TT
Krenuo sam sa parama, a onda su pokazali apsolutnu nezainteresovanost da zarade iste.paja napisao:Si ostavio pare u radnji ili samo kibicuješ?
Naročito nisu blato proof. Srediće njih Bajker, ako već nije.zuzazu napisao:Normalno da su nable zapekle, one su water resistant a ne water proof.
Znači auto ti ne treba.Sh@rance napisao: Sinoć srentnem komšiju što mi prodao bajs sredio mi bajs sad je kao nov![]()
Nema pola prednje, pola zadnje... neki trend tih "bogalj bicikala"paja napisao:Joj što je gadan ovaj bez pola zadnje viljuške.
Svaka čast kako si ga spazio.zuzazu napisao: Juce ispred prodavnice sa Kenjcima. U izlogu cudna naprava. Na zalost, svetlo se odbijalo od stakla, a na netu ne mogu da provalim model. Uglavnom, "snorkijevci" rade u Cannondale.
I meni isto. A i Lefty prednje viljuške mi takođe bodu oči. Nekako su mi sve "mašine" lepše ako su uzdužno simetrične. Max. što mogu da podnesem je nesimetrična prednja tablica na Alfama.paja napisao:Joj što je gadan ovaj bez pola zadnje viljuške.
Jean od najvećih proizvođača. Ima vrhunske gume, al verovatno i neke krš.sebekkg napisao:Sta mislite o schwelbe gumama?