Granicni prelazi?
Re: Granicni prelazi?
bajsem ili peske?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Odakle Ogi?
Ja sam putovao od 24 h ali sa zadržavanjima i skretao sa puta.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Ja sam putovao od 24 h ali sa zadržavanjima i skretao sa puta.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
To su oni rodjaci/prijatelji kod kojih sam bio.
Iz Rodermarka kraj Frankfurta. Mislim da su isli na prelaz BB.
Iz Rodermarka kraj Frankfurta. Mislim da su isli na prelaz BB.
Koja je alternativa za Karavanke? Ja obicno idem tuda , ali uglavnom van sezone godisnjih
Tapatalk
Sinoc na naplatnoj kod Pazove oko 21h, 5km kolona 
Sent from my SM-J500FN

Sent from my SM-J500FN
Mi smo od Kelna do BG ravno 20h preko Horgosa, ali je bilo pola noci i na naplatnim nigde niko.
Meni je ravno 10 sati trebalo od Beca, ok mozda sam pola ili malo vise izgubio jer mi je policajac bio invalid i dok sam ispecatirao al opet. Bez pauziranja nekih većih
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ne znam sa koje strane nailaziš ali mi kad idemo od Minhena prema tazbini vozimo: Minhen- Radstatt(A)-Liezen- Spielfeld(A)-Šentilj pa dalje Maribor-ZG-Karlovac itd. Tako se izbegavaju Karavanke i akanje na Bregani. Karavanke samo van sezone ili ako se vozi u sred nedelje, a i onda mi je strava u ulici brestova kakva je ono rupetina.Kabal napisao: 15 Jul 2018, 13:09 Ni ja ih ne razumem.Koja je alternativa za Karavanke? Ja obicno idem tuda , ali uglavnom van sezone godisnjih
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Kabal napisao: 15 Jul 2018, 13:09Koja je alternativa za Karavanke? Ja obicno idem tuda , ali uglavnom van sezone godisnjih
Tapatalk
Ljubelj je isto ok. Ali ne kad pada sneg.
Onda se ukljucis na AP za lj. Ili preko Dravograda pa nadole tu izbegnes slo vinjetu. Treca opcija je ova od Kragujevca ali treba je znati da je zadnje vreme Bregana bas najmanje opterecena. Ovaj vikend se je vise cekalo na sporednim prelazima tipa Dobovec i slicno. Na Bregani nije bilo neke guzve
Od minhena do bga je bar sat vremena brze preko karavanki a zaista ne znam o kakvoj se rupetini prica. Ok, ustedi se na putarinama, shvatam da je to najveci motivator, al je i kilometraza veca.
Nije mi jasno sta ima da se čeka na graničnom prelazu dve EU zemlje?
Isto tako imam problem i na udvaru kada idem kamionom, čekam po 4 sata nekad običnu pasošku kontrolu koja ne bi trebala ni postojati tu.
Možda i grešim, neka me ispravi neko ako je bolje upućen.
Isto tako imam problem i na udvaru kada idem kamionom, čekam po 4 sata nekad običnu pasošku kontrolu koja ne bi trebala ni postojati tu.
Možda i grešim, neka me ispravi neko ako je bolje upućen.
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Hrvatska nije u Šengen zoni, a Slovenija/Mađarska jesu, zato postoji granična kontrola.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Naravno, isto i Bugarska i Rumunija nisu u Sengenu. hrvatska bi vec ove godine mogla uci.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Slovenija i austrija su u sengen zoni pa sad opet ima aktivan prelaz ponegde, uvedeno je zbog migranata. U sustini vecinu samo puste a neke i provere.
Poslednja izmena od ftj u 16 Jul 2018, 20:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Zimus sam cekao izmedju Austrije i Nemacke 2 sata...