Je*eni pacijent je stao na samom iskljucenju sa auto-puta za petlje kod Arene, znaci na samoj krivini, cim put krene desno.
Upalio blinkere i pricaju sa pandurom koji je stajao na iskljucenju (opet dolazila neka delegacija, pa ih je bio pun k)
Mhm, dolazila je neka delegacija, bilo ih je ko mrava.
Izmedju ostalog, obilazim kamion (vozim oko 110) i pocne da mi blica pandurski SX4 i Golf 6 (ugasena rotacija). Naravno, nastavio sam da obilazim sa 110, reko, mozda me navlace da dam gas
Jutros oko 20 do 9 su Evo i A6 naslagali sve koji su isli kod autokomande zutom trakom, u pravcu ka nbgd. Za taj prekrsaj po novom zakonu ode dozvola, tako da pazite.
Ona sa debelim belim kockama se valjda vodi kao traka koju koristis samo da se ukljucis u normalan saobracaj. A kontam da su oni hvatali one koji su tom trakom obilazili sa desne strane...
Hvataju kod Arene, onu cistu zaustavnu kod petlji. A koliko vidim, sad ce da naprave zaustavnu i posle petlji, do SC.
To ce da napravi haos ako urade.
JA onu debelu isprekidanu koristim od Autokomerca do Autokomande svakodnevno, svi tuda voze normalno, da se ne bi ukljucivali u brze trake jer se iskljucuju na sledecem izlazu.. Bilo bi glupo kada bi se to kaznjavalo jer je uradjeno da bi se pravila manja guzva, tj rasteretile one druge 2 trake
Pa kad ides prema SC od Arene, skroz je izbledela ona debela isprekidana i 50-100 metara pred iskljucenje za SC imas samo prosirenje od desne trake na trecu, tj da se iskljucis sa auto-puta.
To ako spoje do Arene, postace zaustavna traka...
Uh, napravio sam zabunu Tačno, nije žuta već zaustavna traka, to je onaj deo baš naspram stanice, od dela gde je isključenje za Južni bulevar sa autoputa pa do te debele isprekidane trake gde se uliva saobraćaj na autoput. Znači zaustavna traka ni u jednoj kombinaciji....