Jedva vidljivo.mića napisao: 10 Sep 2017, 19:53Moze, mozes i sam. Treba ti jak fen da zagrejes to mesto, moze i spolja bez skidanja branika ali sa daljine, i treba ti vakum, moze ti posluziti i vakum za otpusavanje umivaonika. Da te razocaram, u 90%slucajeva pukne boja jer je na tom mestu istegnuta plastika, normalno kad se vrati u prvobitni polozaj da ce da pukne. Da se ogradim, zavisi koliko je udubljenje, ako je bas malo onda moze sve da prodje ok.Ogi napisao:Da li servisi poput Dukija masera mogu da izvuku blago udubljenje na braniku ili rade samo lim ?
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Dobro veče
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni tek ne odgovara, em sam dešnjak, em imam problem sa osećajem na levoj strani pa teže napipam taj prsten koji ase okreće. Pomirio sam se sa tim da nemam informacije sa borda na službenim kolima. Budem srećan kad uzmem Fluens, a inače njega najmanje volim.pedja napisao: 10 Sep 2017, 09:06 Svejedno, obrtanje prstena oko ručice nije ni ergonomsko rešenje, niti je bezbedno u vožnji. Jeste lakše kada se navikneš, što je normalno. Nije da mi treba nešto posebno, nije ni neka zaje*ancija, ali mi i dalje nije jasno ZAŠTO[/b]
Posetite www.garaza.rs !
Idi kod duletaOgi napisao:Jedva vidljivo.mića napisao: 10 Sep 2017, 19:53Moze, mozes i sam. Treba ti jak fen da zagrejes to mesto, moze i spolja bez skidanja branika ali sa daljine, i treba ti vakum, moze ti posluziti i vakum za otpusavanje umivaonika. Da te razocaram, u 90%slucajeva pukne boja jer je na tom mestu istegnuta plastika, normalno kad se vrati u prvobitni polozaj da ce da pukne. Da se ogradim, zavisi koliko je udubljenje, ako je bas malo onda moze sve da prodje ok.Ogi napisao:Da li servisi poput Dukija masera mogu da izvuku blago udubljenje na braniku ili rade samo lim ?

Zna li neko kako se slazu garancija i ugradnja aftermarket navigacije? 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Da može bilo ko da masira lim ne bi bilo u zemlji jedan koji to radi odlično, jedan koji radi dobro i dva-tri priučena...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zavisi od brenda do brenda (dilera). Neki dozvoljavaju ugradnju samo fabričkih uređaja a neki i aftermarket, pod uslovom da oni ugrade. Proveri sa davaocem garancije.
TT
TT
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Pirinča u kući nemam, a telefon mi je upravo pokisao. Šta bi još moglo da izvuče vlagu?
Silica gel, kesica koja se obično nalazi u kutiji sa patikama.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Izvadi bateriju, sim i memorijsku odmah. Ostavi ga da se susi, nemoj fenom nikako.
Neka krupna so?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sta je sa vetrom, odjednom olujni vetar poceo napolje. Drvece se savija kao prut.
Irmina sestra od tetke

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Klikni ovde (za zadnji pogled u 20:15): http://www.hidmet.gov.rs/latin/osmotren ... ?id=341655 (zeleno je kiša, žuto je pljusak pa i blaže nevreme a crveno je nevreme sa mogućim gradom).
A ovo ti je prikaz kako se oblačna masa kreće preko Srbije: http://www.hidmet.gov.rs/latin/osmotreni/radarska3.php
A ovo ti je prikaz kako se oblačna masa kreće preko Srbije: http://www.hidmet.gov.rs/latin/osmotreni/radarska3.php
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
mića napisao: 11 Sep 2017, 19:55 Izvadi bateriju, sim i memorijsku odmah. Ostavi ga da se susi, nemoj fenom nikako.
Ne moze, iPhone je u pitanju. Videcu da li negde imam tih kesica...