Grčka
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Grčka
Najbolje su im one "skakaonice", dupe se bukvalno odvoji od sedišta koliko poletiš...Ogi napisao:Znas ti mene, vise sam mislio na kvalitet puta a on je pogibeljan. A to sam citao sto kazes, namerno to rade.

Elem, danas smo izgleda malo preterali, svi smo blago crveni pa ćemo popodnevno kupanje izostaviti. Tačnije, sačekaćemo pred sam zalazak sunca pa skoknuti da se jednom dobro iskupamo i to bi bilo to za danas.

Poslednja izmena od Saša u 30 Jul 2016, 16:52, izmenjeno 1 put ukupno.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Mene Makedonija neće videti u tranzitu.Ne,ne.
Šurak je u sredu otišao u Siviri. Apartmanski smeštaj u pitanju,njihova klopa.Mada,vidim ja da on cepa Mythos i gyros sve u 16.
Za sada je škrt na rečima,verovatno mu je ovo letovanje skroz drugačije, pošto je prethodne 4 sezone bio po hotelima.
Za Siviri kaže da je tipično grčko odmaralište, čitaj nema "najezde Srba".
Sony Xperia Z3
Šurak je u sredu otišao u Siviri. Apartmanski smeštaj u pitanju,njihova klopa.Mada,vidim ja da on cepa Mythos i gyros sve u 16.

Za sada je škrt na rečima,verovatno mu je ovo letovanje skroz drugačije, pošto je prethodne 4 sezone bio po hotelima.
Za Siviri kaže da je tipično grčko odmaralište, čitaj nema "najezde Srba".
Sony Xperia Z3
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ne da je kul nego je odlično. Bar za mene i moju familiju. čim smo već treći put ovde. No pretpostavljam da se nekima verovatno i ne bi dopalo, obzirom da su studiji baš mali. 11 noći od 28. jula do 08. avgusta nas je izašlo 420 EUR.swemir napisao:Sasa cool je to. Gde je to u koliko muzike

- Saša
Direktno. No mora se vrlo rano rezervisati jer već do kraja februara/marta sve bude izdato. Imao sam ponudu od njih za kraj juna, 12 noći - 335 EUR (što je baš džab džabe), ali mi nije odgovarao termin. Naši ljudi su glavni gosti, kada smo došli pre dva dana bilo je 6:5 po tablicama za BG via. NS i jedna KG tablica. Sada ima i nekoliko grčkih tablica, jedna italijanska, jedna slovenačka, ostalo naše (većina)... 

Već imam detalj koji mi je obeležio boravak na Lefkadi. Naime bio sam juče na Porto Katsiki plaži i stigao oko deset zauzeo mesto i uživao u kupanju posle malo i zadremao. I tako zadreman čujem ja nešto se dešava ali opet priča se na Grčkom ne mogu da razumem i kad sam se već rasanio ajde malo na kupanje i tada vidim svi gledaju u stene i posle tri minuta kreće kamen sa stotinak metara visine i ubrzava pad i dok pada već se vidi da je prilično veliki, momci koji su to videli već viču da upozore ljude ali par na koji ide kamen ne kapiraju o čemu se radi i stoje u mestu i kamen pada bukvalno deset cm od devojke koja je sedela na peškiru. Prilikom pada toliko je peska rasuto da se podigao manji oblak prašine a devojka je pala u šok, apsolutno prestravljena(ko ne bi bio)
Kamen je bio minimum 15x15x15 cm.
Sve bi to bilo ok da se desilo u delu koji je obeležen kao opasan(postoji takav deo i on je ograđen) ali ovo se desilo u delu koji je navodno bezbedan.
Pazite se ako slučajno idete.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Kamen je bio minimum 15x15x15 cm.
Sve bi to bilo ok da se desilo u delu koji je obeležen kao opasan(postoji takav deo i on je ograđen) ali ovo se desilo u delu koji je navodno bezbedan.
Pazite se ako slučajno idete.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Evo par zakljujcaka sto se tice Kythera i Crete
Kythera je malo mestance u glavnom vikendasa, taman 2-3 dana da se odmoris, malo, mirno, pusto ostrvo

Crete ufff od pakla do mesta gde bih voleo da zivim!
Prva 2 dana duvao jak vetar pa su bili veliki talasi (crvena zastava), meni nije toliko smetalo koliko mojoj drugoj polovini, ali sva sreca postoji uvek alternativa (samo se treba dobro informisati)

Bili smo smesteni u Chania, grad je prelep dosta toga moze da ponudi.Svakim danom sam se sve vise i vise zaljubljivao u Crete. Ostvro je odgomno zaista ovaj put smo odlucili da istrazimo zapadnu obalu ostvra, mozda se u septembru vratimo da istocni deo, ali ako ne sada onda sigurno opet uskoro.

