Računari

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Re: Računari

Post od ljuba »

Ja sam i dalje prezadovoljan. Na kompleksnim web stranama se muci ozbiljno, ali npr na garazi radi kao munja. Ima jako mnogo aplikacija koje koristim, placanje, vreme, vesti rade isto tako kao munja. Po neki put se zamisli na 5-6 sekundi i to je to. Baterija i posle 4god traje 7-8h. Sve u svemu jedan od najboljih uredjaja ove vrste koje sam imao... I koji i dalje koristim maksimalno. Svaki put kada razmisljam da kupin novi pomislim a sta fali starom :) inace sa 9 su mi subjektivno dosta ubrzali funkcionisanje, samo mi puca osetno vise (web) i pojavljuju se cudne crne stranice kod aplikacija, ali to je tipicno za svaki veci upgrade... I da vreme osvezavanja mailova mi se ne menja... Ali inace citava mail aplikacija mu je od pocetka bila toliko neverovatno bagovita, kao da je niko ne koristi :)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Preporodices se kad uzmes neki noviji sa vise RAM ima tek da leti.
Ja imam trojku i peticu ajped i razlika je nebo i zemlja.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Taman hvalim novi ios9 kada mi on ubi ipad. Na 4% samo se iskljuci (valjda nije dobro ocenio trajanje baterije) - inace stalno guram do 1% i nikada nisam imao problema. I posle nece da se puni. Ustvari znam za tu caku da sa potpuno praznom baterijom nece da se puni. Drzao sam ga jedno 1h na punjacu i nista i dakhe mrtav 100%... Izgleda da cu ipak koristiti noviji ipad :)
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Jutros mi se zakucao iPad 4 sa IOS 9 kad sam ga skidao sa punjača. Crn ekran, pojave se crtice kad menjam jačinu zvuka preko tastera ali to je sve. Ništa drugo nije reagovalo. Morao hard reset. Ako nekom zatreba - drže se power i home dugme 5-6 sekundi. Taj hard reset sam možda morao jednom ili dva put da primenim na iPad 1 i to je to. Dosta je sumnjiv iOS 9. Pri tom sam tek sad video da one fore sa deljenjem ekrana za dve aplikacije ni ne rade na iPad 4. Za Slide Over treba minimalno iPad Air, a za Split View iPad Air 2. To piše najsitnijim slovima u futeru, a ne pominje se tamo gde opisuju fičer :besan:
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Danas sam prvi put odgledao film preko netbuka od kako mi ga je Rakhil ocistio, nijednom nije secnuo i sve ide super ! :klanjamse:
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

Od jutros nece Skype da mi se uloguje, ni na pc ni na mobilnom, takodje ni kod dece na pc, drugi nalog, naravno. Internet radi najnormalnije, pa se namece da nesto sa Skype nije u redu. Restartovao ruter, racunare, instalirao novi Skype, ali i dalje isto. Da li jos neko ima ovaj problem?
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Neki problem je kod njih. Nikom živom ne radi.
Širim haos!
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:

Post od ivica122 »

Pa to me zanimalo, da nije do moje ip adrese ili tako nesto. Hvala za info.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Pao Skype u celom svetu

Korisnici popularne aplikacije za komunikaciju Skype od jutros nisu mogli da je aktiviraju.
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... id=1041884
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:

Post od ivica122 »

:thumbup:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

http://sk.ype.ms/1KuQTL

Edit:
Sorry, sad videh da je Geza kačio vest.
Širim haos!
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Kupih jeftini VGA kabal da uvežem TV i računar, ali slika slabog kvaliteta. Da li je moguće da je do kabla, jer pre sam imao neki kraći pa mi se čini da je slika bolja bila?
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Može biti.
Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

E u 3 lepe...

Sad radi Skajp, ali ne mogu nikako da se konektujem sa telefona (WP) bilo sa Skype korisničkim, bilo sa Outlook nalogom. :glavomuzid:
Širim haos!
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

@HKS itekako moze biti. Slika treperi, mutna i sl. Nemoj da gledas da li je kabl deblji ili tanji ne znaci nista. Uglavnom kupi neki malo bolji tj skuplji. Hama je relativno dobra i nije skupa a lako mozes da nadjes u prodaji.
Odgovori