Taxi prevoz
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Re: Taxi prevoz
Ili voze po dogovorenoj tarifi ili idu po mušteriju?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa što svetle?
Sve razumem, ide na poziv, šta god, al nek ugase tablu
Slično iskustvo dva puta u par dana, posle gomile neupešnih zaustavljanja svetlećih (samo jedan je zastao i rekao usmeno cenu ravno 2x veću od taksimetra) sam zvao telefonom i stiglo vozilo za par min.
Od sad ću odmah tako, al mi čudna pojava, a nije da su se zalomila 2 auta pa kao slučajnost
Sve razumem, ide na poziv, šta god, al nek ugase tablu
Slično iskustvo dva puta u par dana, posle gomile neupešnih zaustavljanja svetlećih (samo jedan je zastao i rekao usmeno cenu ravno 2x veću od taksimetra) sam zvao telefonom i stiglo vozilo za par min.
Od sad ću odmah tako, al mi čudna pojava, a nije da su se zalomila 2 auta pa kao slučajnost
- TheWickerMan
Dok sam radio u taksiju ( doduse, pre 20 godina ), samo kad je ukljucen taksimetar ne sija reklama. U ostalim slucajevima je sijala, nije bilo nacina da se iskljuci.
Sad tek vidim ovo. U Beogradu, dobiti taksi kad je kisa, a spic je relativno blizu, mozes da se pozdravis. Kod beton hale posle 10ak uvece, isto nemoguca misija. Tamo stoje oni divljaci koje niko od komunalaca ne dira i voze po ko zna kojim tarifama, naravno ne izdaju racun. Deluje mi da se situacija pogorsala poslednje 3-4 godine, da ranije nije bilo tako, ali mozda gresim.nidza napisao:Kad bi bilo sigurno da će da ti dođe uopšte, možda bi i bila neka matematika nemanja kola. (Pre)više puta sam palio kola kada nisam planirao. Neki uži centar nema problema kapiram.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Mafia, šta drugo.
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
M A F I A
Послато са M2101K9G помоћу Тапатока
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Vidis, ovo mi nije palo na pamet, potpuno je bzvz da je to tehnicki povezano, osim ako nije takav propis pa moraTheWickerMan napisao: 01 Dec 2024, 22:39 Dok sam radio u taksiju ( doduse, pre 20 godina ), samo kad je ukljucen taksimetar ne sija reklama. U ostalim slucajevima je sijala, nije bilo nacina da se iskljuci.
- TheWickerMan
Ne znam kako je sad, ovako je bilo nekad. Slažem se da je glupost, korisnik koji kao ti što si hteo da zaustaviš na ulici, ne zna da li vozilo ide po stranku ili nema vožnju.
Imamo ovde trenutne taksiste, možda oni mogu da objasne.
Imamo ovde trenutne taksiste, možda oni mogu da objasne.
Pre nekih 10-ak godina je isto tako bilo, povezano je bilo sa taksimetrom, tj. sa startom na njemu. To sve pod uslovom da su table radile. 

Имам једно потпитање...
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
I sad je isto....može da se isključi svetlo na tabli i manuelno
Šta da vam kažem ljudi, u špicu je teško do taxija, probajte Yandex app, ume da bude skuplje par stotina dinara ali bar će doći, ako zaustavljate na ulici, gledajte da bude neka krštena firma, pink, Naxis, beogradski i sl

Šta da vam kažem ljudi, u špicu je teško do taxija, probajte Yandex app, ume da bude skuplje par stotina dinara ali bar će doći, ako zaustavljate na ulici, gledajte da bude neka krštena firma, pink, Naxis, beogradski i sl
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!