Kvalitet goriva u Srbiji?
Re: Kvalitet goriva u Srbiji?
Prevozi on i za nis, ne znam koji je fazon
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Kvalitet goriva u Srbiji?
Vrši uslugu prevoza. Ja ih takođe video u NS-u, Knezov kamion, ali prikačena cisterna Eko.
Tapatalk
Tapatalk
Knez petrol pre svega uvozi i distribuira gas autogas, uzima ga Nis i ostali a verovatno u nekoj kombinaciji rade i ostala tecna goriva.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Mnogo manje uvozi nego što kupuje ovde kod nas...
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
Da li je neko cuo za problem sa gorivom (dizelom) u zadnjih 10ak dana? Drugar mi rece da se servisi pune kolima sa havarijama na motoru, sumnja se na lose gorivo. Posle toga me zove drugar, kaze otisao mu motor na Yeti-ju 2.0 TDI CR110, a presao manje od 10.000 km...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
:trljamoci:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
na kojim pumpama?Markoni napisao:Da li je neko cuo za problem sa gorivom (dizelom) u zadnjih 10ak dana? Drugar mi rece da se servisi pune kolima sa havarijama na motoru, sumnja se na lose gorivo. Posle toga me zove drugar, kaze otisao mu motor na Yeti-ju 2.0 TDI CR110, a presao manje od 10.000 km...
Tapatalk Post
Pa kaze covek na raznoraznim je sipano u ta kola koja su u servisu. A konkretno ne Yetiju je poslednji put sipano na Daki Petrol pumpi (bivsi ELP) kod Sava Centra... Ja veceras Alteu napunio na JP u Carli Caplina pa sta mi Bog da...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Daki petrol
Pa na tim indijanskim pumpama ne treba sipati ni tečnost za stakla. 

Širim haos!
Ja se nesto uzdam u Eko i dalje. Sipao sam pun u oba auta veceras, idemo na put ujutru, pa ce biti izvestaj 

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Iz ove cisterne sto gorela pre neku noc kod Jagodine spaseno 15tona benzina, pa cemo videti kako benzinci gutaju vatrogasnu penu 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sam naziv mi je dovoljan da ne pomislim sipam na takvoj pumpi.methane.master napisao:Daki petrolPa na tim indijanskim pumpama ne treba sipati ni tečnost za stakla.
HUAWEI P6 via TT
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Jel se zna čija je cisterna bila?djiuliju napisao:Iz ove cisterne sto gorela pre neku noc kod Jagodine spaseno 15tona benzina, pa cemo videti kako benzinci gutaju vatrogasnu penu
Uroš S. napisao:Sam naziv mi je dovoljan da ne pomislim sipam na takvoj pumpi.methane.master napisao:Daki petrolPa na tim indijanskim pumpama ne treba sipati ni tečnost za stakla.
HUAWEI P6 via TT

http://www.elitemadzone.org/t469386-Slu ... im-pumpamaMarkoni napisao:Pa kaze covek na raznoraznim je sipano u ta kola koja su u servisu. A konkretno ne Yetiju je poslednji put sipano na Daki Petrol pumpi (bivsi ELP) kod Sava Centra... Ja veceras Alteu napunio na JP u Carli Caplina pa sta mi Bog da...
Tapatalk Post