Dobro veče
Re: Dobro veče
Podseti me Nikaragva na epizodu "Mućki" kad Del i Rodni sređuju raspali Jaguar E sa ciljem da ga preprodaju. Rodni: "više se ne pali lampica za ulje?" Del: "da, izvadio sam je". 

Ђенерал Јанковић
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
https://www.handy-flatrate-24.de/prepai ... -flatrate/Markoni napisao: 15 Sep 2017, 09:16 Pitanje za kolege iz DE, koju karticu da uzmem za net. Mislim da bi mi 2GB zavrsilo posao.
Ovde ih imaš nekoliko pa pogledaj šta ti najviše odgovara.
Samo ostavi polje sa "feste Datenautomatik" prazno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Hvala. 
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Samo je od 1. Jula obavezna video registracija preko Web ID ili po filijalama.
Nisam siguran da mozes samo da kupis karticu na kiosku i da se na webu registrujes.
Nisam siguran da mozes samo da kupis karticu na kiosku i da se na webu registrujes.
Prije par godina sam isao gledati Astru na kojoj je check engine lampica izvadjena.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da li je dozvoljno skretanje iz Makenzijeve u Katanićevu?
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Jeste
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da dopunim - U smeru ka Slaviji, kada se ide od Čubure? 
Nikada nisam tu skretao, niti imao potrebu, ali sam prošao milion puta, u svim ostalim smerovima.

Nikada nisam tu skretao, niti imao potrebu, ali sam prošao milion puta, u svim ostalim smerovima.
Nije bila upaljena nikakva lampica, jedino sto sam po zvuku primetio da radi regeneraciju.Ikac napisao: 15 Sep 2017, 11:55Jel bila upaljena lampica za regeneraciju ili ne? Ako nije neće mu biti ništa, a i ako jeste verovatno mu neće biti ništa, ali neko pravilo je da se ne gasi auto ukoliko svetli lampica za regeneraciju tj. ne preporučuje se.Mare napisao: 14 Sep 2017, 11:16 Sta se desava ako se prekine regeneracija? Inace uvek ostavim da je odradi do kraja, ali danas sam bas zurio, pa nisam imao vremena da sacekam do kraja (ali sigurno je 10-ak minuta radio).
Da li ima smisla kasnije da izadjem na AP da je produvam malo? Alfa 159 JTDm...
Sve je ok inace, posle toga sam je produvao malo po AP, tako da je sada sve u redu. Hvala svakako

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ajmo ponovo 
Moje misljenje je da su cak i ovi koji su postavili zadatak pogresili u resenju, koje cu kasnije okaciti, a da vidim sta vi mislite da je ovde resenje?
Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Moje misljenje je da su cak i ovi koji su postavili zadatak pogresili u resenju, koje cu kasnije okaciti, a da vidim sta vi mislite da je ovde resenje?

Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Šta znače prva dva reda?
Treći red je 1+1*0+1 = 1+0+1 = 2. Ako možda nije reč o decimalnom, već binarnom sistemu, onda je nije 2, nego 10. 

Ђенерал Јанковић
Zna li neko gde u Beogradu moze da se kupi crevo od malog hladnjaka za renault kangoo? Zvao sam kit komerc i jos par radnji, niko nema. Prijatelju puklo kod Gazele, ostao u kvaru. Hvala 

Сад му није ништа...