Na ostvu smo presli oko 1300km, plaze su raznovrsne od prelepih do prosecnih sve zavisi, ali generalno prva liga sto se teme tice, voda takodje negde topla negde malo hladnija ali svuda moze da se pliva. Sto se tice vetra vetar neprestaje da duva nikada, samo je pitanje smer u kom duva i jacina, ali mi smo imali 2 dana severni jak vetar koji pravi velike talase posle je duvao juzni tako da moze jedino pesak da leti, ali vrlo brzo se covek navikne, nista strasno nije.

Temperatura je preko dana 32-35C ali se uopste ne oseti zvog vetra, noci su dosta sveze oko 23C tako da klima uopste nije potreba.
Meni licno jako zanimljiva stvar sto sam video je da ima jako puno biciklista koji treniraju, i uglavnom voze jako jako ozbiljnie masine od biciklova.
Trajekt iz Chania ima dva puta dnevno ujutru i uvece isto tako je i za Heraklion, + trajekti sa strane.Voznja trajketom jako brzo prodje 8h samo ukcavanje traje dosta dugo, jer sleperi sa hranom idu prvi pa dok se uparkiraju ostave prikolicu, ume da potraje bas dosta.
Sve uve ukopno smo preli oko 3900km, znam da nekom to deluje puno, ali to je neka moja strast da kazem i hobi tako da km uopste ne gledam na taj nacin, sve u svemu jedna jako lepa avantura.Cak sada kada smo se vratili dodje mi da se preselim na Crete, jer nije samo turisicko ostvro gde sezona traje 3-4 meseca i posle toga pusto, mislim da ovde tokom citave godine moze lepo da se zivi (naravno ne cele godine punim intezitetom)

Danam se da sam vam barem malo pomogao, ako vas nesto zanima slobodno pitajte ako mogu da pomognem vrlo rado cu to uraditi!
Kythera je malo mestance u glavnom vikendasa, taman 2-3 dana da se odmoris, malo, mirno, pusto ostrvo

Crete ufff od pakla do mesta gde bih voleo da zivim!

Prva 2 dana duvao jak vetar pa su bili veliki talasi (crvena zastava), meni nije toliko smetalo koliko mojoj drugoj polovini, ali sva sreca postoji uvek alternativa (samo se treba dobro informisati)

Bili smo smesteni u Chania, grad je prelep dosta toga moze da ponudi.Svakim danom sam se sve vise i vise zaljubljivao u Crete. Ostvro je odgomno zaista ovaj put smo odlucili da istrazimo zapadnu obalu ostvra, mozda se u septembru vratimo da istocni deo, ali ako ne sada onda sigurno opet uskoro.

Na ostvu smo presli oko 1300km, plaze su raznovrsne od prelepih do prosecnih sve zavisi, ali generalno prva liga sto se teme tice, voda takodje negde topla negde malo hladnija ali svuda moze da se pliva. Sto se tice vetra vetar neprestaje da duva nikada, samo je pitanje smer u kom duva i jacina, ali mi smo imali 2 dana severni jak vetar koji pravi velike talase posle je duvao juzni tako da moze jedino pesak da leti, ali vrlo brzo se covek navikne, nista strasno nije.

Temperatura je preko dana 32-35C ali se uopste ne oseti zvog vetra, noci su dosta sveze oko 23C tako da klima uopste nije potreba.
Meni licno jako zanimljiva stvar sto sam video je da ima jako puno biciklista koji treniraju, i uglavnom voze jako jako ozbiljnie masine od biciklova.
Trajekt iz Chania ima dva puta dnevno ujutru i uvece isto tako je i za Heraklion, + trajekti sa strane.Voznja trajketom jako brzo prodje 8h samo ukcavanje traje dosta dugo, jer sleperi sa hranom idu prvi pa dok se uparkiraju ostave prikolicu, ume da potraje bas dosta.
Sve uve ukopno smo preli oko 3900km, znam da nekom to deluje puno, ali to je neka moja strast da kazem i hobi tako da km uopste ne gledam na taj nacin, sve u svemu jedna jako lepa avantura.Cak sada kada smo se vratili dodje mi da se preselim na Crete, jer nije samo turisicko ostvro gde sezona traje 3-4 meseca i posle toga pusto, mislim da ovde tokom citave godine moze lepo da se zivi (naravno ne cele godine punim intezitetom)

Danam se da sam vam barem malo pomogao, ako vas nesto zanima slobodno pitajte ako mogu da pomognem vrlo rado cu to uraditi!