Ji 4Tze napisao:Pa tako kad postaviš Vlado, ni ove električne nećeš da ostaviš.
Te priče, ko moj burazer, zavisan sam, tresem se, kriziram, sve je to zapravo projekcija. I ide iz glave. Ostavio sam i ja posle 11-ak godina jer sam tako rešio. Paklu dnevno sam kupovao, ponekad se ogrebem, izlasci naravno dupliraju...
Volja pomera planine, ne treba da omane kod sitnih ali štetnih zadovoljstava.
Al veću glupost od tih električnih nisam u životu video. Ostavio si onaj lep divan miris duvana za isparenja od nekog ulja.. Wtf??!!
Dobro je kad ti na osnovu svog iskustva znaš kako je nekome drugome, šta može a šta ne, kakav je ukus ovoga što koristim iako ga nisi probao, kao i da je dovoljno samo odlučiti i uspeh stiže.
Tom logikom "samo dovoljno jako poželi" bih ja mogao da kažem da je naučiti i položiti Numeričke metode samo stvar volje i ništa drugo iako su taj ispit mnogi matematičari polagali X godina, meni bi neki baletan mogao reći: samo se koncentriši i Labudovo jezero ćeš otplesati bez greške, pesnik će se i dalje čuditi zašto pričamo "normalno" kad je slaganje rima vrlo laka stvar i samo se treba potruditi.
Ta nesposobnost da se uoče tuđe muke, mogućnosti i limiti je uzrok mnogih problema u društvu, ne samo ovog o čemu sad pričamo.
Na stranu priča o e-cigaretama, za koju imam jednu prilično argumentovanu tvrdnju. Argumentovanu jer evo punih 5 godina na nekoliko svetskih e-cig foruma i blogova pratim dešavanja, vesti i komentare korisnika.
Ono što sam primetio je da nigde ovako ostrašćeno ne komentarišu sam koncept, imresiju i mogućnosti e-cigareta kao ovde, prosto neverovatno koliko je ovde mrzitelja, pljuvača i kontraša. Kao telad pokupe par informacija iz Kurira, Telegrafa i sa TV-a i to je to, misija informisanja je završena krećemo u rat

Pri tom su apsolutno nezainteresovani da se zaista informišu o osnovnim podacima o onome što osporavaju. Na tvoju poslednju mrsomud misao kratki odgovor glasi: zamenio sam osušeno ko-zna-šta tretirano ko-zna-čim za isparenja tečnosti koju sam pravim od farmaceutski čistih proizvoda i to: nikotina, baze čistije nego ona u kojoj se rastapa dečiji sirup ili propolis, arome čistije nego one koje se dodaju u sve ono što jedeš svaki dan. I mogu to da ne koristim po nekoliko sati, mogu i da izađem iz kuće bez toga... dok sam nekada sa pljugom i u WC išao. Pametnome dovoljno