Dobro veče
Re: Dobro veče
Ne kontam se ja bas u to, ako ih povadim sve, brojilo treba da stane? Ako ne stane onda je nesto prikaceno na njega ili je neispravno?
Spustis sve osigurace u stanu, na tabli i izadjes do brojila da vidis da li ima promene. Treba ti bar 15 min- pola sata, mozda ti je neko nakacen sa ne tako velikim potrosacem pa mu daj malo vremena da vidis ima li pronene na brojilu. Ne znam koliko drzi frizider da bude iskljucen iz struje, ne preteruj.
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk

Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk

Upravo htedoh napisati ovo. Da ne bi skupljao vodu posle u kuhinji.

Normalno je da brojilo pokaze malu potrosnju, zbog raznih razloga, ali to mora biti zanemarljivo. Najbolje zapisi stanje, pa za pola sata opet. I postavi ovde, ako nisi siguran

Сад му није ништа...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
I mi imamo oko 4000 nas troje.
Ali poslesnja dva meseca kako cerka nije tu, nema kupanja po 20ak min, nema toliko spremanja hrane, ne radi masina svaki dan i dodjosmo na 1800din.
Mada su zamenjena i oba bojlera pa cemo videti za septembar koliko uticum
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Ali poslesnja dva meseca kako cerka nije tu, nema kupanja po 20ak min, nema toliko spremanja hrane, ne radi masina svaki dan i dodjosmo na 1800din.
Mada su zamenjena i oba bojlera pa cemo videti za septembar koliko uticum
Jbt koji ste vi rasipnici el. energije 
Kod mene stan 51kvm i racun sem sedmog i Avgusta je 1450 din.
Sent from my SM-J500FN

Kod mene stan 51kvm i racun sem sedmog i Avgusta je 1450 din.
Sent from my SM-J500FN
Svima koje poznajem sa istom kvadraturom i slicnim uredjajima je racun oko 1.5-2k. Hvala za info, provericu. Jel moze nekako u EPSu da se proveri da li brojilo meri jos nesto osim tog stana ili je cisto ''hardwerska'' stvar koja mora ovako da se utvrdi?
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ja sam zakljucio da mali bojler u kuhinji prozdire struju.
1500din je bas malo, jedino ko ne kuva, ne pere moze da ima toliko. Ili da nema bojlere.
Videcu sad bas, kao sto rekoh nova su oba, mozda bude promeme.
1500din je bas malo, jedino ko ne kuva, ne pere moze da ima toliko. Ili da nema bojlere.
Videcu sad bas, kao sto rekoh nova su oba, mozda bude promeme.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ždere, jašta.
Nas četvoro smo tu oko 2500-3000, gradska topla voda, mašina za sušenje, klima, i kuva se redovno
Nas četvoro smo tu oko 2500-3000, gradska topla voda, mašina za sušenje, klima, i kuva se redovno
Kod mene nema velikih potrosaca
Zato racun za vodu, kao aqua park da imam.
Scudi, mozda ti nisu dobro ocitali brojilo. Znaju oni da upisu pogrsno u fazonu app
Sent from my SM-J500FN

Zato racun za vodu, kao aqua park da imam.
Scudi, mozda ti nisu dobro ocitali brojilo. Znaju oni da upisu pogrsno u fazonu app
Sent from my SM-J500FN
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Brojilo mjeri stanbenu jedinicu i ne bi smijelo da moze da mijeri jos nesto pored. Jesino ako nije neki sklepan objekat ili prosirivan pa da se ne zna sta je gdije.Scuderia napisao:Svima koje poznajem sa istom kvadraturom i slicnim uredjajima je racun oko 1.5-2k. Hvala za info, provericu. Jel moze nekako u EPSu da se proveri da li brojilo meri jos nesto osim tog stana ili je cisto ''hardwerska'' stvar koja mora ovako da se utvrdi?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Ide to tako vec neko vreme, nije sad, samo se nisam nakanio ranije da proverim.blaugrana napisao: 04 Sep 2017, 21:36 Scudi, mozda ti nisu dobro ocitali brojilo. Znaju oni da upisu pogrsno u fazonu app
Sent from my SM-J500FN
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kod mene, u 50kvm, obično je 200-250 kW. Nemam klimu, bojlere, mašinu za sušenje ili sudove, niti se grejem na struju.
TT
TT
Sta bi tek bilo da imate Teslu...
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Da ispratimo bar do kraja fabulu radnje. Pretpostavio sam da od ovoga nece biti nista, sud ce verovatno da spusti predmet i da ce ovi za 30 dana da voze nesto novo. Meni nije jasno kako ljudi mogu da gutaju sve sto im se servira.
http://www.politika.rs/scc/clanak/38821 ... dnik-Vucic
http://www.politika.rs/scc/clanak/38821 ... dnik-Vucic
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja sam jednom imao slucaj kradje struje, ali nisam uspeo da provalim ko i odakle. Brojilo je radilo i nakon iskljucivanja svih osiguraca. Pozvao sam EPS, ali je njih bolelo uvo da traze gde se i ko nakacio, jer je racun redovno placan za utrosenu el. energiju...