Dobro veče
Re: Dobro veče
Idi kupi pirinac
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Sad sam citao po netu (vise izvora) da iP ne treba stavljati u pirinac. Nasao sam par ovih kesica, pa cemo videti. A za iP 8 mi se i ne prodaje bubreg bas... 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Imaš dva, šta si se stiso
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Moram ponovo da bacim hejt na nevadljive baterije iz telefona, mrzim to iz više razloga a čak i kod Androida to prelazi u mejnstrim.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Hah. A za danas ako se ne varam nisu javili uopste kisu a kamoli oluju.maxer napisao:Klikni ovde (za zadnji pogled u 20:15): http://www.hidmet.gov.rs/latin/osmotren ... ?id=341655 (zeleno je kiša, žuto je pljusak pa i blaže nevreme a crveno je nevreme sa mogućim gradom).
A ovo ti je prikaz kako se oblačna masa kreće preko Srbije: http://www.hidmet.gov.rs/latin/osmotreni/radarska3.php
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Popodne čuh na nekim vestima da se spremimo za večeras ... izgleda da su "kasno" saznali da stiže brzi voz 

Zato treba da bude IP68 sertifikovan.grujicd napisao: 11 Sep 2017, 21:00 Moram ponovo da bacim hejt na nevadljive baterije iz telefona, mrzim to iz više razloga a čak i kod Androida to prelazi u mejnstrim.
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Bas toliko je pokisao? Ugasio se sam?DukeNS napisao: 11 Sep 2017, 20:45 Sad sam citao po netu (vise izvora) da iP ne treba stavljati u pirinac. Nasao sam par ovih kesica, pa cemo videti. A za iP 8 mi se i ne prodaje bubreg bas...![]()
- DukeNS
Nije se ugasio. Bio sam u sorcu kad je krenuo pljusak, telefon mi je bio u dzepu, a ja sam pokisao skroz do gaca, jer sam ceo pljusak morao da provedem napolju. Nisam toliko ni obracao paznju dok nisam nakon kise obavio razgovor i jedva da sam cuo sagovornika. Telefon sam ugasio ja nakon tog poziva...
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Nece mu nista biti.. Usla je voda malo u zvucnik, mogao si je bukvalno ustima "usisati" i radio bi normalno.. Meni se moj tako skvasio mnogo puta, sto od kise sto od navodnjavanja.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nevezano za ovaj problem sa vodom, kad se telefon zakuca da treba hardverski reset, ubedljivo najbrže i najlakše je izvaditi bateriju. Jeste, može i nekom kombinacijom tastera, ali treba se setiti u tom trenutku koja je. I nije ni Apple imun na to, i IPad moram da hardverski resetujem s vremena na vreme, samo što nije kao telefon gde sam to morao da radim par puta na ulici bez da imam net da vidim koja kombinacija beše.
Pored toga sa svakodnevnim punjenjem baterije, posle 2-3 godine će joj opasti kapacitet. A telefon ako nije oštećen ili pokvaren može da traje još toliko, u najmanju ruku da ga dam detetu, kevi, nekom kome je bolji od prethodnog. Do sad sam uvek tako radio, i realno što bi pravio elektronski otpad samo zato što je baterija nezamenljiva? A ako moraš u servisu da je menjaš onda je upitna ekonomska opravdanost "nasleđivanja" telefona.
A prednosti, za mene nikakve. Ne ložim se da telefon bude 1mm tanji, ni da bude metalan ili staklen, ne treba mi da ga gledam kako je lep s leđa. Nadam se da će još praviti po neki old skul telefon za nas matora gunđala.
- DukeNS
Do sada nisam imao ovakav slucaj i kad sam skontao da zvucnik trokira, isekao sam se. Ne znam da li jos negde usla voda. Sorc mi je bio skroz natopljen, a samim tim i telefon. Da ga upalim?
Ja bih ga upalio. Koji iphone? Od kose ne bi trebalo da mu bude ništa.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- DukeNS
Od kose?
Sestica...
Sestica...