Zimske gume - da ili ne?
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Zimske gume - da ili ne?
Nemam telefon, a poruku je pročitao. Nema veze, nisam ja uvredljive prirode. Biće prilike...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
PP posto sam na TT uvek, nekad otvorim nekad ne, ne obracam paznju na njih kad sam u guzvi( ne dosadjujem se po radioni
). Tvoju vidim sad da sam" procitao", a bilo je jos poruka, ali iskreno nisam registrovao iz nekog razloga tj ne secam se da sam je procitao.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

Bar desetak dnevno aktivnih ljudi ovde ima Dagov fontele, zar ne?
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Mozda covek vise voli pisanu varijantu, a i ja spadam u tu grupu. Najcesce ako sa nekim ne mogu da odradim posao/dogovor u pisanoj varijanti, apsolutno se ne smaram sa istim da zovem telefonom.
Telefonom bude kako se nismo razumeli, kako je on mislio ovo, a ja sam razumeo ono. Ne neka hvala, pisanija iz raja izasla i trag crno na belo , i nema sutra da se nisam sa nekim razumeo.
Telefon upotrebim samo kao dopunu, ali za prvu info uvek i iskljucivo email/sms/viber.
edit:
I mala dopuna, prosle godine ortak vulkanizer je ispred mene telefonom pozvao dobavljaca i narucio 4 gume dunlop sport 4D 205/16/55 91H MFS .
Posle par dana stizu gume ali bez MFS . Drugar zove dobavljaca i onaj ga ubedjuje kako mu ovaj nije rekao to, a ispred mene je zvao i slusao sam sta prica.
Ok nema sa MFS, prelazim na dunlop winter sport5 u istoj dimenziji, isto 91H, posle 2 dana stizu 4 komada ali u 91T !!!!
Opet zovi dobavljaca i opet slicna prica kako mu nije rekao intex brzine (a rekao mu). Pa onda sledi ubedjivanje sta ce meni u H kada moze i T i slicne gluposti.
I posle neko mi kaze zovi telefonom, hocu juce
. Napisem sta mi treba i nema zajeba i sutra znamo ko je zajebao.
Telefonom bude kako se nismo razumeli, kako je on mislio ovo, a ja sam razumeo ono. Ne neka hvala, pisanija iz raja izasla i trag crno na belo , i nema sutra da se nisam sa nekim razumeo.
Telefon upotrebim samo kao dopunu, ali za prvu info uvek i iskljucivo email/sms/viber.
edit:
I mala dopuna, prosle godine ortak vulkanizer je ispred mene telefonom pozvao dobavljaca i narucio 4 gume dunlop sport 4D 205/16/55 91H MFS .
Posle par dana stizu gume ali bez MFS . Drugar zove dobavljaca i onaj ga ubedjuje kako mu ovaj nije rekao to, a ispred mene je zvao i slusao sam sta prica.
Ok nema sa MFS, prelazim na dunlop winter sport5 u istoj dimenziji, isto 91H, posle 2 dana stizu 4 komada ali u 91T !!!!
Opet zovi dobavljaca i opet slicna prica kako mu nije rekao intex brzine (a rekao mu). Pa onda sledi ubedjivanje sta ce meni u H kada moze i T i slicne gluposti.
I posle neko mi kaze zovi telefonom, hocu juce

- dag81
- Kontakt:
Da ti budem iskren i ja vise volim viber, sms, ali PP po forumima nemam naviku da redovno citam.
Koliko taj tvoj drugar ima lose iskustvo, toliko i ja sa strankama samo mnogo vise. Uglavnom "ne cuju" dobro cenu(satro), ali zato snimim razgovore, pa ne moze da bude da pricam jedno a da bude drugo, jer vrlo dobro znam sta kazem. Ako i kazem cenu pogresno tako bude, bez obzira to sam x puta prodao gume po NC ili ispod nabavne pa doplatim. Kad se poruci to je to, dok se ne potvrdi su ponude.
Mada dukens sam kao procitao a nisam registrovao, ko zna gde sam kliknuo. Mozda i sa maila, iako na mail syizu i razne reklame i obavestenja sa foruma o temama i onda sve sto mi nije poslovno pobrisem. Verovatno sam ovde usao skucajno sa maila, i izasao i tt registrovao da je procitano.
Koliko taj tvoj drugar ima lose iskustvo, toliko i ja sa strankama samo mnogo vise. Uglavnom "ne cuju" dobro cenu(satro), ali zato snimim razgovore, pa ne moze da bude da pricam jedno a da bude drugo, jer vrlo dobro znam sta kazem. Ako i kazem cenu pogresno tako bude, bez obzira to sam x puta prodao gume po NC ili ispod nabavne pa doplatim. Kad se poruci to je to, dok se ne potvrdi su ponude.
Mada dukens sam kao procitao a nisam registrovao, ko zna gde sam kliknuo. Mozda i sa maila, iako na mail syizu i razne reklame i obavestenja sa foruma o temama i onda sve sto mi nije poslovno pobrisem. Verovatno sam ovde usao skucajno sa maila, i izasao i tt registrovao da je procitano.
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Ma jasno apsolutno, ono moje iznad se nije odnosilo na tebe ni u kom slucaju (da ne bude zabune).
Snimam i ja razgovore ali dok to nekom sutra prezentujes i pojasnis se muka ti dodje.
Snimam i ja razgovore ali dok to nekom sutra prezentujes i pojasnis se muka ti dodje.
Ja sam Dagu izdeklamovao pogresnu dimenziju gume za Punta. Skontao tek kad sam dosao na zamenu sve 4. Izasao mi je u susret i narucio ponovo gume, mada realno nije morao.
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- dag81
- Kontakt:
Ddanijell, nisam ni mislio da se odnosi na mene. Nego sam se nadovezao za pricu drugara.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ako je neko planira , da zna šta ga očekuje.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Za koje radnje to vazi? Za merivu cemo morati sada da uzmemo zimulje.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- ivancho
- Kontakt:
To već određuje GY Srbija, ali pretpostavljam svi veći servisi + svi Vulco servisi. Takođe Vulco Srbija će imati akciju na 4 kupljene Dunlop gume. Kvalitetna Nemački strugač za led.
Ha, ha.
Mora da se nasmejem za ovo "Nemački" strugač za led.
Das qualittet.
Mora da se nasmejem za ovo "Nemački" strugač za led.
Das qualittet.
- ivancho
- Kontakt:
Tako piše 

Sent from my A0001 using Tapatalk

Sent from my A0001 using Tapatalk
Das Strugač.