Što se tiče Samsunga i njegovih ekrana, imam neki utisak da je sve od Galaxy Ace-a pa naviše prva liga. Brat mi ima model odmah ispod Ace-a i to je potpuno druga priča, Ace je triput brži i bolji, a i utisak u ruci je daleko iznad...

Nisi menjao ekran, već samo touch panel, deo koji košta 10€. To je na 5230 kao dobar dan i po dva-tri puta u toku garantnog roka. To što ti se dogodilo pred kraj je ista priča. Krene da odbija neke komande ili raskalibriše ekran pa stiskaš jedno, on upisuje drugo. Retko loš telefon.Kuzmanovic napisao:Imam neki osecaj da se manje kvare ovi "novi" ekrani.
Na S5230 sam menjao u garanciji ekran, i pred istek garancije je poceo da brljavi ali sam tada vec uzeo drugi telefon pa me nije interesovalo da jurim garanciju.
Sent from my Samsung using Tapatalk
Scuderia napisao:Kapacitivni ekran je bolji, mnooogo bolji
Odlicna stvarSaša napisao:.......... jer recimo tapneš na malu tačkicu koja je daleko sitnija od one koju si (površinom) dodirnuo - ili je još verovatnije uopšte nisi tačno ni pogodio, a ekran bez greške odreaguje ili ti ponudi (uvećano) da preciznije definišeš šta si tačno hteo......
Evo meni 5230 radi 2,5 godine bez nekih problema. Malo je bagovao, tj gasio se bez razloga, dok mu nisam izvadio bateriju, pa je vratio i nastavio je da radi kao nov. Za sada je na 430h razgovora i drzi se (i realno je kao nov, u silikonskoj futroli). Ne, nije to nesto preterano dobar, vec rekoh da uvek postoji izuzetak. Ne moze se ni ocekivati nista od najjeftinije klase TS telefona, osim naravno da radi. I drugi (koji je u firmi) radi bez nekih problema, uz dosta manje razgovora, doduse.Sloba napisao:Nisi menjao ekran, već samo touch panel, deo koji košta 10€. To je na 5230 kao dobar dan i po dva-tri puta u toku garantnog roka. To što ti se dogodilo pred kraj je ista priča. Krene da odbija neke komande ili raskalibriše ekran pa stiskaš jedno, on upisuje drugo. Retko loš telefon.