superboss napisao:
Nisam se mozda izrazio dobro: generalno meni smetaju komentari "da komsiji crkne krava"...ne kazem ja ni da je dag tako mislio...
Svaki normalan covek zna kako sve treba da funkcionise u normalnoj drzavi. Ali je "ovo" gde mi zivimo sve samo ne normalno....vrlo dobro se zna kakvi smo kao narod, a dosta smo i siromasni: zasto je uopste dozvoljena slobodna prodaja loz ulja na pumpama?
Osim toga da je jedan vozac sankcionisan, verovatno bi i drugi pripazili?
Nisam ja od tih da komsiji crkne krava, vise sam bolje da ima da ne kuka, sve dok nije na moj racun direktno-mislim da se neko bogati. Ja volim kad i drugi imaju, bar ne traze od mene i bolji su oodnosi medju ljudima.
Loz ulje nije za motorna vozila i tako treba i da bude, a to sto su pustili kao sto rekoh zbog izbora. Pisao sam vec, da li ovde ili na drugom forumu, da ko se nadao da ce Lozak trajati vecno da ce se malo zeznuti, jer ce trajati do izbora. Naravno drzava je kriva, jer je pravila privremeni mir i ljude navikla, ljudi bili zadovoljni i sad truc, 40din vise placaju litru.
A koliko sam ja shvatio, ko zaista koristi Lozak za sta treba da se koristi, imace povrat akcize, sto je najpostenije.
A Drzava umesto da prihode pravi od novih investicija, radnih mesta, ona se naravno oslanja na najlaksi nacin i najsigurniji, sto je odraz nesposobnih ljudi koji je vode. Svako ima svoj deo, svakom je taj deo mali i hoce ne znam ni ja sta, a nama ko je kriv kad su ljudi generalno pokvareni-a pokvareni su jer u poslednjih 20godina 17 zive u nemastini. Mali je broj onih koji su ostali posteni i gde je moral vodilja.
Apropo price o Loz ulju, i burazer od tetke ga je sipao u Passata TDI 98. Prvo je bio prezadovoljan, dok mi je bas u subotu rekao kako mu se auto vec cudno ponasa(presao je oko 20.000km sa Lozakom), pa u poslednje vreme jednom sipa Euro dizel a jednom Loz ulje.