Smešne slike
Re: Smešne slike
Reče čovek kome je muka od politike. Nije mi jasno šta ti nije jasno?
Ne znam, meni su te slike sa Vučićem smešne, isto kao što su bile sa onim bilderom

Meni su glupe. I sa Vučićem i sa Tadićem itd...
Moj problem verovatno.
Moj problem verovatno.
Nije mi jasno, zasto se onda u temi o smesnim slikama raspravljas o istoj, ako ti je muka od iste 
A sada malo u cast gasenja Internet Explorera

A sada malo u cast gasenja Internet Explorera

Poslednja izmena od Xepoj87 u 18 Mar 2015, 18:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
To je bila omaška, trebalo je da bude u temi zašto je Srbija tu gde jeste. A tek tu temu što ne volem 

Pa dobro, kasno se vata 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Iz zasede 
Jaksa, pa ja se samo isključim, kao da je bitno jel to Tadić, Vučić ili bilo koji guzoš. Ne gledam ja njih kao ikone, trudim se da mi izgledaju kao obični ljudi. Onda su mi i smešne slike sa njima smešne, isto kao što su mi smešne i sa drugim ljudima. Npr. onaj bilder što sam mu stavio sliku. Ima dosta smešnih slika sa njim, a uopšte nemam pojma ko je čovek.

Jaksa, pa ja se samo isključim, kao da je bitno jel to Tadić, Vučić ili bilo koji guzoš. Ne gledam ja njih kao ikone, trudim se da mi izgledaju kao obični ljudi. Onda su mi i smešne slike sa njima smešne, isto kao što su mi smešne i sa drugim ljudima. Npr. onaj bilder što sam mu stavio sliku. Ima dosta smešnih slika sa njim, a uopšte nemam pojma ko je čovek.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Reci, bilde(r) 
Skoro mi je pao napamet al' ne mogu da nađem link tog foruma i te teme, tri dana sam se smejao slikama

Skoro mi je pao napamet al' ne mogu da nađem link tog foruma i te teme, tri dana sam se smejao slikama

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Razlika izmedju alkohola i brufena
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aMrEwZ6_460sv.mp4

http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aMrEwZ6_460sv.mp4
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .