Koji internet koristite?
Re: Koji internet koristite?
Ovde dobiješ isti UL kao i DL besplatno ako imaš optiku do stana. U protivnom je odnos 10:1...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Koji internet koristite?
Drugar na poslu (levi9) ima manji download nego upload, mislim da je 80/100 mbs, serverski net valjda.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Pored ovih high speed interneta, mene prosto sramota i da okačim podatke o svom

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Sve posle dial-up je postalo solidno za surf. Od 1mbs, koliko sam na pocetku imao na ADSL-u, do 40 mbs, koliko sada imam na kablu, nisam doziveo revoluciju koliko kada sam se resio dial-up-a. Da li se film skida dva sata ili 10 minuta ne znaci mi mnogo. Kad se setim Neobee Neta i uplacivanja deset po deset sati. Jednom je bils akcija pa sam uplatio sto sati, raskos. A, tek krcanje modema...
Sent from my HTC One V

Sent from my HTC One V
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Bogami, meni je prvi ADSL bio 128kbps, pa vrlo brzo skocio na 256. Ali pamtim dial up vrlo dobro - Lucent 56k (tacno odredjeni model), stringovi, SMIN mreza....kad kazes mladima danas, nista ti ne veruju 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Eh, početak neta, prvo neki 28800 modem koji je jako loše radio, posle par dana zamenim za 33600 US Robotics Sportster,hardverski modem, jako bitno, zmaj među modemima. 56K US Robotics je koštao maltene kao komp 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- Rakhil
Te dane na ispod 56k i ne racunam, suvise su bolna secanja
Imam kuci negde jos uvek USR 33600, kakav je to roditelj od hardvera bio tada

Imam kuci negde jos uvek USR 33600, kakav je to roditelj od hardvera bio tada
Kako ne racunas? A stari dobri IMTEL BBS i 2400 modem. Jedino mesto gde si mogao da nadjes neki info i drajver, internet jos nije bio tek tako dostupan 

Using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Vala baš. US Robotics, pa 5 praznih mesta pa Lucent pa 5 praznih meta pa Rockwell
Jbg, ja sam sa stricem u USA komunicirao preko tog 33.6 k modema , Labtec kamerica i Yahoo Messenger, svake 4 sekunde po jedan frejm 

I meni duplirase net:

Fasciniran sam, skida mi torrente 12mb/s...

Fasciniran sam, skida mi torrente 12mb/s...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A šta bi ti mladiću rekao za recimo Sezam (stari, onaj u BIGZ-u) na 2400 bps. Tamo negde '92-'93.Rakhil napisao:Bogami, meni je prvi ADSL bio 128kbps, pa vrlo brzo skocio na 256. Ali pamtim dial up vrlo dobro - Lucent 56k (tacno odredjeni model), stringovi, SMIN mreza....kad kazes mladima danas, nista ti ne veruju

Inače to je bio zaista ozbiljan BBS. Startovao je sa 8 linija.
Da, to se ZorMi bio zezao i digao BBS u kancelariji. Naravno bio je aktivan tek posle 17herror974 napisao:Kako ne racunas? A stari dobri IMTEL BBS i 2400 modem. Jedino mesto gde si mogao da nadjes neki info i drajver, internet jos nije bio tek tako dostupan

Nego, moj operater koji je realno u raspadu, povećao DL.

Pitaj boga šta se kod njih dešava.

Poslednja izmena od methane.master u 16 Sep 2014, 11:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
128 kada sam uzeo od SBB-a je bio munja!Rakhil napisao:Bogami, meni je prvi ADSL bio 128kbps, pa vrlo brzo skocio na 256. Ali pamtim dial up vrlo dobro - Lucent 56k (tacno odredjeni model), stringovi, SMIN mreza....kad kazes mladima danas, nista ti ne veruju
Pa onda svako sledece povecanje smo pratili kao epizodu GOT-a...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Rakhil
Ja sam 80-o, tako da sam pocetkom devedesetih tek ulazio u taj svet. Islo se na Sezam svakako, to me je zakacilo.
Vidim da mi je sad upload 2.5, to je vec fino upotrebljivo da podignem neki web server kuci za razne namene.
Vidim da mi je sad upload 2.5, to je vec fino upotrebljivo da podignem neki web server kuci za razne namene.
Meni je i dalje ista brzina na TT. Dok rade meni su super, a meni rade bez greske vec 2 godine.methane.master napisao:
Nego, moj operater koji je realno u raspadu, povećao DL.
Pitaj boga šta se kod njih dešava.Deluju mi kao da su zaključali firmu i otišli, pa dok radi - radi.
Using Tapatalk