Letnje gume
Re: Letnje gume
To je tako relativno, meni nije pretvrd, a gume uopste nikad ne mogu da budu pretvrde za mene. Ali ako je tako, onda nemoj da jih uzimaš, uzmi DunlopSport BR, koje osim da su premekane nisu loše gume, barem su tihe.
Pocela polako da me hvata "kriza letnjih guma" 
Zadnje 2 sam obezbedio e sad prednje su jos problem
Dimenzija ne bas tako cesta pa nema previse izbora.
Zadnje su Hankook Ventus V12 Evo2 K120 255/35 19“.
Pitanje da li da kupim prednje iste samo 225/40 za ~110€ po komadu ili idem na recima GY Eagle AS2 za 140€... Ili jos neki predlog ako su dostupne u toj dimenziji.
Znam da ima vremena ali me hvata nervoza kad nemam sve spremno ili bar da odlycim sta hocu

Zadnje 2 sam obezbedio e sad prednje su jos problem

Dimenzija ne bas tako cesta pa nema previse izbora.
Zadnje su Hankook Ventus V12 Evo2 K120 255/35 19“.
Pitanje da li da kupim prednje iste samo 225/40 za ~110€ po komadu ili idem na recima GY Eagle AS2 za 140€... Ili jos neki predlog ako su dostupne u toj dimenziji.
Znam da ima vremena ali me hvata nervoza kad nemam sve spremno ili bar da odlycim sta hocu

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
GY Eagle sjajna guma
Pre svega me je iznenadila svojom mekoćom tj udobnošću.
Perfomanse su joj svakako u vrhu klase.
Hankook mi se nešto nije svideo, ok je, al ništa spektakularno. Čak mi ni letnji Conti nešto nije legao.

Pre svega me je iznenadila svojom mekoćom tj udobnošću.
Perfomanse su joj svakako u vrhu klase.
Hankook mi se nešto nije svideo, ok je, al ništa spektakularno. Čak mi ni letnji Conti nešto nije legao.
Brzine idu u H-a !!!

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Koliko vidim u 225/40R19 sada se radi Asy 3 u Goodyear-u, jel to neka stara zaliha pa je tako dobra cena?
Nakon gy eagle 2 vozim dunlop wintersport i razlika je nebo i zemlja u korist dunlopa.
edit: pomesah sa ultragrip brisite me
edit: pomesah sa ultragrip brisite me
Ovo je Asy 2. Asy3 ne videh jos u ponudi u toj dimenziji.ivancho napisao: 30 Jan 2019, 10:09 Koliko vidim u 225/40R19 sada se radi Asy 3 u Goodyear-u, jel to neka stara zaliha pa je tako dobra cena?
Malo je bzvz dimenzija pa ih nema bas puno
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
@rock
Ja vozim/vozio sam Hankooka V12 Evo2 u 215/40 18" i bio sam zadovoljan. Čitam po netu da kukaju na trajnost ali mene su lepo posližule. Kupio sam iste opet ali neko će drugi da ih troši.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Ja vozim/vozio sam Hankooka V12 Evo2 u 215/40 18" i bio sam zadovoljan. Čitam po netu da kukaju na trajnost ali mene su lepo posližule. Kupio sam iste opet ali neko će drugi da ih troši.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Ja ne kazem da ne postoje. Nego ovde u CH za sad je slaba ponuda Asy 3. Ima na jedno par mesta po cenama 200+ eura. Skuplje od Conti SC6 i skoro isto kao Michelin 4s.
Nije toliko bolja da kosta vise od Asy2 60e po komadu.
- ivancho
- Kontakt:
Nismo se razumeli, ja skapirao da nema. Više Asy2 nema u ponudi zato i pitao jer to neki stari lager, zbog cene.
Nisam video u ponudi na sajtu poznatijih prodavaca. Reifendirekt npr. Ali posle potrazih ima je ali je cena 60e veca od asy2 sto mislim da se ne isplati i pre cu da uzmem conti ili michelin za te pare
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Hoce li biti ove sezone zamena za Dunlop BR ?
- ivancho
- Kontakt:
@rock kod nas nema u ponudi u opšte Asy 2, čak je PilotSport 4 jeftiniji od Conti i GY-a. Dok je Pilot Sport 4S samo mrvicu skuplji. Pričam o cenama od prošle godine.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Asimetric 3 ko gazi km odlican izbor.
Conti sc6 je sapun za nju,ne znam za ps4s
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Conti sc6 je sapun za nju,ne znam za ps4s
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Znaci Conti ni sa 6-com nije poboljsao trajnost... 5-ca je dobra ali se solidno trosi i za 2 sezone je vec za zamenu.