Škoda Octavia 2013/2017 A7FL
Re: Škoda Octavia 2013
Svakako je golf bolji tu nema price, meni je i lepsi, plus nije to samo ime vec i decenije nasledstva koje nosi GTI.
Ali svakako da ce octavia biti znatno jeftinija.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Re: AW: Škoda Octavia 2013
Skoda izgleda ima specijalne cene za SRB trziste. Ovde je vec sad skuplja od Golfa.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Koliko znam Autocacak je jedan od retkih distributera Skode u svetu koji nije pod pokroviteljstvom Porsea.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Dusan napisao:Ne izgleda mi kao da ''ima tackica''
Ja sam se dva puta mimoišao sa crnom Oktavijom (novi tip) Negotinskih registracija na putu Zaječar-Negotin (igrom slučaja u mom i njihovom odlasku tj. povratku) i jasno sam video da je u dnu prednjih farova niz od jedno 6-7 led dioda ali ne kao linija već kao zasebni tačkasti izvori svetla poređani u liniji ... i baš su ružno izgledali, to je prokomentarisao i kolega (moj suvozač).nidza napisao:Nema tačkica, spojena linija je i ubija kako svetli. Barem je tako na ovoj našoj.
- maxer
Ne, ono što sam ja video ni približno ne izgleda tako (pri tome mislim na LED-ove) 

Poslednja izmena od maxer u 09 Jun 2013, 21:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Kako izgledaju dnevna svetla na onoj bez xenona? Možda je to maxer video.
- maxer
Sad mi pade na pamet: a da ja nisam video Rapid 

- Uroš S.
Poslednja izmena od Uroš S. u 09 Jun 2013, 21:50, izmenjeno 1 put ukupno.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- maxer
Farovi su bili ovi "kockasti" (tj. preciznije: prravougaoni) a ne oni sa oblinama na krajevima (kao kod predhodnog modela Oktavije).
Na žalost na ovim snimcima iz predhodna dva posta se ne vide upaljena LED svetla pa se ne može ništa zaključiti ... a da li je neko video kako izgledaju LED-ovi kod Rapida ... pošto spreda ova dva automobila stvarno mnogo liče ?
Na žalost na ovim snimcima iz predhodna dva posta se ne vide upaljena LED svetla pa se ne može ništa zaključiti ... a da li je neko video kako izgledaju LED-ovi kod Rapida ... pošto spreda ova dva automobila stvarno mnogo liče ?
Ma i ja sam video LED svetla na Oktaviji. Ono izgleda uživo 10 puta lošije nego na slikama. Kao da su nabudžena.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Uroš S.
Rapid nema LED dnevna, ima kao Fabija 2 FL, A5 FL, i Superb, dnevna u uglu maglenki.
Možda postoji neko lošije rešenje u nižem paketu opreme, ali na Elegance izgleda fenomenalno.perfiko napisao:Ma i ja sam video LED svetla na Oktaviji. Ono izgleda uživo 10 puta lošije nego na slikama. Kao da su nabudžena.
Tapatalk HD
- Uroš S.
Nema.
I meni super deluje, video sam pre neki dan doduše na sekund ali mi super izgledalo.
I meni super deluje, video sam pre neki dan doduše na sekund ali mi super izgledalo.