Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Ne brže od života!

Post od Rakhil »

@nikaragva - ja grickam kasikice od kafe, jurcam kolima, i obicno sam kratak sa vremenom,a bio sam i ostao streber; upropastih ti teoriju :D

Kad se desi nesreca, saobracajna ili neka druga, prirodna je potreba svih koji su pogodjeni (a to bi u ovakvom slucaju bili svi normalni ljudi koji su procitali vest) da pronadju razlog i krivca. Ako je odgovorno lice pripadnik bilo koje grupe koja nije vecinska, osuda ce neminovno ici u tom smeru, to je refleks. Da je vozac Forda star, ili zena, ili Turcin, ili bogat, ista bi bila reakcija u glavi a javna reakcija bi bila prilagodjena politickoj korektnosti.

Sve to i dalje ne menja cinjenicno stanje; opsti nivo kulture je nizak, nivo znanja o saobracaju jos nizi, a ne postoji nikakva distinkcija izmedju mladog neiskusnog i starijeg iskusnog vozaca, obojica imaju ista prava i mogucnosti (posledica sistema osiguranja vozila umesto vozaca, o kojoj smo vec diskutovali). U sistemu koji imamo na snazi, edukacija je jedini dugorocni faktor poboljsanja situacije, ja ne vidim nijedno bolje resenje a da ne demontiramo sistem.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

ima i punto na autoputu od mitrovice prema bg-u, negde na pola puta otprilike, malo posle petlje sa putem sabac-ns...
skoro stalno je tamo, parkiran pored odmorista u zaustavnoj i slika radarom...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Taj se uvuce u zbunje
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

NexT napisao:Obicno se sklone malo na travu... Klasicna prica, kao Punto kod St Pazove...

Sad je bilo isto i prema Zrenjaninu, plavi civilni putno snima (lik u tresi, kao neki ljakse), a iza krivine patrolni punto i zaustavljaju koga treba,
Gde prema Zr ?
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

dragan napisao:ima i punto na autoputu od mitrovice prema bg-u, negde na pola puta otprilike, malo posle petlje sa putem sabac-ns...
skoro stalno je tamo, parkiran pored odmorista u zaustavnoj i slika radarom...
Da se nadovežem - Crveni Punto, tačnije kada prođete Pećince, u smeru ka BG-u!!!
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Pug 206 stoji iza isključenja za S Pazovu.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Zeleni 206 je bas tu snimio Ivana :thumbup:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Razmileli su se po gradu na svaki drugi cosak.

Sreca pada kisa, ppa makar motora nema :rofl:

Ogi, nemam pojma, tamo negde gde je ona leva krivina sa upozorenjima... Ne znam ja nikad ta sela kroz koja prolazim.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Danas su i po kiši zaustavljali. Čovek je skrenuo iz Birčaninove levo u Kneza Miloša ka Nemanjinoj i odmah je izleteo jean klinac u opasnoj uniformi. Samo što mi se nije bacio pod točkove.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Rakhil napisao:@nikaragva - ja grickam kasikice od kafe, jurcam kolima, i obicno sam kratak sa vremenom,a bio sam i ostao streber; upropastih ti teoriju :D
http://www.youtube.com/watch?v=Tl3euCXhpaQ
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Danas sam išao starim putem za BG i pre Inđije Lastin visoki bus ispred mene preko pune linije ladno obilazi neki auto... Profesionalac, jelte? Džabe ga mi tupimo...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ajoj, pa ja bih mogao napisati knjigu o vozacima autobusa i taksistima, za ovih 78 meseci putovanja svojim autom. Da smo na divljem zapadu vecini bih pucao u lice, jer mi se tako moze :)

To su ljudi, zajedno sa policajcima u autu, koji primerom svoje voznje treba da uticu na druge (mladje) vozace. Ali problem je sto je medju taksistima velika vecina neobrazovanih kafanskih dzeparosa, koji ne znaju da se potpisu na oba pisma, a kamoli nesto drugo. Pitanje je koliko bi njih znalo da objasni znakove uopste. Vozaci autobusa nisu nista bolji. Propale kamiondzije.

Cast izuzecima, ima ih zaista :)
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Secam se prosle godine SAT Patrola do Bugarske ja mislim, bas snimili neko autobus kako obilazi tri vozila preko pune! Ali jedno 200 metara dalje je bila patrola koja je sve to videla, tako da je popio kaznu :D
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Dovoljno je proci ibarskom i videce se takvih manijaka za izvoz. Najgore je sto ti vozaci odgovaraju i prvenstveno za zivote putnika i, ako ginu zbog svoje ludosti, ogromne su sanse da ce ubiti jos neduznih ljudi.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori