Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Sport

Post od Rakhil »

Ja cu malo ko padobranac da upadnem u temu (posto se za sport ne interesujem uopste, narocito za "vecite rivale"), ali bih samo da napomenem da in my book svako ko koristi termine "kancer" i "metastaze" da bi pricao o situaciji u domacem sportu ili nema pojma sta ti termini znace i predstavljaju ili ima ozbiljan problem sa izrazavanjem. Toliko.
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Poslednja izmena od Woodoo u 16 Jun 2014, 00:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

izbaci S iz https

Inace, ova debela svinjetina je samo za jednu instituciju... Tacnije, dusevnu bolnicu. :ccc:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ja odavno govorim da je on za ludaru... :ccc:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Je l' to sa ove utakmice? Nije mi jasno samo sto se Ilic tako uzentao i jos mu se pravda...

p.s. Izmedju vas je trenutno gore na terenu nego na tribinama. Da smo normalna drzava, suspendovali bi lepo i jedne i druge, dali Radnickom i Megi da igraju finale, pa neka se onda pocesu i porazmisle malo u sta su sport pretvorili. Ovako imamo stanje gde se svi plase da kazu ili urade nesto protiv "vecitih", a sve kako se ne bi zamerili nekome, a u slucaju politicara, kako ne bi gubili poene u narodu...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

:plusone:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Zasto kazniti i Zvezdu i partizan kada je evidentno da partizan pravi probleme?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Meni je nejasno kakve veze uopšte taj događaj ima sa sportom (sem možda posredne) pa je zaslužio da se nađe u ovoj temi. A i komentari su više za onu o navijačkim prepucavanjima.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

steva_anya napisao:Zasto ne bi bila moguca forumska prica da svako kaze sta misli pa da se slozimo ili ne sa necim ili svim?!
Komentar da je Zvezda kancer 15 godina, duze od Partizanove serije titula, je dosta jak.
Ako nije problem, a ne vidim sto bi bio cak i sa usijanim glavama, voleo bi da cujem zasto, uz eventualno neki konkretni argumenat.

Ako pricamo o kosarci, ja "Zvezdin kancer" vidim kao sledece:
- nekvalitetnom vodjenju kluba, losa selekcija i skauting (svaki dobar talenat je zavrsio u druvim klubovima, procentualno jako malo u Zvezdi)
- prodaju igraca za realno male pare pre pune trzisne vrednosti
- igrac koji Zvzdi nije dobar odigra vrhunski za Partizan godinu-dve i sada igra za EL klub, npr Roberts
- masovno dovodjenje stranaca, nekad po svaku cenu, tako da nasi mladi nemaju prostora ni da ivraju ni da napredaju. Uz menadzere veoma brzo zavrsavaju u ligama Poljske, Ukrajine i sl, ili se brzinsmi spremaju za NBA
- par puta je titulu htela na buku da uzme, pre nekoliko godina, medjutim nije proslo
- ima Covica koji je ista klasa kao Vujosevic, Covica kome Pesic nije dobar, a super mu je Radonic koji ne moze.da organizuje napad 5 na 3 ili 4 na 3

Jeste Zvezda bila vise za ABA ligu ali je i Partizan preko nje skupljao poene za EL.
Sve je tačno, ali ništa od napisanog nije suštinski na štetu srpske košarke nego isključivo na štetu same Zvezde.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Tema je najvise za "Zasto je Srbija tu gde jeste".... :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

DukeNS napisao:Je l' to sa ove utakmice? Nije mi jasno samo sto se Ilic tako uzentao i jos mu se pravda...

p.s. Izmedju vas je trenutno gore na terenu nego na tribinama. Da smo normalna drzava, suspendovali bi lepo i jedne i druge, dali Radnickom i Megi da igraju finale, pa neka se onda pocesu i porazmisle malo u sta su sport pretvorili. Ovako imamo stanje gde se svi plase da kazu ili urade nesto protiv "vecitih", a sve kako se ne bi zamerili nekome, a u slucaju politicara, kako ne bi gubili poene u narodu...
+1 a i izbacili i Zvezdu i Partizan u niži rang na godinu dana, pa da se malo unormale, a i da se svi malo odmorimo od "večitog rivalstva". Vujoševiću odrediti zabranu obavljanja delatnosti u trajanju od 2 godine, a može slobodno i Čović da mu se pridruži. A u PM, dosta bre! :besan:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Ne razumem kakve veze Covic ima sa ovim sranjima? Jel on napujdao igrace i/ili navijace da prave sranja?
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

A jel titula, sem toga da si najbolji u svom selu donovi još neki benefit?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

paja napisao:
steva_anya napisao:Zasto ne bi bila moguca forumska prica da svako kaze sta misli pa da se slozimo ili ne sa necim ili svim?!
Komentar da je Zvezda kancer 15 godina, duze od Partizanove serije titula, je dosta jak.
Ako nije problem, a ne vidim sto bi bio cak i sa usijanim glavama, voleo bi da cujem zasto, uz eventualno neki konkretni argumenat.

Ako pricamo o kosarci, ja "Zvezdin kancer" vidim kao sledece:
- nekvalitetnom vodjenju kluba, losa selekcija i skauting (svaki dobar talenat je zavrsio u druvim klubovima, procentualno jako malo u Zvezdi)
- prodaju igraca za realno male pare pre pune trzisne vrednosti
- igrac koji Zvzdi nije dobar odigra vrhunski za Partizan godinu-dve i sada igra za EL klub, npr Roberts
- masovno dovodjenje stranaca, nekad po svaku cenu, tako da nasi mladi nemaju prostora ni da ivraju ni da napredaju. Uz menadzere veoma brzo zavrsavaju u ligama Poljske, Ukrajine i sl, ili se brzinsmi spremaju za NBA
- par puta je titulu htela na buku da uzme, pre nekoliko godina, medjutim nije proslo
- ima Covica koji je ista klasa kao Vujosevic, Covica kome Pesic nije dobar, a super mu je Radonic koji ne moze.da organizuje napad 5 na 3 ili 4 na 3

Jeste Zvezda bila vise za ABA ligu ali je i Partizan preko nje skupljao poene za EL.
Sve je tačno, ali ništa od napisanog nije suštinski na štetu srpske košarke nego isključivo na štetu same Zvezde.
Pisao sam po principu da jaki domaci klubovi prave (nase) dobre igrace koji posle igraju za repku.
Konkurencija, i ono cuveno "nema jake Zvezde bez jakog Partizana" i obrnuto.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

samo polako napisao:A jel titula, sem toga da si najbolji u svom selu donovi još neki benefit?
Kvalifikacije za ABA ligu, ali ako se ne varam samo za klubove koji su "na ivici". Mega recimo ide direktno kao 3., a Radnicki mora da plati licencu 150k evra.
Odgovori