Koji je Vas sledeci auto? [realne varijante]
- Darkoniii_94
- Pridružio se: 06 Sep 2016, 19:11
- Garaža: vw passat b5,5 2,0
Re: Koji je Vas sledeci auto? [realne varijante]
Ja cu verovatno juriti bmw 1, sa dizel motorom. Dosta mi je atmo benzinca.
@Iggyboy
Sjajna stvar kad se dodje do nekog retkog auta, pa se pokuša dovesti u red. I Chrysler, a i kuguar. Simpatična vozila! Bilo bi mogo više takvih auta na ulici samo kad registracija tj.porez ne bio skoro 2000eur godišnje za vozila preko 3.000ccm3 (a takvih rariteta ima baš mnogo sa V6 i V8 preko 3.000ccm3 )
Sjajna stvar kad se dodje do nekog retkog auta, pa se pokuša dovesti u red. I Chrysler, a i kuguar. Simpatična vozila! Bilo bi mogo više takvih auta na ulici samo kad registracija tj.porez ne bio skoro 2000eur godišnje za vozila preko 3.000ccm3 (a takvih rariteta ima baš mnogo sa V6 i V8 preko 3.000ccm3 )
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Hvala member na lepim rečima
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Sent from my MI MAX using Tapatalk
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Kakvo trivijalnno pitanje, ali tezak odgovor 
Za sada su mi dva modela na listi zelja CX-5 ili Kuga. Ali u slucaju prosirenja porodice onda bih isao na Scenic ili Picaso. Vidicemo sta ce na kraju biti
.
Ne planiram mijenjati munju jos uvijek sem ako nesto bas ne iskrsne povoljno i pouzdano.

Za sada su mi dva modela na listi zelja CX-5 ili Kuga. Ali u slucaju prosirenja porodice onda bih isao na Scenic ili Picaso. Vidicemo sta ce na kraju biti

Ne planiram mijenjati munju jos uvijek sem ako nesto bas ne iskrsne povoljno i pouzdano.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
CX5 zeza cena registracije, meni licno se vise svidja nego Kuga. Imaju dovoljno mesta ali kraljevi predgrada i modularnosti kabine su Picasso i slicni.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Što cena registracije, kad Mazda ima dobre benzince.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nova mazda cx5 mi je mnogo bolja od forda, subjektivno naravno, zasto nemam pojma, ali sam se vozio x puta u obe, vise puta u kugi koja mi je ok.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kuga je dobro, ali bezobrazno skupo vozilo. Mazda je bolja.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mozda ne gleda benzince, makar bili i Mazdini.grujicd napisao:Što cena registracije, kad Mazda ima dobre benzince.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Znam da je tema realne varijante ali meni je apsolutni favorit i želja Mercedes CLS bilo kakav. Verovatno mi se to neće niakd ispuniti u životu ali dobro.
Generalno od tih ''premium'' kola ja sam Merc fanboy,...čak sad dok sam gledao nešto da kupim za siću gledao sam prvu A klasu, ali eto kupih Astru i ne žalim.
Valjda će biti prilike za taj Merc nekad u životu mada mnogo me nerviraju sa svojim 2.1 zapreminama.
Generalno od tih ''premium'' kola ja sam Merc fanboy,...čak sad dok sam gledao nešto da kupim za siću gledao sam prvu A klasu, ali eto kupih Astru i ne žalim.
Valjda će biti prilike za taj Merc nekad u životu mada mnogo me nerviraju sa svojim 2.1 zapreminama.
Merc se ne kupuje za siću, bude skuplja dara nego mera
mene vise nervira drzava zbog 2.1 zapremine nego proizvodjaci, posebno izmedju 1.6 i 2.0, al jbga
Послато са SM-J500FN

Послато са SM-J500FN
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Ma ona mala kutijasta A klasa ona je jeftina na tu sam mislio 
Ima B klasa manje od 2.1 ona mi je takođe ok. Mada se uvek može i neka C klasa ali 1.8 benzin. Ako dođem nekad do nekih para samo CLS

Ima B klasa manje od 2.1 ona mi je takođe ok. Mada se uvek može i neka C klasa ali 1.8 benzin. Ako dođem nekad do nekih para samo CLS

Evo, i oni se prebacise na 2.0 dizela, bice za 5 godina da se probere nesto za 20k 
Mada sam ja rekao da mi je sledeci auto sigurno benzinac.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Mada sam ja rekao da mi je sledeci auto sigurno benzinac.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Mene recimo CLS nikad nije odusevljavao dizajnom, za onaj prvi koji je i izazvao najvise hajpa i odusevljenja, cak mogu reci i da mi je ruznjikav
Uvek bih pre birao napucan w211 pre CLS-a, w211 fl mi je pet u glavu za bilo kog CLS-a.

Uvek bih pre birao napucan w211 pre CLS-a, w211 fl mi je pet u glavu za bilo kog CLS-a.
Имам једно потпитање...