BusPlus i Komunalna policija
- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Re: BusPlus i Komunalna policija
Поднете кривичне пријаве и против оног црногорца и против комуналца насилника.
Очекивани епилог...
Очекивани епилог...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Samo sto svi dobro znamo ko ce biti osudjen, ko oslobodjen i vracen na posao.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nacelnica Komunalne Policije podnela ostavku. Cuh na Indexu. Neko ce vec ubaciti link
Tptlk
Tptlk
+1Kuzmanovic napisao:Samo sto svi dobro znamo ko ce biti osudjen, ko oslobodjen i vracen na posao.
Inace,ja ne osudjujem previse te bahate komunalce jer oni samo izvrsavaju svoj zadatak koji im je nametnut od strane Djilasa i ostalih akcionara u Apexu (vlasniku Bus Plus sistema naplate).Cim naplata posustane,udri po gradjanima dok se ne napuni kasa.
Licno,iako se retko vozim gradskim prevozom,sasvim sam siguran da ako uskoro udjem u isti nikada necu platiti (dopunjavati,validirati,kako god) bilo kakvu kartu cak i po cenu da me maltretiraju kao ovih par ljudi do sada ... sve dok sistem naplate ne bude u potpunosti preuzeo GSP kao jedino gradsko preduzece koje ima pravo na to.E onda cu im sa zadovoljstvom platiti kartu.U celoj ovoj prici ljude najvise boli to sto neka privatna firma (sa ko zna kakvim i cijim kapitalom) uzima veliki deo kolaca od cene karte a GSP propada li propada.
- Филиповић
Е ово је прави одговор на све претходно написано у овој теми!
Браво за вашег градоначелника, у две реченице је сажео целу суштину.
Браво за вашег градоначелника, у две реченице је сажео целу суштину.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Slozio bi i ti da si jedan od vlasnika privatne firme koja drzi naplatu prevoza GSPa... 

Brzine idu u H-a !!!

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Tesko da bi se doticni putnik navozao u gradskom saobracaju u Beranama kada tamo i nema javnog gradskog prevoznika.
Nego me interesuje kako bi ste Vi dragi forumasi reagovali da Vas startuje komunalna policija i u slucaju da nemate kartu za bus na primer, vi hocete da date LK, ali oni su malo grublji prema vama. Kako bi ste se poneli, da li bi ste se povinovali njima ili bi to jos vise stvaralo otpor kod Vas, da li bi ste se u nekom slucaju cak i pobili sa njima zarad vase pravde?
Nego me interesuje kako bi ste Vi dragi forumasi reagovali da Vas startuje komunalna policija i u slucaju da nemate kartu za bus na primer, vi hocete da date LK, ali oni su malo grublji prema vama. Kako bi ste se poneli, da li bi ste se povinovali njima ili bi to jos vise stvaralo otpor kod Vas, da li bi ste se u nekom slucaju cak i pobili sa njima zarad vase pravde?

Đilas me sve više razočarava... spao je na to da umesto argumenata koristi ad hominem napad - "sjajni student koji ima 31 godinu".
Taj tip iz Berana je samo rekao da žuri na ispit - otkud Đilas zna kakav je on student,da li je možda upisao fakultet sa 30 godina i o kakvim studijama je reč (možda postdiplomskim). Ja znam čoveka koji je 10 godina radio sa srednjom školom i izdržavao porodicu, da bi fakultet upisao tek u svojoj 28-29. godini.

Ђенерал Јанковић
Kad sam skoro bio u Fraknkfurtu i vozio se njihovim prevozom nije mi padalo na pamet da se svercujem, karta za tramvaj je kostala vise od 2 evra, za metro preko 4.
Najmanje sam se bojao kontrolora, jednostavno nisam sebe hteo da stavim u situaciju u koju je sebe doveo Crnogorac, da gubim vreme objasnjavajuci zasto nisam kupio kartu, eventualno placam kaznu i slicno. A "student" je upravo to uradio. Nije mi jasno kako neko ko zuri na ispit rizikuje da sebe dovede u situaciju da zbog gluposti propusti isti, secam se da dok sam studirao da je na taj dan sve bilo podredjeno tome. A kontrolore u Frankfurtu sam video samo jednom i nisu izgledali nimalo bezazlenije od nase komunalne policije.
Ono sto ja zameram bus plusu (iako nisam korisnik, ali moji bliznji jesu) je nacin na koji je odabrana firma koja je sve sprovela u delo i to sto se naplacuju informacije o dolasku sledeceg vozila, gde god sam bio te informacije su uvek bile besplatno dostupne na displejima na samim stajalistima.
Govedo koje misli da moze gratis da se vozi po Beogradu treba debelo kazniti za primer drugima a isto tako i komunalno govedo ako se ustanovi da je prekoracio ovlascenja.
Bilo je primera i na ovom forumu da su ljudi slikali kazne za parkiranje u Beogradu koje su imale iznose i od nekoliko stotina hiljada dinara. Crnogorski vozaci koji su znali da nemaju nikakve posledice neplacanja. Kako se ti osecas sto neko zauzima besplatno mesto koje ti uredno placas. Dakle, ovo govedo je dalo pasos sa beranskom adresom i rekao da mu posalju tamo kaznu. Pa to je vrhunac bahatosti.
Najmanje sam se bojao kontrolora, jednostavno nisam sebe hteo da stavim u situaciju u koju je sebe doveo Crnogorac, da gubim vreme objasnjavajuci zasto nisam kupio kartu, eventualno placam kaznu i slicno. A "student" je upravo to uradio. Nije mi jasno kako neko ko zuri na ispit rizikuje da sebe dovede u situaciju da zbog gluposti propusti isti, secam se da dok sam studirao da je na taj dan sve bilo podredjeno tome. A kontrolore u Frankfurtu sam video samo jednom i nisu izgledali nimalo bezazlenije od nase komunalne policije.
Ono sto ja zameram bus plusu (iako nisam korisnik, ali moji bliznji jesu) je nacin na koji je odabrana firma koja je sve sprovela u delo i to sto se naplacuju informacije o dolasku sledeceg vozila, gde god sam bio te informacije su uvek bile besplatno dostupne na displejima na samim stajalistima.
Govedo koje misli da moze gratis da se vozi po Beogradu treba debelo kazniti za primer drugima a isto tako i komunalno govedo ako se ustanovi da je prekoracio ovlascenja.
Nisam negde cuo da su bili grubi prema nekome ko je dao LK, ako ima traga tome molim te navedi.BAJKER napisao:Nego me interesuje kako bi ste Vi dragi forumasi reagovali da Vas startuje komunalna policija i u slucaju da nemate kartu za bus na primer, vi hocete da date LK, ali oni su malo grublji prema vama?
Bilo je primera i na ovom forumu da su ljudi slikali kazne za parkiranje u Beogradu koje su imale iznose i od nekoliko stotina hiljada dinara. Crnogorski vozaci koji su znali da nemaju nikakve posledice neplacanja. Kako se ti osecas sto neko zauzima besplatno mesto koje ti uredno placas. Dakle, ovo govedo je dalo pasos sa beranskom adresom i rekao da mu posalju tamo kaznu. Pa to je vrhunac bahatosti.
- Филиповић
Видим да многи на ову ситуацију гледају кроз призму политике...
Ја заиста не знам да негде може да се "клати" а да се не плати?!?
И кога боли дупе бре, да ли је "правдољубиви" беранац каснио на испит??? БРЕ!?! :trljamoci:
Па нека узме такси, па немој њему да плати, да види шта би му се тада десило!
О чему ви причате бре, па је`л знате да тај систем превоза треба од нечега да се плати!?!
А ако се Ђилас или било ко други огрешио о закон - нека га хапсе.
Не разумем, заиста...
Ја заиста не знам да негде може да се "клати" а да се не плати?!?
И кога боли дупе бре, да ли је "правдољубиви" беранац каснио на испит??? БРЕ!?! :trljamoci:
Па нека узме такси, па немој њему да плати, да види шта би му се тада десило!
О чему ви причате бре, па је`л знате да тај систем превоза треба од нечега да се плати!?!
А ако се Ђилас или било ко други огрешио о закон - нека га хапсе.
Не разумем, заиста...
Evo moje iskustvo sa kontrolorima u Pariskoj podzemnoj.
Zadnji dan boravka u Parizu, krenuli smo naravno na aerodrom. Nas desetak, kupismo uredno karte. Negde na pola puta ulazi kontrola. Svi uredno pokazasmo karte, sem jednog drugara koji se ubi tražeći. Na kraju smorivši i sebe i kontrolore ponudi da plati kaznu na licu mesta. Pitaju ga odakle je. Kaže im. Objasni da ide na aerodrom, da je zaturio kartu, i da hoće da plati samo da ne zakasni na avion. Zapravo on se toliko zbunio da smo više mi ostali objašnjavali.
Epilog, pustiše ga i bez kazne da dovrši vožnju. Normalni neki ljudi.
Ne treba ni da kažem da je našao kartu čim je izašao iz podzemne.
E, sad da li je bezobrazluk pokazivati dokumenta strane država ovlašćenim licima, ako znaš da ne mogu da ti naplate kaznu. Pa donekle i jeste, ali šte je trebao da pokaže student?
Država mora da uredi te stvari. Kao što ja(mi, vi, oni) u MK moram da platim kaznu za saobraćajni prekršaj. Ne teraju me da izađem iz auta i pešačim do prve pošte, a opet su sigurni da ću platiti. Ili mi samo veruju na reč?
Zadnji dan boravka u Parizu, krenuli smo naravno na aerodrom. Nas desetak, kupismo uredno karte. Negde na pola puta ulazi kontrola. Svi uredno pokazasmo karte, sem jednog drugara koji se ubi tražeći. Na kraju smorivši i sebe i kontrolore ponudi da plati kaznu na licu mesta. Pitaju ga odakle je. Kaže im. Objasni da ide na aerodrom, da je zaturio kartu, i da hoće da plati samo da ne zakasni na avion. Zapravo on se toliko zbunio da smo više mi ostali objašnjavali.
Epilog, pustiše ga i bez kazne da dovrši vožnju. Normalni neki ljudi.

Ne treba ni da kažem da je našao kartu čim je izašao iz podzemne.
E, sad da li je bezobrazluk pokazivati dokumenta strane država ovlašćenim licima, ako znaš da ne mogu da ti naplate kaznu. Pa donekle i jeste, ali šte je trebao da pokaže student?
Država mora da uredi te stvari. Kao što ja(mi, vi, oni) u MK moram da platim kaznu za saobraćajni prekršaj. Ne teraju me da izađem iz auta i pešačim do prve pošte, a opet su sigurni da ću platiti. Ili mi samo veruju na reč?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Djilas lupa ovo za Pariz. Moj prijatelj se zeznuo u Becu i niko ga nije maltretirao za kartu. Pustili su ga.
Komunalna policija je paravojna formacija koja maltretira gradjane i nicemu ne sluzi.
GSP je zaradjivao vise bez bus plusa.
Zivi bili pa videli na kraju.
Komunalna policija je paravojna formacija koja maltretira gradjane i nicemu ne sluzi.
GSP je zaradjivao vise bez bus plusa.
Zivi bili pa videli na kraju.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Djilas prica gluposti da bi pokrio sebe i svoj uticaj na komunalnu policiju koja je tu zbog njega i njegovih poslovnih interesa,a ne gradjana Srbije.I ja sam se nekoliko puta nenamerno prosvercovao u Becu,Minhenu i jos par velikih evropskih gradova ( ne zato sto nisam zeleo da platim kartu vec zato sto nisam bio upioznat sa nacinima kupovine i placanja) i nisam imao nikakvih problema.Kontrole jesu ceste,mozda i daleko cesce nego kod nas,ali se niko prema putnicima ne odnosi sa takvim omalovazavanjem i ogromnom dozom bahatosti kao sto to radi Djilasova privatna policija.
Ne znam da li ste znali ali u Kanadi dokumenta nosite samo kad vozite automobil. Niko NE SME da vas legitimise osim ako ne postoji osnovana sumnja da ste pocinili neko delo protiv bezbednosti. Za nemanje karte sigurno necete doziveti ni 1% neprijatnosti kao ovde.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”