Sport
Re: Sport
Jeste mentalna gromada, ali RG mu je očigledno ozbiljan problem. Mats je spomenuo i da se teren brzo sušio, na vrućini, tako da je i to išlo u prilog Nadalu.
Šteta. Meni deluje da nikad nije bio bliže, tj da će samo teže da bude sledeće godine.
Tapatalk Pro
Šteta. Meni deluje da nikad nije bio bliže, tj da će samo teže da bude sledeće godine.
Tapatalk Pro
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Stvarno steta zbog propustene prilike ponovo i kako vreme protice, Djokovicu ce biti sve teze i teze, ozbiljan je pritisak u pitanju.
Ostaje mu da se nada nekom finalu bez Nadala za protivnika ako hoce da popuni GS kolekciju.
Ostaje mu da se nada nekom finalu bez Nadala za protivnika ako hoce da popuni GS kolekciju.
Mozda bih stavio Francuze pre Spanaca, cini mi se da od '98. nisu imali ozbiljniji tim i sto je jos vaznije, odlicne medjuljudske odnose u timu sto dugo nije bio slucaj. Belgijanci su takodje skup odlicnih pojedinaca ali deluju haoticno na terenu, verujem da im je selektor najslabija karika i tesko da ce uraditi bilo sta ozbiljnije, istog sam verovanja kada su Englezi u pitanju.starac vujadin napisao:Brazil, Nemačka i Španija mi imaju podjednake šanse. Argentina je znak pitanja, sve zavisi od hemije u timu.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
starac vujadin napisao:Odlično, ali ne treba izvlačiti paralele za RG. Pobediti Nadala u tri seta je kao razlika između boksa sa rukavicama i bez njih.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Djokovic ga je na GS turnirima dobio 3 puta i to uvek u finalima (Wimbledon, US Open, Australian Open).
Nadal je njega dobio 6 puta na Roland Garros-u (od toga 3 puta do 2008. iliti dok je Djokica bio slabasan), a 2 puta na US Open-u i jednom na Wimbledon-u (opet 2007.). Da nije RG gde je Nadal vanzemaljac bio bi Djokica bolji po svim parametrima...
Mecevi na tvrdoj podlozi: 14–7 za Djokovica.
Mecevi na sljaci: 14–4 za Nadala.
Djokovic je tehnicki bolji i njemu odgovaraju idealni uslovi za igru gde se tacno zna kako ce kada odskociti loptica i pod kojim uglom.
Nadal je njega dobio 6 puta na Roland Garros-u (od toga 3 puta do 2008. iliti dok je Djokica bio slabasan), a 2 puta na US Open-u i jednom na Wimbledon-u (opet 2007.). Da nije RG gde je Nadal vanzemaljac bio bi Djokica bolji po svim parametrima...

Djokovic je tehnicki bolji i njemu odgovaraju idealni uslovi za igru gde se tacno zna kako ce kada odskociti loptica i pod kojim uglom.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Da baba ima ono sto ima deda
Obojica su fenomenalni. Psihicki su na istom nivou, tako da je razlika uglavnom u trenutnom nivou forme i u podlozi, sa tim da su razlike sve manje i manje.
Mislim da ce, tj siguran sam da ce Nadal imati vise GS titula od Rodzera.
Nego, prati li ko NBA?! SA mi je kao mi od '95-'98.
Kidaju!

Obojica su fenomenalni. Psihicki su na istom nivou, tako da je razlika uglavnom u trenutnom nivou forme i u podlozi, sa tim da su razlike sve manje i manje.
Mislim da ce, tj siguran sam da ce Nadal imati vise GS titula od Rodzera.
Nego, prati li ko NBA?! SA mi je kao mi od '95-'98.
Kidaju!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- starac vujadin
"Statistika je kao bikini"Delija napisao:Djokovic ga je na GS turnirima dobio 3 puta i to uvek u finalima (Wimbledon, US Open, Australian Open).
- starac vujadin
Nisam hejter, nego sam bio u pravu i dobro predvideo (i malo podsetio na to), a ti nisi...no uprkos tome se kurobecaš po starom dobrom srpskom običaju, ali nema veze 

Pitanje je kako bi obojica prošli da su vršnjaci Federera :-P
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
- starac vujadin
To je dobro pitanje. Federer se manje troši od njih i teško da će obojica igrati kao Federer u ovim godinama. Nadal ej već prošao svoj fizički zenit.
No, i Federer je imao sreće u prvom delu svoje karijere što nije bilo Nadala i Đokovića, pa se nakupio titula.
No, i Federer je imao sreće u prvom delu svoje karijere što nije bilo Nadala i Đokovića, pa se nakupio titula.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Krv ti Boziju, ovi kreteni igraju 5 na 3...
Kosarka u Srbiji pala na dno i pocela da kopa pregrade...
EDIT Ovo je strasno bre!!! A bas me pre neki dan pita jedan drugar kako me ne mrzi da svako drugo trece jutro ustajem i gledam drugo poluvreme neke Nba utakmice... Pa kako zasto???
EDIT Sad je 4 na 3. Rasko majstor!!! Dva puta mu Lovernj prolazi i ide na 2+1, i oba puta ga ovaj faulira i ispada iz igre... I jos mu sviraju 3 sekunde u reketu, a imaju 2 igraca vise!!! Smejurija...
Kosarka u Srbiji pala na dno i pocela da kopa pregrade...
EDIT Ovo je strasno bre!!! A bas me pre neki dan pita jedan drugar kako me ne mrzi da svako drugo trece jutro ustajem i gledam drugo poluvreme neke Nba utakmice... Pa kako zasto???
EDIT Sad je 4 na 3. Rasko majstor!!! Dva puta mu Lovernj prolazi i ide na 2+1, i oba puta ga ovaj faulira i ispada iz igre... I jos mu sviraju 3 sekunde u reketu, a imaju 2 igraca vise!!! Smejurija...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja sam morao da prebacim, ovi su pukli k'o lajsne

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kakva liga, kakva bitnost lige - takav i kraj iste
A dulence-prasence je opet zakuvao i bez ikakve potrebe nabio tenziju i napravio sranje... Moroncina...

A dulence-prasence je opet zakuvao i bez ikakve potrebe nabio tenziju i napravio sranje... Moroncina...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...