O presretačima
Re: O presretačima
Takozvana traka za pametne 

PRESRETAČ BG 588 DŠ, audi A6 najnoviji, crni, zatamnjena stakla, krstari na potezu aerodrom zmaj
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
NexT napisao:Danas kod Arene novi A6 crni
BG 588 DS

meni su bas upadljive te nove sestice bez xenona sa nekim ruznim 14"icama... 
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Kako izgleda? Je'l napucana, ili se ne provljuje?
Da li svi imaju zatamnjena stakla skroz? Ja kada vozim malkice brže uglavnom gledam da li u vidokrugu ima nekih zlih Need For Speed mašina.
Da li svi imaju zatamnjena stakla skroz? Ja kada vozim malkice brže uglavnom gledam da li u vidokrugu ima nekih zlih Need For Speed mašina.
Crni novi A6 2,0 TDI je totalno neupadljiv...
kako je ne upadljiv,koliko cesto vidjas novi a6 bez xenona? takve a6 samo presretaci voze...
nisam znao da voze A6 2.0dii?
ja sam vidjao samo 3.0tfsi quattro i po neki 3.0tdi quattro
nisam znao da voze A6 2.0dii?
ja sam vidjao samo 3.0tfsi quattro i po neki 3.0tdi quattro
Velika vecina sluzbenih A6ica je upravo 2.0 tdi i nemaju zatamnjena stakla...
Dobra stvar je sto imaju kulturnu toleranciju i sto voze prepoznatljiva kola.
Dobra stvar je sto imaju kulturnu toleranciju i sto voze prepoznatljiva kola.
Službene A6ice ili presretači? Mora da postoji nešto na šta čovek može da obrati pažnju?
Tapatalk
Tapatalk
Ako sretnes sluzbene A6ice na auto-putu najverovatnije ce vec imati upaljene blinkere 
U principu ni jedan presretac ne mozes po necemu da prepoznas osim sto su zift crni i zatamnjena stakla. I naravno Evolution koji prepoznas sa kilometar.
Jedini auto da nije crn je Volvo S60 ili 80, on je nesto sivo, nebo plavo, tako nesto... I ima zatamnjena stakla. 3.0T

U principu ni jedan presretac ne mozes po necemu da prepoznas osim sto su zift crni i zatamnjena stakla. I naravno Evolution koji prepoznas sa kilometar.
Jedini auto da nije crn je Volvo S60 ili 80, on je nesto sivo, nebo plavo, tako nesto... I ima zatamnjena stakla. 3.0T
ima i beli 530d F10,stalno ga vidjam...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Presretace lako prepoznas jer su crni, kompletno zatamnjeni, dvojica likova se naziru kroz stakla i ako nisu u akciji voze desnom trakom lagano. Po ovom zadnjem ne mozes da ih omasis, koliko passata ili a6ica davi u desnoj traci??
sent from my phone using the fingers
sent from my phone using the fingers
A imamo li potvrdu o onom žutom Meganu RS.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Imamo. Na drugom forumu potvrđeno zaustavljanje. Znači pamet u glavu. On je bar uočljiv. 

Širim haos!