Jel moze neko da objasni kako ljudi nalaze jeftine avio karte? Naslusao sam se prica tipa, kupio povratnu kartu do Berlina za 30 eur.
Sinoc sam listao Wizz, Sky scanner... za polovinu Februara, nema dvocifrenih cifri ni u najavi
Iz nekog razloga za BG aerodrom su karte poskupele samo za jedan smer, tako da jedan smer kosta 20-30 evra a drugi 150 recimo.
Baci pogled na Temisvar, mislim da od toga nema jeftinije, neka me neko ispravi ako nisam u pravu..
Btw, sad sam 100% siguran da se Vulin krije iza dusman/invictus profila.
Ako sam zapamtio, treba gledati letove za aerodrome u blizini (Niš, Temišvar, Budimpešta, itd...) jer je za BG skuplje. Kolegina ćerka je uzela za Milano, nekih 20e karta iz Niša. Pustio sam mu poruku da proverim tačno za kad je uzeta i koliko je koštala
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
blaugrana napisao: 10 Okt 2017, 09:35
Jel moze neko da objasni kako ljudi nalaze jeftine avio karte? Naslusao sam se prica tipa, kupio povratnu kartu do Berlina za 30 eur.
Sinoc sam listao Wizz, Sky scanner... za polovinu Februara, nema dvocifrenih cifri ni u najavi
Sent from my SM-J500FN
Meni se samo jednom desilo da uzmem povratne karte iz Peste do Pariza za zenu i mene za ukupno 80€, dok sam se pre i posle toga pitao isto sto i ti. Bilo je tu ok cena, ali nikada nesto ultra povoljno...
blaugrana napisao: 10 Okt 2017, 09:35
Sent from my SM-J500FN
Meni se samo jednom desilo da uzmem povratne karte iz Peste do Pariza za zenu i mene za ukupno 80€, dok sam se pre i posle toga pitao isto sto i ti. Bilo je tu ok cena, ali nikada nesto ultra povoljno...
Ja sam pre 5god dok jos nisu Wizz izjeb platio povratnu do Pariza 49e sa taxama. Posto sam ostao duze povratna mi propala al opet do BG bila smesna, 15e. Sada nema sanse tako jeftino pa da letite i iz Temisvara ili Budimpeste (360e je bila povratna za dvoje).
Ono sto mnogi ne znaju da Wizz iz BG leti na sekundarne aeodrome u FR npr Bove koji je oko 100km udaljen od Pariza pa na cenu karte dodajte jos po 16evra po osobi za autobusku kartu do Port Maio tj do samog grada.
Iz Temisvara i Budimpeste lete na Orly, mislim i CDG.