Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Re: Sport

Post od nidza »

Jeste mentalna gromada, ali RG mu je očigledno ozbiljan problem. Mats je spomenuo i da se teren brzo sušio, na vrućini, tako da je i to išlo u prilog Nadalu.

Šteta. Meni deluje da nikad nije bio bliže, tj da će samo teže da bude sledeće godine.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Stvarno steta zbog propustene prilike ponovo i kako vreme protice, Djokovicu ce biti sve teze i teze, ozbiljan je pritisak u pitanju.
Ostaje mu da se nada nekom finalu bez Nadala za protivnika ako hoce da popuni GS kolekciju.
starac vujadin napisao:Brazil, Nemačka i Španija mi imaju podjednake šanse. Argentina je znak pitanja, sve zavisi od hemije u timu.
Mozda bih stavio Francuze pre Spanaca, cini mi se da od '98. nisu imali ozbiljniji tim i sto je jos vaznije, odlicne medjuljudske odnose u timu sto dugo nije bio slucaj. Belgijanci su takodje skup odlicnih pojedinaca ali deluju haoticno na terenu, verujem da im je selektor najslabija karika i tesko da ce uraditi bilo sta ozbiljnije, istog sam verovanja kada su Englezi u pitanju.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

starac vujadin napisao:Odlično, ali ne treba izvlačiti paralele za RG. Pobediti Nadala u tri seta je kao razlika između boksa sa rukavicama i bez njih.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Djokovic ga je na GS turnirima dobio 3 puta i to uvek u finalima (Wimbledon, US Open, Australian Open).
Nadal je njega dobio 6 puta na Roland Garros-u (od toga 3 puta do 2008. iliti dok je Djokica bio slabasan), a 2 puta na US Open-u i jednom na Wimbledon-u (opet 2007.). Da nije RG gde je Nadal vanzemaljac bio bi Djokica bolji po svim parametrima... :)

Mecevi na tvrdoj podlozi: 14–7 za Djokovica.
Mecevi na sljaci: 14–4 za Nadala.

Djokovic je tehnicki bolji i njemu odgovaraju idealni uslovi za igru gde se tacno zna kako ce kada odskociti loptica i pod kojim uglom.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Da baba ima ono sto ima deda :)
Obojica su fenomenalni. Psihicki su na istom nivou, tako da je razlika uglavnom u trenutnom nivou forme i u podlozi, sa tim da su razlike sve manje i manje.

Mislim da ce, tj siguran sam da ce Nadal imati vise GS titula od Rodzera.

Nego, prati li ko NBA?! SA mi je kao mi od '95-'98.
Kidaju!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Jok i ne pratim NBA - gazenje guzenje! :djavo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Delija napisao:Djokovic ga je na GS turnirima dobio 3 puta i to uvek u finalima (Wimbledon, US Open, Australian Open).
Nadal je njega dobio 6 puta na Roland Garros-u (od toga 3 puta do 2008. iliti dok je Djokica bio slabasan), a 2 puta na US Open-u i jednom na Wimbledon-u (opet 2007.). Da nije RG gde je Nadal vanzemaljac bio bi Djokica bolji po svim parametrima... :)

Mecevi na tvrdoj podlozi: 14–7 za Djokovica.
Mecevi na sljaci: 14–4 za Nadala.

Djokovic je tehnicki bolji i njemu odgovaraju idealni uslovi za igru gde se tacno zna kako ce kada odskociti loptica i pod kojim uglom.
"Statistika je kao bikini"
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

A ti si uvek dezurni hejter, pa ti to vise i ne uzimam za zlo ;)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Nisam hejter, nego sam bio u pravu i dobro predvideo (i malo podsetio na to), a ti nisi...no uprkos tome se kurobecaš po starom dobrom srpskom običaju, ali nema veze ;)
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pitanje je kako bi obojica prošli da su vršnjaci Federera :-P

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

To je dobro pitanje. Federer se manje troši od njih i teško da će obojica igrati kao Federer u ovim godinama. Nadal ej već prošao svoj fizički zenit.
No, i Federer je imao sreće u prvom delu svoje karijere što nije bilo Nadala i Đokovića, pa se nakupio titula.
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Krv ti Boziju, ovi kreteni igraju 5 na 3...

Kosarka u Srbiji pala na dno i pocela da kopa pregrade...

EDIT Ovo je strasno bre!!! A bas me pre neki dan pita jedan drugar kako me ne mrzi da svako drugo trece jutro ustajem i gledam drugo poluvreme neke Nba utakmice... Pa kako zasto???

EDIT Sad je 4 na 3. Rasko majstor!!! Dva puta mu Lovernj prolazi i ide na 2+1, i oba puta ga ovaj faulira i ispada iz igre... I jos mu sviraju 3 sekunde u reketu, a imaju 2 igraca vise!!! Smejurija...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ja sam morao da prebacim, ovi su pukli k'o lajsne :glavomuzid: :twisted:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Kakva liga, kakva bitnost lige - takav i kraj iste :glavomuzid:

A dulence-prasence je opet zakuvao i bez ikakve potrebe nabio tenziju i napravio sranje... Moroncina... :glavomuzid:
Odgovori