Koliko troši?
Re: Koliko troši?
ko max stedi gorivo taj salta na 1000 rpm vec, ma gas ni ne stiska
sad to sto cu mu ja u gepek uci i nabiti ga na sred druma to je vec druga prica :d
sad to sto cu mu ja u gepek uci i nabiti ga na sred druma to je vec druga prica :d
Ni ne dođem do 2000 kada glajdujem po gradu, nema svrhe. Na otvorenom već peglam.
Do cepa sa letnjim setom 7.1. Uglavnom bez grada, autoput malo, autobahn malo po lokalu, i tako. BC laže ko zmaj.
Tapatalk
Do cepa sa letnjim setom 7.1. Uglavnom bez grada, autoput malo, autobahn malo po lokalu, i tako. BC laže ko zmaj.
Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Bg AR BG, solidan tempo, Fabija, 4.8l po bordu. Slaba gužva na putu.
P8 Lite TT
P8 Lite TT
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
425km sa 34l, dakle okruglo 8 prosek. Bord je pokazivao pre sipanja 7,9. Ovo je opet mešovita vožnja a malo više od polovine je gradska sa puno kratkih relacija. Ako izuzmem dalja putovanja iz računice, to mi je prosek u globalu. Ustvari, na 2000km je bio sad 8,2. Sa Civicom bi ovo bilo manje za oko litar, možda i malo ispod, kako sam i računao, odnosno nadao se pre zamene auta. Inače, ne trudim se da smanjim potrošnju, vozim kako mi se vozi.
Celje- Budimpešta-Bojnice-Banska Bystrca-Krakow-Brno-Celje. Pređenih 2000 km, što pa AP, štto po gradu i nešto magistrale. Prosečna brzina za svih 2000km nešto iznad 70kmh, potrošnja po bc 4.9, Golf 2.0 TDI 81kw.
Relacija Krakow Olomouc Brno Celje ( znači oko 800m), više manje AP i grad prosečna preko 90kmh ( mislim da oko 95kmh), potrošnja 4,8 po BC.
Relacija Krakow Olomouc Brno Celje ( znači oko 800m), više manje AP i grad prosečna preko 90kmh ( mislim da oko 95kmh), potrošnja 4,8 po BC.
Koliko sam do sad testirao laže max 2 decilitra, i to kod kratkih relacija. Tako da sam siguran da ni ovaj put nije lagao više od toga.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Astra
Bg-Kv preko Kg, Kv grad i ista ruta u povratku, 9l. S obzirom kolika je guzva bila i u odlasku i u povratku, jos je dobar prosek..
Bg-Kv preko Kg, Kv grad i ista ruta u povratku, 9l. S obzirom kolika je guzva bila i u odlasku i u povratku, jos je dobar prosek..
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel neko testirao i uporedio potrosnju sa i bez start-stop sistema?
Ja ga obavezno iskljucujem.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Na pojedinačnom vozilu verovatno je razlika mala, ali na par miliona vozila se nakupi.
Prebaci u EKO mod gde ti je pored start stop sistema slabiji i odziv na gas pa ćeš videti da je ušteda simbolična.Delija napisao:Jel neko testirao i uporedio potrosnju sa i bez start-stop sistema?
- Delija
- Kontakt:
Probao sam na 3 minuta. Blagi uzas. Neka 'fala.
Cim se malo zagreje ide u Sport
Cim se malo zagreje ide u Sport

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja imam osecaj da mi trosi vise kad je ukljucen start-stop 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Pobogu vozite BMW,kakva usteda vas spopala 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Kontakt:
Ako mene pitas - samo sam radoznao da li to iole vredi q 
Bez obzira na rezultate ankete
i dalje cu ga iskljucivati jer me jako nervira.

Bez obzira na rezultate ankete