2017 Porsche Panamera
Re: 2017 Porsche Panamera
Rekoh vec, meni je i prvi FL brutalan.
Sad je cista perverzija.
Sad je cista perverzija.
Jbg stvar ukusa naravno ,pozdravljam. JA ga ne bih ni razmatrao nikad za kupovinu .
Ja bi ga razmatrao da je malo jeftiniji ili da se ponudi u nekoj kombinaciji, i to kao apslutnog favorita.
Inace isto mi je stari FL odlican a ovaj najnoviji vec perverzija.
Inace isto mi je stari FL odlican a ovaj najnoviji vec perverzija.
Koga, o cemu pricate, o prethodnoj FL ili novoj Panameri? 

Laki e43 i bog da te vidi , mojne zajebavas . Jbg ulazimo na mala vrata ja sa a 45 ti e 43 i tu smo negde 

Nemoj bog da me vidi, rano je jos 
Elaboriraj prednosti E43 u odnosu na Macana GTS
Inace napravio sam novi supersecret master plan, sad cu uzmem nesto (E43, Macan, nova 5... il nesto slicno ebem li ga) a onda za nekoliko godina Panameru GTS kad izadje i ako se planovi ostvare
Bitno je imati plan i viziju!

Elaboriraj prednosti E43 u odnosu na Macana GTS

Inace napravio sam novi supersecret master plan, sad cu uzmem nesto (E43, Macan, nova 5... il nesto slicno ebem li ga) a onda za nekoliko godina Panameru GTS kad izadje i ako se planovi ostvare

Bitno je imati plan i viziju!
Elaboriraj prednosti petice u odnosu na Macana GTS 
A sto se E klase tice, kvalitetniji enterijer, vise opreme, vise hi-tech auto, vise mesta, veci gepek, udobniji...HU display!
Verovatno slicne prednosti kao i petica sto ce imati.
Macan je verovatno dinamicniji.

A sto se E klase tice, kvalitetniji enterijer, vise opreme, vise hi-tech auto, vise mesta, veci gepek, udobniji...HU display!
Verovatno slicne prednosti kao i petica sto ce imati.
Macan je verovatno dinamicniji.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ma figure of speech naravno mladi smo jos .
Sto se tice elaborata zahebano nema sta . Ocek8vao aam da ces da povuces 550i stari model iz nove proizvodnje , sa swiss popustima to je zicer ali znam da ti ne pije vodu . Jbg novi model je novi model .
Isao bih na to da se nova petica nece puno razlik9vati od nove . Ne znam kako da pomirim e43 i panameru . Jbg ne ide mi jedno s drugim . Verujem da si gledao dimenzije na mestu vozaca . Mlogo si visok jbg . MACAN mozda je to ulaznica za tebe .
Sto se tice elaborata zahebano nema sta . Ocek8vao aam da ces da povuces 550i stari model iz nove proizvodnje , sa swiss popustima to je zicer ali znam da ti ne pije vodu . Jbg novi model je novi model .
Isao bih na to da se nova petica nece puno razlik9vati od nove . Ne znam kako da pomirim e43 i panameru . Jbg ne ide mi jedno s drugim . Verujem da si gledao dimenzije na mestu vozaca . Mlogo si visok jbg . MACAN mozda je to ulaznica za tebe .

Obojica ste jaki igraci 
Ukratko Macan, licno bolja pozicija sedenja, izgled koji se meni mnogo svidja, verovatno bolji zvuk i neki X faktor koji ne mogu ni da opisem ali ne mogu da ga izbacim iz glave od kada sam ga vozio
Najveca mana mu je nedostatak HUD-a. (i dalje sam u neveri da ni nova Panamera nema HUD).
E43 definitivno ima dve generacije bolji Infotaiment (inace Macan sada ima updateovani infotaiment, ali i dalje je to srednje zalosno), jaci je cak i motor te je nesto brzi auto, volan moze da bude onaj brutalni sa alkantarom sa strane. Ali ima ruzne tablete koji se ne uklapaju u imidz auta i narusavaju ceo koncept enterijera i nekako mu fali taj X faktor. Za gepek nisam bas siguran, bitniji je ulaz od same zapremine te ne znam ko tu ima prednost.

Ukratko Macan, licno bolja pozicija sedenja, izgled koji se meni mnogo svidja, verovatno bolji zvuk i neki X faktor koji ne mogu ni da opisem ali ne mogu da ga izbacim iz glave od kada sam ga vozio

Najveca mana mu je nedostatak HUD-a. (i dalje sam u neveri da ni nova Panamera nema HUD).
E43 definitivno ima dve generacije bolji Infotaiment (inace Macan sada ima updateovani infotaiment, ali i dalje je to srednje zalosno), jaci je cak i motor te je nesto brzi auto, volan moze da bude onaj brutalni sa alkantarom sa strane. Ali ima ruzne tablete koji se ne uklapaju u imidz auta i narusavaju ceo koncept enterijera i nekako mu fali taj X faktor. Za gepek nisam bas siguran, bitniji je ulaz od same zapremine te ne znam ko tu ima prednost.
Idi sutra kupi ovo i ne muči sebe više 
http://www.autoscout24.ch/3806651
Džaba je E43 super na papiru kad mu je enterijer mnogo gadan.

Pa ono, nije da ne moze da se izdrzi 

Moraces sam da vidis ti ipak najbolje znas sta ti odgovara i koje kompdomise pravis ili ces praviti .Laki021 napisao:Obojica ste jaki igraci
Ono sto ja jos mogu da ti dodam oko upravljivozti i odgovoru tockova na volan jbg Mecka....
Daj ne zezaj super je . Ne zato sto sam fan merca ali iskreno kad se sedne malo i opipa uklapa se to sve .Floyd napisao:Idi sutra kupi ovo i ne muči sebe više
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Izbacice bmw valjda naslednika n63 za 50i, vec je 8 godina u ponudi, a n62 je trajao 9god. F10 je od prve godine imao njega u ponudi, logicno bi bilo da pocetkom 2017. izbace 550i sa novim v8 motorom 

Pusti ove profi obrađene fotografije. Video si enterijer uživoLaki021 napisao:Pa ono, nije da ne moze da se izdrzi

Ja sam u Ženevi gledao primerke koji od opreme imaju sve što Merc nudi. Džaba sve kad vidiš one tablete.NidzaV8 napisao:Daj ne zezaj super je . Ne zato sto sam fan merca ali iskreno kad se sedne malo i opipa uklapa se to sve .Floyd napisao:Idi sutra kupi ovo i ne muči sebe više
Na mene ni S kupe nije ostavio neki utisak.