Dobro veče
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Dobro veče
Dobro da si ti tu da me podsetiš!
Ne bih te više zadržavao pa te molim da ne budeš više opsednut mojim pisanjem!
Hvala!
Ne bih te više zadržavao pa te molim da ne budeš više opsednut mojim pisanjem!
Hvala!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
IstoDukeNS napisao:Meni je sa kesom lakse da se kontrolisem. Karticom mi izgleda kao da je besplatno ili da placam tudjim novcem...![]()

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa upravo u Holandiji ne mogu da platim hotel kesom, ne mogu da platim hranu u restoranu/kantini klijenta za kog radimo kesom, automati za karte za voz primaju, naravno, samo kartice - a nema na svim stanicama saltera...ljuba napisao: 09 Nov 2017, 13:19 Nije bas tako. Evo NL je slobodna. Zna se sta dobijes kada platis porez - zastitu drzave u svim uslovina, a sta dobijes kada ne platis - manju cenu - i tako je najpostenije... Holandjani slabo placaju karticama, mada sada kada je cela ekonomija on-line to ide sve teze i tezeSto bi rekao policajac mom kolegi pre 20tak godina kada je imao problema sa papirima devojke. Bukvalno je rekao pa prosvercuj je preko granice, tako je najlakse, i najbrze necu valjda idetalje da ti objasnjavam
![]()
BTW, i kod nas i napolju placam karticom sve sto moze da se plati tako - na taj nacin imam dokaz o uplati ako ikada iz bilo kog razloga zatreba.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Jedino ako čuvaš sve izvode iz banke.
- Delija
- Kontakt:
Sve ostaje u istoriji. Uvek mogu da im pristupim online ili da trazim u banci izvestaj za odredjenu transakciju.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Najveći cinizam je da su ti globalni kreatori virtuelnog finansijskog poretka među najvećim kupcima i skupljačima ne-virtuelnog blaga.
Znam za slučaj da su izbrisali karticu iz sistema i ćao podaci. Možda banka ima negde kopiju, ali dok se dođe do nje...Delija napisao:Sve ostaje u istoriji. Uvek mogu da im pristupim online ili da trazim u banci izvestaj za odredjenu transakciju.
+1samo polako napisao:Pa i internet može da ispere mozak.![]()
Ima mnogo drugih načina da se poseduje neka vrednost ali je našem narodu najlakše i najsigurnije da ga drži u slamarici.
Možda je to nekima magija, nekima je to realnost.
Lepo receno.
Društvo koje se diči raznolikošću, sve više suzbija bilo koju mogućnost izbora i svaka alternativa se proglašava subverzivnom, nemoralnom ili kriminalnom.
Raznolikoscu pogleda na svet, na manjine...
To su EU vrednosti, kod nas ako mrzis LGBT i druge koji ne misle kao ti to je cool, dok je u EU ok da ima gejeva cak i semafori imaju sa dve devojke i dva muskarca, kod nas je to nastrano, bolest...
Tu raznolikost nikako da prihvatimo, a smeta nam to o cemu pises.
Pa ne moze to tako.
To su EU vrednosti, kod nas ako mrzis LGBT i druge koji ne misle kao ti to je cool, dok je u EU ok da ima gejeva cak i semafori imaju sa dve devojke i dva muskarca, kod nas je to nastrano, bolest...
Tu raznolikost nikako da prihvatimo, a smeta nam to o cemu pises.
Pa ne moze to tako.
- Delija
- Kontakt:
Nije vezano za karticu (imam 2), vec za racun.Heinz napisao: 09 Nov 2017, 16:10Znam za slučaj da su izbrisali karticu iz sistema i ćao podaci. Možda banka ima negde kopiju, ali dok se dođe do nje...Delija napisao:Sve ostaje u istoriji. Uvek mogu da im pristupim online ili da trazim u banci izvestaj za odredjenu transakciju.
A racun bas i ne bi trebalo da slucajno obrisu, pogotovo ako ima novca na njemu...

Tebi bas ne ide da pratis temu, kakva te sada lgbt populacija spopala, kakvi gejevi, o cemu pricas?
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bolje gej nego keš.

Apropo raznolikoscu o kojoj je doticni aviator pisao.Xepoj87 napisao:Tebi bas ne ide da pratis temu, kakva te sada lgbt populacija spopala, kakvi gejevi, o cemu pricas?
Ma troluje batica. Nije sakupio ni deset upisa, a već je počeo da lupeta gluposti.