Tapatalk
ako oćeš baš da se banjaš onda idi u Vourvouroujaksa napisao:Region sitonije, kakve su temp. vode krajem juna ili početkom jula? Ima li razlike izmedju zapadne i istočne strane? Ili da opet idem u Egipat i uživam
Bili smo u istom terminu 2011. u Sartiju,pricali smo. Mimoisli smo se kod mega marketa na ulazu u Sarti. Vetar je malo jaci po podne posle 15h ali meni je bilo odlicno jer volim da se suncam. More je toplo i cisto. U okolini ima bas lepih plaza i kampova koje treba posetiti a vrlo je moguce da cemo i ove godine ici pocetkom jula.Saša napisao: Ono što na Sitoniji ume da zeza su vetar i talasi (neko to baš i voli) pa biraš plažu sa odgovarajućim položajem i nema problema...
Ja bas suprotno.Texonja napisao:Inace bih ove godine najvise voleo da nadjemo dobar apartman, jer mi je za letovanje to nekako komotnija i opustenija opcija od bilo kog hotela.
Ja sam gleao preko naših agencija za period 11.07-21-07 i ako uplatim do 01.05. izadje 1.310 evra za nas troje (isto je i za dvoje posto je za dete do 12 godina besplatno (ima krevet i hranu).Texonja napisao:Pogledao sam sada na Bookingu. Studio za dvoje, all inclusive, 10 dana 2000 eur.![]()
Svaka njima cast, ali za te pare idemo na Maldive, a ne u Grcku.
Kad pomenu Maldive, vratio mi se drugar prosle nedelje odatle. Kaze da je smor zivi a i ja sam po slikama zakljucio isto. Ko voli pasivan odmor (przenje na suncu, kupanje, spavanje i zderanje) onda je super ali nema sta da se vidi.Texonja napisao:Pogledao sam sada na Bookingu. Studio za dvoje, all inclusive, 10 dana 2000 eur.![]()
Svaka njima cast, ali za te pare idemo na Maldive, a ne u Grcku.
Texonja napisao:nervira me u hotelu ta obaveza dorucak od tad do tad, vecera od tad do tad, pa jos kad za veceru ima 5 jela, a meni se nista ne dopadne... Pa recepcija, pa cistacica koja uvek dodje u lose vreme itd. Sve su to bezvezurije u sustini, ali opustenije mi je kad ustanem bez bukvalno ijednog tajminga i sa sto manje kontakta sa drugim gostima ili osobljem.
Ne slazem se ni maloFloyd napisao: Kad pomenu Maldive, vratio mi se drugar prosle nedelje odatle. Kaze da je smor zivi a i ja sam po slikama zakljucio isto. Ko voli pasivan odmor (przenje na suncu, kupanje, spavanje i zderanje) onda je super ali nema sta da se vidi.