Delija napisao:Ono sto se iz aviona vidi je da je napravljen od jeftinih i losih sastojaka i da ima (zamisli

) los ukus - da ne kazem da ga nema skoro uopste. Uostalom, probas ozbiljna i dobra piva, pa onda diskutujemo o tome.
ftj napisao:Aj da probam da ti prevedem analogiju. Kao kad bi rekao golf 2 je dobar automobil, koristi ga pola Srbije i svi su sa njim zadovoljni, ko si ti da kazes da je to los automobil i da je novi bmw neuporedivo bolji i kvalitetniji?
Au jbt, čitam i ne verujem šta čitam. Kao deca da pišu. Evo da pojasnim mišljenje, pritom napominjući da ne volim ni jedno pivo već da sam došao ovde da pročitam Rakhilov post koji je prebačen u smešne postove.
Delija, jel to znači da je kavijar ukusniji od domaće pljeskavice u kajmaku jer ga je teže nabaviti? Otkad je ekskluzivnost i cena nečega postalo oličenje ukusa? Za kvalitet se slažem sa tobom, nema šta, vidim razumeš se, ali da li to znači ako se gleda kvalitet da je zdrav obrok ukusniji od bureka?
Ftj, kako se poredi pivo sa autima? Poređenje Golfa 2 i mercedesa S klase izgleda ovako: Mercedes bolje ide, bolje koči, udobniji je, prijatniji je (generalizujem maksimalno da ne bih morao da pišem 50 prednosti), bezbedniji je itd. Ajde sad ti meni to prevedi na piva? Jedno je ukusnije od drugog? Neće da bude. Jedno je kvalitetnje od drugog? To može da bude. Samo što ja ne vidim da on priča o kvalitetu, čovek priča o ukusu.
Kad porediš S klasu i Golfa, imaš egzaktan podatak zašto je s klasa recimo brža. Brža je jer joj treba manje vremena da postigne neku brzinu. Kako sad ti meriš koje je pivo ukusnije?
Realno, lepo je Heroj postavio pitanje, koji je kriterijum?
I da se razumemo, ni jedno pivo mi se apsolutno ne dopada i jako mi je krivo što je tako. Voleo bih da uživam u pivu jer je jedan od osnova muških okupljanja. Doduše, Muller i Corona nisu loši, ali i dalje daleko od toga da kažem da mi je piće za uživanje.