Poslato telepatski
Dolina u sred ravniceTheWickerMan napisao:Goce Delčeva zovem dolina mesa ili dolina gladi
Parkiranje na dva mesta je nesto drugo , a stati ispred ljudi, a imas 3 slobodna nije jedno te isto, posto znam da ciljas na to:DФилиповић napisao:Волео бих да те упознам, да те загледам мало и проучавам...
Филиповић napisao:Волео бих да те упознам, да те загледам мало и проучавам...
Није ствар у паркирању, него у твом вулгарном изражавању којим покушаваш да испаднеш шмекер и скренеш пажњу са чињенице да си упропастио више тема на овом, иначе пријатном форуму.pavle napisao:Parkiranje na dva mesta je nesto drugo , a stati ispred ljudi, a imas 3 slobodna nije jedno te isto, posto znam da ciljas na to:DФилиповић napisao:Волео бих да те упознам, да те загледам мало и проучавам...
ps Posto i ja mnogo volim da proucavam, imamo ista interesovanje i hobi.... Ali ja najvise volim da proucavam pametnice i sveznalice... Koji najvise vole da se prave pametni u virtualnom svetu.... Jer obicnom svetu za ono sto pricas, govoris i radis mozes neko i da ti vrati, a to zna da boli na ovaj ili onaj nacin.... Dok ovde upalis komp i krenes da zajebavas i boli te uvo:D
Stefice, mene bi bilo sramota sto sam ga doveo na forumpavle napisao:Da vidis juce cepamo Stefica i ja siska, i dolazi neki maloumni klinac na parking sa puntom i staje ispred lika, a imao je tu pored cak 3 prazna mestaBas smo ga istvarili, cuo nas je 100 posto, kako ga pljujemo