VW Golf VII
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: VW Golf VII
Kakav crni i30 pored Golfa...
Elem, sad citam novi AB gde kazu: "Aktuelizovana je prica o Golfu RS sa 2.5TFSI motorom i 375ks" o.O
Elem, sad citam novi AB gde kazu: "Aktuelizovana je prica o Golfu RS sa 2.5TFSI motorom i 375ks" o.O
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Tacno. Crna boja mu ne leži, ali u nekoj drugoj boji... 
Tptlk

Tptlk
Nemoj tako, ne znas ti sta su Korejanci u poslednje vreme.Uroš S. napisao:Kakav crni i30 pored Golfa...

A to da Golf dobije 2.5 TFSI bi bilo super, ali ja iskreno ne verujem u tu pricu.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ja ne vidim ni najmanju potrebu za tim, pogotovo kad su iz 2.0 izvukli 290ks za Audi S3... 

- Uroš S.
Nekad je bio manji motor, GTI od 2.0, i dosta veci VR6 sa 2.8, 2.9, 3.2, logican nastavak bio bi i motor veci od 2.0 u 7. generaciji.
Ne znam jel bilo ranije, ali 7. je 100kg laksa od 6. generacije.
Ne znam jel bilo ranije, ali 7. je 100kg laksa od 6. generacije.
to olaksanje im je po meni i najveci napredak...motori sa snagom nikad nisu kuburili, tako da problem, ako ga ima nije u njima...
Pa se ispostavilo da je četvorocilindraš tata, čisto zbog težine, ravnoteže/balansa...Uroš S. napisao:Nekad je bio manji motor, GTI od 2.0, i dosta veci VR6 sa 2.8, 2.9, 3.2
Uros resio da Golf bude jaci od RS3ojke pa to ti je 
Elem, svi do sad predstavljeni motori su isti kao kod 6ice, osim 2.0 dizela koji je zanemarljivo jaci.

Elem, svi do sad predstavljeni motori su isti kao kod 6ice, osim 2.0 dizela koji je zanemarljivo jaci.
- Uroš S.
http://forums.vogn.org/viewtopic.php?f=18&t=1698
AutobildAudi engine with 375 hp in the Golf RS,
For 2014, VW plans to build its first golf like this in small batches. In his works, the turbocharged 2.5-liter five-cylinder engine from the Audi TT RS, which is doing like 375 hp. Also on board are an automatic DSG gearbox with seven speeds, four-wheel drive, an improved damper adjustment and polished 19-inch wheels
Ja ovde vidim samo 2 meseca star post na nekom "VW fan" forumu
Sve to zvuci ambiciozno ali nerealno jer aktuelni Audi RS3 ima 350ks a cisto sumnjam da ce se unapredjena verzija tog motora naci u nekom Golfu.

Sve to zvuci ambiciozno ali nerealno jer aktuelni Audi RS3 ima 350ks a cisto sumnjam da ce se unapredjena verzija tog motora naci u nekom Golfu.
Kolko god neko imao para za bacanje ne vidim logiku da sad uzme rs3 u staroj platformi.
Isto to i ja kazem za 3ojku E92/93 koji se jos uvek prodaju i jos uvek mogu da se konfigurisu.
- Uroš S.
Pogledaj link ka originalnoj vesti. A kazem ti, u aktuelno srpskom izdanju Auto Bilda pise isto sto i u ovoj vesti, koji ne verujem da prepisuje s foruma nego od D izdanja AB-a.
Prvi put kada sam to rekao bio je lapsus, sada sam naleteo na ovu mogucu najavu.
Prvi put kada sam to rekao bio je lapsus, sada sam naleteo na ovu mogucu najavu.
Ja pucam na oko 300ks u R verziji...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Uroš S.
290 za sada.