Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Re: Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Novo je novo tako da kad god postoje mogucnosti ne treba ni razmisljati o polovnjaku 

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Cestitam,neka vas dobro sluzi.
Floyd,slazem se.

Floyd,slazem se.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Osim kada si bolesnik kao ja i patis od gedgetaFloyd napisao:Novo je novo tako da kad god postoje mogucnosti ne treba ni razmisljati o polovnjaku

Ali cestitam na kupovini i da te sluzi kao i Astra sto te je sluzila!
Izabrao si pravi auto za tebe

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
U pravu si, jedino mi zvuci puno 14k za Corsu, al' dobro...Floyd napisao:Novo je novo tako da kad god postoje mogucnosti ne treba ni razmisljati o polovnjaku
Lep autic nema sta, ali Corsa mi ipak deluje kao auto koji se kao i Hyundai/Kia isplati kad se pazari neki slab paket opreme jer je dobra cena. Ovako za par hiljada vise ide druga klasa auta. Mene je Civic 1.8 Sport sa metalik bojom izasao 16730 evra. Jeste, trosi malo vise, al' opet...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Pridruzujem se cestitkama.
Stvarno racionalna kupovina, veci auto ti ne treba, a mali je potrosac, da se slatko navozas...uz to i sasvim lep auto...i sa dovoljnim brojem cilindara
Stvarno racionalna kupovina, veci auto ti ne treba, a mali je potrosac, da se slatko navozas...uz to i sasvim lep auto...i sa dovoljnim brojem cilindara

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Fala, fala
Jedva cekam da se obavi celokupna procedura, pa da ga provozam
Sto se tice felni, nisu takve, hteo sam, ali mi je rekao da 17" ne uzimam ni pod razno jer dolaze na dotezanje trapa svakih mesec dana, zbog kombinacije vesanja, velikih felgi i nasih divnih puteva..
A za one farove bih dupe dao
Sto se tice cene, da visoka je, ali dizel kosta.. Da je benzinac u pitanju, za 12.500 sam mogao da uzmem 1.4 100ks u boljem paketu opreme, ali mislim da ovaj motor vredi razlike..
Vec sam rekao za Hondu, za 10k sam imao jednu dobru, ali ipak sam odustao zbog potrosnje, i sada vec po malo prolaznog dizajna...
A novi mi se nikako ne svidja..
Da ne bude zabune, Corsu ne gledam kao neku dizajnersku kreaciju

Jedva cekam da se obavi celokupna procedura, pa da ga provozam

Sto se tice felni, nisu takve, hteo sam, ali mi je rekao da 17" ne uzimam ni pod razno jer dolaze na dotezanje trapa svakih mesec dana, zbog kombinacije vesanja, velikih felgi i nasih divnih puteva..
A za one farove bih dupe dao

Sto se tice cene, da visoka je, ali dizel kosta.. Da je benzinac u pitanju, za 12.500 sam mogao da uzmem 1.4 100ks u boljem paketu opreme, ali mislim da ovaj motor vredi razlike..
Vec sam rekao za Hondu, za 10k sam imao jednu dobru, ali ipak sam odustao zbog potrosnje, i sada vec po malo prolaznog dizajna...
A novi mi se nikako ne svidja..
Da ne bude zabune, Corsu ne gledam kao neku dizajnersku kreaciju

Brzine idu u H-a !!!

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa nije to VW da moze na 17" da ide...Day Walker napisao: Sto se tice felni, nisu takve, hteo sam, ali mi je rekao da 17" ne uzimam ni pod razno jer dolaze na dotezanje trapa svakih mesec dana, zbog kombinacije vesanja, velikih felgi i nasih divnih puteva..
- Day Walker
Da sam se ja pitao, ipak bih mu stavio 17" pa nek ide zivot, al bicu zadovoljan i balonjarkama 

Brzine idu u H-a !!!

Koje felne si izabrao?
Ja sam razocaran izborom auta.
Pricali smo o A3, o Civicu... i ispade Korzika.
Pricali smo o A3, o Civicu... i ispade Korzika.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Vidjam po gradu par trovratnih korsi (zuta,bela i crvena) sa kombinacijom crn krov,crne 17",fabricke.
Ne znam da li je to neka fabricka varijanta tj moze da se poruci ili su naknadni radovi u pitanju?
Ne znam da li je to neka fabricka varijanta tj moze da se poruci ili su naknadni radovi u pitanju?
cestitam i ja
Sa tim motorom sigurno ide za sve pare... Mada slazem se delija napisao,usrecices onoga ko ga bude kupovao polovnog

Fabricki ja mislim,posto sam ih i ja par video nemoguce da su na isti fazon radjenedunx81 napisao:Vidjam po gradu par trovratnih korsi (zuta,bela i crvena) sa kombinacijom crn krov,crne 17",fabricke.
- Day Walker
To je Color edition i taj paket sam hteo, al ne moze uz dizlo..
Brzine idu u H-a !!!

Cestitam. Izbor po meni nije los, naprotiv, corsa je solidan gradski automobil ali mislim da je van grada katastrofa, barem za putnike pozadi...