BMW Serija 4 - Coupe, Cabrio, Grancoupe & M4
Re: BMW Serija 4 - Coupe, Cabrio, Grancoupe & M4
Nisam bas razumeo sta pises ali ova steta na autu nije ispod 30.000e
Mislio da bar felne mogu da se prodaju za 5000 EUR... A mozda da povoljnije pa uzme Adrei... 

Pa najbolji nacin da se unapredi audi je svakako da se stave delovi BMWa na njega 

Ovo je totalna šteta svakako, al ne sumnjam da bi ga kod nas popravili za 5 soma 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne moze nikako da se popravi za ispod 30k jer je otisao motor... A ko zna sta ce biti s autom al ne bi me cudilo da zavrsi u rukama nekog "srecnog" vlasnika 

Inače koga zanima na bmw.de je dostupan konfigurator za m3/4. Otprilike 90k evra ako se ne uzimaju gluposti poput head up displeja i slično a 100k ako se ne štedi. Na bmwusa.com je bolja situacija pa tako sa punom opremom izađe oko 60-65k. Džabe 

Nisu normalni sa cenama dodane opreme... Moj je kostao 105k kao nov, a cini mi se da je pocetna cena bila oko 62k... A stvarno ne znam sta je toliko spektakularno bilo u njemu da kosta 40k...
72 pocetna 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bas sam to gledao pre neki dan i dosao do zakljucka da bi uvoz bio jako isplatljiv ali posle malo razmisljanja sam shvatio da i nije bas tako.ftj napisao:Inače koga zanima na bmw.de je dostupan konfigurator za m3/4. Otprilike 90k evra ako se ne uzimaju gluposti poput head up displeja i slično a 100k ako se ne štedi. Na bmwusa.com je bolja situacija pa tako sa punom opremom izađe oko 60-65k. Džabe
Dok platis prevoz, carinu, porez (oni ne vracaju porez), komplikacije oko uvoza, neke prepravke (tabla u mph na kmh, zamena branika za onim glupim gabaritnim svetlima i jos neke sitnice), "slabija" garancija koja je mozda i teze ostvariva u EU, izadje to na slicno.
Ima firmi koji rade reimport i sve zavrsavaju(homologacija, carinjenje, transport...), pitanje je uopste da li bi i mogao kao fizicko lice sa boravistem u evropi da tako nesto izvedes. Znam da se na mobile.de nudilo gomila automobila iz nekog nizeg cenovnog ranga za nizu cenu od trzisne al ja se iskreno ne bih zezao sa tim.
Postoje i ovde firme koje uvoze i prodaju automobile iz USA ali se uglavnom radi o US automobilima kojih nema na EU trzistu. Nisam primetio da neko masovno uvozi evropske modele odatle pa zato kontam da nit je jednostavno, nit jeftino.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...