Ne brže od života!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ali panduri debili, pospi mu eksere, jbt, zaustavi budalu
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
A ovo moji kreteni
Znam za ovu budalu, blizu Baranovica bilo
Nije usamljen slucaj, a panduri su ovde bas trigger happy.

Pa sto pustise kamion da ugrozava saobracaj ovako dugo?
Amerisu mnogo brzi
Amerisu mnogo brzi

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Hm, malo je komplikovano, rastojanja izmedju gradova su velika a patrole su logicno blizu gradova. Dok oni dodju.....jurili su ga "samo 150 km" sto nije daleko. Mislim odmah su pokusali, vidis da pucaju k'o na svadbi. Inace, ovde oruzije policija poteze kad hoces. Ameri i ovi mrtva trka. Doduse, ovde ima efekta. Ne secam se kada sam zakljucao auto na parkingu.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da li nasa policija ima nesto za zaustavljanje vozila? Kao Amerikanci sto imaju one eksercice ili sta vec.
Ima eksplozivna sredstva srednjeg dometa.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
A i Srbi vole da voze na rezervi tako da to nije problem 

- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Svaka njemu cast
hahahah

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Ne brže od života!
Ko postavlja one u belo ofarbane bicikle sa natpisom "Ovde je poginuo biciklista"? Malopre videh jednog na sredini Bulevara Evrope naslonjenog na stub znaka na ostrvu kod pešačkog prelaza, pa sam pomislio da je to uradio neko od rodbine nastradalog u u znak sećanja, kad ono 300 m dalje još jedan (Futoški put, malo pre Mol pumpe).
TT
TT
Verovatno je neka kampanja.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Neki dan je bila "kritična masa" i tada su postavljali te bicikle ili ti biciklove 

http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/ ... en.lt.html
apsolutno mi nije jasno.
Pre par godina sam bio u zgradi MUP-a, i svojim ocima gledao kako lik kamerom sa zgrade zumira novine koje drzi lik na autobuskoj stanici udaljenoj bar 150 metara vazdusnom linijom i sve mozes da procitas.
Postoji bar 3 kamere pored kojih je Mini posle morao da prodje, na koju god stranu da je otisao. I nije mi jasno da ne mogu da ih nadju.
Pritom je toliko redak model da ne verujem da ih ima vise od 10 u toj boji, u celoj Srbiji. Razumeo bih problem da je bio Punto Classic, ali ovako
apsolutno mi nije jasno.
Pre par godina sam bio u zgradi MUP-a, i svojim ocima gledao kako lik kamerom sa zgrade zumira novine koje drzi lik na autobuskoj stanici udaljenoj bar 150 metara vazdusnom linijom i sve mozes da procitas.
Postoji bar 3 kamere pored kojih je Mini posle morao da prodje, na koju god stranu da je otisao. I nije mi jasno da ne mogu da ih nadju.
Pritom je toliko redak model da ne verujem da ih ima vise od 10 u toj boji, u celoj Srbiji. Razumeo bih problem da je bio Punto Classic, ali ovako