1000 zašto - 1000 zato!
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Одг: 1000 zašto - 1000 zato!
Stvar sa zakazivanjem preko sms ili e uprave odlicno funkcionise...
Sms nije besplatan euprava jeste kome.je to vazno.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Sms nije besplatan euprava jeste kome.je to vazno.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Meni je slikanje najveci problem jer sin je totalno neraspolozen za bilo koje varijante tog tipa (slikanje, sisanje...) pa mi je frka da li ce hteti a da ne histerise a cerka je jos uvek mala pa ne znam ni sa njom da li cu uspeti i kako nju naterati da gleda u aparat?
Kada sam bio prosle nedelje drugim povodom u SUP Vracar, jedna zena mi je rekla da kao oni tamo ne primaju fotografije od fotografa nego samo ono sto oni slikaju, kao varijanta za fotografa je za nepokretne ljude itd. a tako ne pise na sajtu vec pise da mogu da se donesu. E sad' problem je u tome da li ce sistem prihvatiti te fotografije ali valjda i oni znaju sta rade...
Citam na sajtu MUP-a da se ljudi zale na eUpravu, kao zakazali a nisu hteli da ih prime jer kao ne rade ti salteri itd....
Kada sam bio prosle nedelje drugim povodom u SUP Vracar, jedna zena mi je rekla da kao oni tamo ne primaju fotografije od fotografa nego samo ono sto oni slikaju, kao varijanta za fotografa je za nepokretne ljude itd. a tako ne pise na sajtu vec pise da mogu da se donesu. E sad' problem je u tome da li ce sistem prihvatiti te fotografije ali valjda i oni znaju sta rade...
Citam na sajtu MUP-a da se ljudi zale na eUpravu, kao zakazali a nisu hteli da ih prime jer kao ne rade ti salteri itd....
I mene je hvatala panika od slikanja naročito jer je mala bila užasno nervozna, ali je devojka koja radi u Savskom Vencu uspela da joj nekim ključevima privuče pažnju i sve je prošlo super.
Prošle godine posle 10 minuta cirkuziranja i pokušavanja slikanja bebe od 3 meseca, službenica je telefonom nekog pozvala da pita da donesemo sliku od fotografa. E sad, prošle godine su imali one buđave Canon aparate, ove godine sam se slikao za novu vozačku, i video sam da sada imaju neke Logitech kamere. Ako im je to unapredilo slikanje, možda ćete nekako i uspeti da napravite fotke, a da ne idete peške čak do Opštine S. Venac kod fotografa (tu smo našli najbližeg).
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Znaci to moze bilo koji fotograf da uradi ? Koliko sam shvatio, slike mora da prihvati njihov program, znaci moze se desiti da ne budu prihvacene. A sta je konkretno bio problem sa vasom bebom i slikanjem?
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nisu aparati krivi već oni jer ne znaju ni osnove fotografisanja. I sa mojim klincem su se namučili, iako su imali više nego pristojan DSLR. Stave predugu ekspoziciju, dete se pomera, što je najnormalnije, i eto "duhova" na slici.Heinz napisao:Prošle godine posle 10 minuta cirkuziranja i pokušavanja slikanja bebe od 3 meseca, službenica je telefonom nekog pozvala da pita da donesemo sliku od fotografa. E sad, prošle godine su imali one buđave Canon aparate, ove godine sam se slikao za novu vozačku, i video sam da sada imaju neke Logitech kamere. Ako im je to unapredilo slikanje, možda ćete nekako i uspeti da napravite fotke, a da ne idete peške čak do Opštine S. Venac kod fotografa (tu smo našli najbližeg).
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja sam mislio da imaju neku profesionalniju pricu za fotorgrafisanje. Kada sam bio za pasos imali su neki kompakt Canon sa nekom sklepanom kabinom za slikanje. A cuo sam da sad imaju i one kako bih rekao samopodesavajuce aparate za dokumenta na kojim ne slika covek, nego je socivo na vodjicama i namesti se adekvatno visini pa covek samo okine. Na istoj masini se daju i otisci prstiju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Одг: 1000 zašto - 1000 zato!
Ako slikaš kod fotografa napomeni mu da slika mora da bude nacentrirana.Ogi napisao:Znaci to moze bilo koji fotograf da uradi ? Koliko sam shvatio, slike mora da prihvati njihov program, znaci moze se desiti da ne budu prihvacene. A sta je konkretno bio problem sa vasom bebom i slikanjem?
Problem je što fotku koju donesete oni skeniraju, ali da bi skenirali tj. da bi došli do tog koraka moraju nekog da slikaju. Ako ne uspe bebu da slika slika se roditelj, onda se stavi fotka od fotografa i traži podudaranje, a podudaranja tu nema između bebe i odrasle osobe naravno, tako ne može da se sačuva skenirana slika iako je dobra. I ako skeniraju slike neka zapišu negde vaš kontakt telefon ako ne uspe akvizicija (slikanje, otisci i potpis- bebac samo slikanje) da mogu lako da vas kontaktiraju da što pre dođete da ponovite akvicicu da što pre bude gotov pasoš.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Mi smo slikali malog za pasos sa 5 meseci,isto je bilo povuci potegni..morao sam da dignem nogu na stolicu a njega stavim da sedne na koleno a nisam smeo da ga pridrzavam da se ne bi videla moja saka na slici. I naravno mora da gleda u kameru pa je ova tetkica sklocala zumbalicom da bi mu privukla paznju. Slike su zbog mrdanja stalno bile mutne pa smo iz 7. puta uboli.
Inace imaju cannon is 100 sx, ko zna kako podesen.
Inace imaju cannon is 100 sx, ko zna kako podesen.
Imaju razne aparate i profi i krševe, zavisi gde odete, nema pravila, jedino je po vip sobama za komandirove prijatelje po pravilu uvek odlična oprema.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Prepirem se sa nekim idiotom na jednom sajtu. Da li je BMW serije 7 ikad imao W motor? On tvrdi da je E38 ili E32 750i W12??? Koliko ja znam BMW nema W motor, ili ga sigurno nije imao tad u sedmicama!?
Imao je u verziji 750....M73N 5.4l motor 1999 godine
What i do for the livin'? I live for the livin'.
To je klasican V12, pitanje je bilo za W12.
Odgovor je ne, nije imao nikad W12 motor.
Odgovor je ne, nije imao nikad W12 motor.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Tako i ja mislim...
Bio je V12 jos 1987. u sedmici, ali W mislim da nije bio nikad...
Bio je V12 jos 1987. u sedmici, ali W mislim da nije bio nikad...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Serijski koliko i ja znam nije, al da ne bude da misli na neki koji je napravljen tipa u 2 muzejska komada, ko npr Bmw 8 kabrio i Bmw 5 e34 kabrio...