kupovino ... -3000-kuna
Bridgestone Blizzak LM-30
195/60 R15
Slovenija: 416,7
Hrvatska: 783.7
Ušteda: 367 kuna po gumi - 1.468 kuna za četiri gume
евро је 7,3 куне па видите
http://netmobil.net.hr/vijesti/kupovino ... -3000-kuna
Bridgestone Blizzak LM-30
195/60 R15
Slovenija: 416,7
Hrvatska: 783.7
Ušteda: 367 kuna po gumi - 1.468 kuna za četiri gume
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Odavno je poznato da pola HR kupuje gume u SLO.
Širim haos!
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ukoliko nekog zanima, a adminima ne smeta. Stigle su Dunlop WinterSport 3D u dimenziji 205/55R16 ,starijeg dot-a (2010), prodajna cena je 9.000 rsd/kom. Naravno ide garancija uz njih i sve je regularno tj gume su nove.
Post je informatinvog karaktera i voleo bih da se ne povede prevelika polemika oko ovoga.
Hvala unapred
Post je informatinvog karaktera i voleo bih da se ne povede prevelika polemika oko ovoga.
Hvala unapred
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ivancho, koliko je to lose sto je dot iz 2010? Reci mi iskreno, jel vredi dati pare za to? Mozda imam musteriju za sve 4. 

Ako planiras da je vozis duze od 4 godine,lose je,ako je do 4 godine,neka uzme slobodno, regularna cena istih je oko 11.500-12.000 dinara.
I jedino sto je lose dole je sto moras da platis ugranju gume 400 dinara po gumi,tako da guma izadje 9400 dinara,ali je opet jeftinija,kome znaci.
I jedino sto je lose dole je sto moras da platis ugranju gume 400 dinara po gumi,tako da guma izadje 9400 dinara,ali je opet jeftinija,kome znaci.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ok, hvala. Prenecu drugaru pa nek on vidi sta ce da radi. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
- ivancho
- Kontakt:
Na gumu do 6 godina starosti se izdaje garancija od 3 godine, tako da sto se toga tice si bezbrizan. Gume je potpuno kvalitetna i bezbedna za voznju, jer je ja prvi ne bih nudio u opste, a kamoli ovde da im nesto fali.
ivancho, posle skoro hiljadu km autoputa mogu ti reci da su zimske legle dobro. felne su ok...
na prolece cemo da sredimo one letnje kako si rekao...

na prolece cemo da sredimo one letnje kako si rekao...
- ivancho
- Kontakt:
Em milo , em drago
Malko cemo samo da se pomucimo oko tih guma dok im ne nadjemo idealan raspored, ali cemo resiti 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Xepoj87 napisao:Nove gume da nisu stare barem 6 meseci je maltene nemoguce naci,a vecina ih je stara oko godinu dana...
Dok se napravi,pa dok se stavi u prodaju,pa dok nasi povuku sa lagera,pa dok prodavac uzme iz veleprodaje i dok kupac dodje da je uzme...

Posetite www.garaza.rs !
ajoj kako sam danas proklizao na jednom kruznom toku, kruzni tok je malog precnika, asfalt totalno suv, ali uglacan, bas gladak. namerno sam usao malo brze s namerom da kao zaskripim, prednji deo je ostao prikovan za asfalt, ali opalaaa, ode zadnji kraj umalo ispred prednjeg, srecom nikoga nije bilo, pa sam se ispravio . prednje gume zimske nove, zadnje letnje bogami gazna povrsina poprilicno kruta i tvrda, kako li ce se pokazati po mokrom ili snegu ne smem ni da zamislim, a imaju saru oko 5-6mm....
evo iz licnog primera koliko je bitno imati sve 4 dobre gume. pamet u glavu driveri, bas sam se istripovao jer nisam uopste ocekivao takvo proklizavanje na suvom.
evo iz licnog primera koliko je bitno imati sve 4 dobre gume. pamet u glavu driveri, bas sam se istripovao jer nisam uopste ocekivao takvo proklizavanje na suvom.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Hvala ti što si ovo podelio sa nama. Nažalost, to mnogi ne znaju dok ne osete na svojoj koži. Do ove godine su masovno ljudi kupovali 2 zimske i 2 letnje pa samo menjali zavisno od sezone, a ni sad nije puno bolja situacija. I dalje pojedinci tako rade.
Posetite www.garaza.rs !
nema na cemu, ovo je auto - forum i osim lickanja i poziranja voljenim nam limenjacima, trebalo bi da malo vise razmisljamo i o bezbednosti. evo ja vec ozbiljnije shvatam celu pricu o gumama. ovo sto sam ja uradio, svakako ne bih tako nesmotreno postupio na snegu, ledu ili kisi, bio bih oprezniji. ali rizik je veliki i verovatnoca proklizavanja mnogo veca. ove moge gume su sada za drift savrsene
idem veceras na jedan parking da isprobam 

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Ko nam je to vredan?

Kod dag-a u servisu su naslagane gomile guma odavno ne videh toliku količinu.
Ne , ne plaća me da ga reklamiram